Dragan Adzic i Bojana Popovic?...
Pomjerile su granice fraze "loš napad".
Ovo je sa kojeg god ugla se gleda loše. Veliko je pitanje šta će biti dalje. Treba se plasirati na svjetsko, a to će biti vrlo teško sa ovom ekipom. Ne znam, ružno je završilo i Adžić stvarno mora preuzeti odgovornost.
Poslato sa Xperia Z5 uz pomoć Tapatoka
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Dragan Adzic i Bojana Popovic?...
Ako ne sto drugo, makar smo proljepsali reprezentaciju![]()
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Kad se $etim kad smo ovu Mađarsku, ne ovu no u full sastavu ubili 18 razlike ili kolko li vec, neka me neko ispravi prije manje od 2god, jeza me prodje...
Sent From My Samsung S7 using Tapatalk
NEMA VEZE IMAMO ZLATO IZ MALAGE![]()
Nikad vise ni u jednom sportu nećemo ni medalju uzeti !!
2012. godine:
OLIMPIJADA srebro
EVROPSKO Zlato
2016. godine:
OLIMPIJADA 12. mjesto, 5 poraza
EVROPSKO 13. ili 14. mjesto, 2 poraza i pobjeda
Ove godine znači 8 utakmica na velikim takmičenjima i jedna jedina pobjeda, i to protiv realno najgore reprezentacije od svih 8 protivnika.
Sunovrat.
Poslato sa Xperia Z5 uz pomoć Tapatoka
Ja rekoh prije par dana nesto ali lepetanac i slicni te odma gledaju kao drzavnog neprijatelja.
Raspad od tima
jaukovicka moze po nekad ali konstantno nikadi
ovo je odradjeno cisto da bi se on ustolicio, majda ce brzo batalit pa neka igra sa voljenom knezevickom koja nam je izbila bar dvije medalje iz dzepa
sad kad nema joke, kace i rade se vidi njena klasa - 0
Od kad je rehabilitovao Popovicku (on ili drzava) raspala se ekipa
Veliki pozdrav
Alo neka te sad da pljujete po njima.
Necu da likujem sad ali malo pogledajte postove od prije pola godine i godinu
Podgorica Podgoricanima!
Zašto nije Kaća igrala?
Radmila Petrović je trudna ili što?
Joku nije zvao?
Užas.
Sad pogledah, valjda smo 13., pa ćemo dobiti protivnika u baražu za svjetsko iz grupe nešto slabijih reprezentacija. Zaista bi bila katastrofa da se ne plasiramo.
Strucnjak podmladio ekipu, ali je slucajno zaboravio svoju taktiku da podmladi.
Ocekujem izjavu kako je ovo uspjeh za ovako mladu ekipu, i da ce izvuci pouke iz poraza, koje usput izvlaci od 2013e.
Sa druge strane straha su sve najbolje stvari u životu.
Neka de, samo da Adzo opet ne podnese ostavku pa da nas jadi snadju. Da je selektor neki pitomac iz Dobrote ne bi ostavio dvije najbolje igracice kući, ali to je taktika da se zavaraju protivnici na Olimpijadi. Stari musterija koji bio za gol razliku sad mu odrza lekciju, no mi obicni smrtnici ne razumijemo velje planove i taktike. Nasa naivnost ide tako daleko da jos mislimo da treba pobijediti pa makar golom razlike, ali kakav cojek takva i taktika.
Jos i takav peh
Selektor naših rukometašicama Dragan Adžić rekao je da svaka generacija mora da prođe dječje bolesti, kao i da nema što da zamjeri djevojkama za partiju protiv Mađarske.
neke izgleda imale boginje ili daleko bilo zauske
Last edited by Hari Krisna; 09-12-16 at 19:47.
Mada, moguce je i da da otkaz nocas, pa da se preksjutra vrati.![]()
Odavni na nekom prvenstvu nismo imali lakšu grupu,da je sreće mogli smo se prošetati i lagano prenijet 4 boda a onda.....
Kako ste ga opleli po Adzu auuu,a prije godinu dana kad sam ja objektivno i detaljno sagledao sto je bilo ali sto ce biti,bila je paljba po meni.
Evo vam ga vas adzo,dinosaurus zenskog rukometa...
Vec 3 godine ga ne zovu ni hrvati na seminare,dje je bio jedan od vodecih govornika pogotovo na polju odbrane i to je i muskarcima drzao govore....
Podgorica Podgoricanima!
Ne zaslužujemo mi ni Brnovića, a ne Adžića
Sto se vratio ovaj smarač od Adžica, zar nije bio dao ostavku?! Nisam u toku...
Lik je unistio dvije generacije a sad nam i ugasio rukomet.
Imao je srece biti trener Bojane, Kaće, Maje itd a i ja bih uzeo neku bronzu sa takvom ekipom.
Da unistio je ono sto su njegovi prethodnici mukotrpno stvarali, śedi oli,,,
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
You must spread some Reputation around before giving it to chloe again.
Adzic ni da je Onesta pa mora da bude vjecni selektor, samo sto se Klod prospe na jedno od deset takmicenja, a i kad se prospe obicno medalju uzme, ovakve igracice imati i nista ne uraditi u poslednje vrijeme je sramno. Ljudi ovdje ne pustaju fotelju nikako, nevjerovatno nesto.
Potpuno zastario rukomet, katastrofa. Dzaba i kad igras top odbranu kad ne mozes da dajes golove. I uvijek neke trzavice sa Kacom i Jovankom, najboljim igracicama. Nema trzavica sa Milenom nikad, ona je uvijek tu iako se raspada.
Last edited by Jakuza; 09-12-16 at 23:02.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
"Nadam se da to neće neko shvatiti kao alibi, ali praktično bez Milene Raičević, koja je htjela da pomogne, rizokovala, nismo mogli da se nosimo sa velesilom kakva je Mađarska."
Adzic i Milena Knezevic, ko Pavicevic i Milko Bjelica u svoje vrijeme.
A tek vremenske prilike, pomracenje Mjeseca, padanje meteorita ... sve je to uticalo na raspolozenje i madjarska reprezentacija desetkovana povredama, nas rasturi "ka bugarsku skupstinu". Taktika podmladjivanja nije uspjela i red je da sad Adzo predje na taktiku gerontologija. Drustveno korisno jer će stanovnici domova imati zanimaciju a strucnjaci opet reći da se tek uigravaju i sve gotovo. Ne znam kako jos se ne śetise da nam je baza mala mi mala drzava ali bogata budaletinama koji umisle da su sveznajući.
Haha, ovoga puta ne smije da pomene malu bazu, jer se odrekao najboljih igracica.A s obzirom na to da je taktika potpunog podmladjivanja bila totalni promasaj, red je da preuzme odgovornost i prepusti selekciju nekom drugom.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ima li jos dje prenosa sem RTCG?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks