Na kamionsku imaš ako gledaš od strane izlaza pravo sa lijeve strane prodaju kese raznih veličina imaš i ovih, a pošto su ne bih znao.
Ima mislim na kamionsku pijacu toga
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Na kamionsku imaš ako gledaš od strane izlaza pravo sa lijeve strane prodaju kese raznih veličina imaš i ovih, a pošto su ne bih znao.
Pridruzite se facebook grupi PRODAJEM, KUPUJEM, MIJENjAM CG.
Grupa u kojoj svaki oglas ima cijenu.
Ima li ko ideju dje bi drug mogao da ponese digitalni aparat za mjerenje pritiska (ustvari dva aparata) na servis u pg?
Ako je ikome korisna informacija, jedan je marke "Visocor", drugi "Digimed C".
Dje da nadjem povoljno mermer za terase, koliko to ide po metru ako je sirina 20cm i ko to radi?
Radio sam spolja fasadu pa moram ovo zavrsit da mi ne podliva po zidovima
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Prije kruznog u danilovgrad sa lijeve strane vidjeces masine i kamen- djurovic. Nije ti skupo
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Jel' iko koristio usluge medjunarodnog transporta (licnih) stvari?
U pitanju su stvari koje mogu komotno da stanu i u (manji) putnicki automobil ali me zanima da li postoji kakva usluga (zbirnog) prevoza robe za CG i koliko to obicno kosta, da se ne cimam do tamo i nazad. Inace je u pitanju transport iz Rima do CG (Bar, PG) a sad posto nema vise feribroda iz Bara to mi je jos vece cimanje autom pa gledam alternative...
--------------------------
Do Not Disturb.
Ubacih punjac u jednu uticnicu sto se klimala i od toga zavarnici i izbaci osigurac za neku drugu.Sad kad vratih osigurac na kutiji nemam struje ni u jednu od tih uticnica dok u drugim imam? Te 2 uticnice su na istoj strani zida.
Sto je problem posto se očigledno ne razumijem previse oko struje?
Zna li ko cojeka sto pravi stolariju, Brano Bulajic se zove, mislim da je u DG?! Ako neko zna dje tacno.
Jesu li automatski osiguraci, oni sa T prekidacem. Ako mozes da ih podignes do kraja, vjerovatno je izgorio osigurac. Vjerovatno nemas struje jos po nedje, jer sumnjam da je jedan osigurac za samo dvije uticnice. Djeluje mi ili da ti ne dozvoljava da podignes osigurac do kraja(vidi jesu li svi u istoj ravni, ako je malo spusteniji od ostalih jos ti je nedje kratak spoj), a ako mozes onda je najvjerovatnije osigurac otisao.
@gandalf tesko da je iskoristena jedna faza za tipa 5 uticnica. Da je iskocila faza, vrlo vjerovatno bi se ugasila neka od sijalica u kuci
Da li znate gdje imaju plasticne kucice da se kupe ?
![]()
Ista ovakvu imas u MB![]()
Oko 150e ja mislim
Ni da je Zetagradnja pravila...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
hahahahahhahahahhahahahhahahahhahaha
Đe mogu nać policu neku za ispod TV-a, može ovako nešto a može i komodica neka staklena koja se zatvara, đe mogu playstation ubacit da mi ga mačak ne teroriše, već ga vidim da bi se posadio na njega da konačiU Namos, Zećanku, Tehnomax i Tehnoplus nemaju.
![]()
Last edited by BiTrAtE; 14-12-16 at 09:48.
Jedino ako je na Zavalu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Dobre fore 🤔
Pitanje vezano za izolaciju stana...
Kako to ide naknadno, iznutra? Zna li neko proceduru, ko to radi i koliko kosta?
Vec duze vrijeme (vise godina) postoji problem zagrijavanja prostorija zimi... Isprobavano vise sistema grijanja i uvijek isti problem. Koji god uredjaj da se koristi on gori od vrucine (po 65-70 stepeni iz njega izlazi) a na zidove u istoj prostoriji po 15 stepeni... Kontam da bi neka izolacija sredila problem i ucinila da se prostorije lakse griju a na kraju krajeva i smanjile mjesecne racune za struju...
Do Not Disturb.
Možeš da staviš stiropor iznutra,ali bi morao da radiš sve zidove ponovo,(mrežica,lijepak,gletovanje krečenje),i naravno smanjuješ prostoriju(e).
Jeli kuća u pitanju,ili stan? Kakva je stolarija?
EDIT: Sad viđeh da je stan.
James Tiberius Kirk
Ne znam da li bi to radio po cijelom stanu (trosoban 100+ kv) ili za pocetak samo jednu sobu koja je (iz nekog razloga) i najproblematicnija... Vazda je najhladnija.
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks