o cemu ti pricas-sveznajuci?bre
Vala prije bi se reklo da si se ti bunika nabuca' kad pišeš da Golf postavlja standarde... Burazere kako si mi ti bogoti?![]()
Treba li ignorisat sjedista koja su toliko tvrda i neudobna da pri izlazku ti treba ortoped?
TAKUMI
Dečko je još u fazi kada misli da je VW stvorio svijet i da je Sveto Pismo pisao razvojni tim Golfa.
Kukuuu, moj stari Civic je bio autobus za ovo pozadi.
Eee vidiš jokac, no dobro je...nisi bio odje kad je biznismen pričao kako je njegova trojka udobnija od nove sedmice.
Sjedišta su OK. Taj tunel zaebani imaju quattro vozila, prednja vuča golf je OK.
Sjedišta isto postavljaju standarde... odlično razbijaju kamenje u bubrezima.
I servis je dzabe![]()
Ako vam treba prostor pozadi pogledajte SKodu Octaviu Kombi, e pa kad sam sjeo pozadi, miline te.
kakav tunel?kakv je fabioni,strucnjak za tunjele,nevjerovatno kakav opseg ima,japaner boy si ti nisi ti fabia.hahaha
Jokac brate ajde sve i da voliš auto koje voziš i proizvođača ALI da Golf postavlja standarde drugima... Pomisliću da koristiš psihoaktivne supstance
Sent from my D5803 using Tapatalk
Zna se da je uvjek tojota postavljalja standarde...
f6
Ocete prostor pozadi odete i kupite Skodu Superb i mirni.
Veceg auta, a manjeg prostora pozadi nijesam gledao kao kod Alfe 159. Vise imam ja prostora u 147 pozadi.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Meni je npr audi a4 sramotan pozadi, a slazem se i za 159
a4 je sampion sto se tice prostora... 159tka je spolja nabildovana, unutra nije puno narasla....mada ja generalno nisam imao problema da neko sjedi iza mene dok nije bas neko preko 1.8m![]()
kad dodje neko kome je malo prostora iza mene, ja samo podignem sjedista u visinu, i time dobijem prostora pozadi...a da ne moram da se podvlacim pod volan...
Nikada neću zaboravit kada sam ušao kod Osmanagića da pogledam novu astru prije par godina... kada sam povukao sic do kraja ja mislim da tu nije bilo 5cm prostora od sica do zadnje klupe. Gledao sam zakucan pogledom u to što vidim ne vjerujući da je Opel mogao tako da kiksa. Par godina kasnije na parkinzima gledam ta ista kola sa običnom farbom na njima koja je izuzetno lošeg kvaliteta za auto staro 4 godine...
Što se Superba tiče, auto izgleda ovako odlično e kakav je kvalitet, udobnost i ostalo to ne znam.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks