Grdan li je sve mu prosto.
Grdan li je sve mu prosto.
jbg,al se prodaje dobro...
I što sa tim?
nista,vozimo se.
Posebno u sedmicu, staviš dvije kese u gepek on već fuliran. Osjećaj unutra kad sjedneš kao da je pravljen za momčine od metar ipo
ocigledno da je ne vozis.....najkomotniji golf do sada...navrati kad budes mogao da je provozas i uvjeris se da je prilicno komotna i za nas koji smo malo visociji od metar i po.podignucemo sjediste ako treba(da vidis put),a za te dvije kese cemo spustiti pod prtljaznika da stavis i trecu...:very_drunk:
sto je ovo nekad je a3 bio 16-17iljada sad megana i golfa ne možeš ispod 20 trendline uzet
koliko je megan?
Ovaj golf je stvarno kao polo...nekako mi je golf 5 najkomotniji
Najkomotniji golf do sada? Očigledno nismo sijedali u isto auto. Na mene nije ostavio ama baš nikakav utisak. Vidio sam poboljšanje u unutrašnjosti. Naslon za ruku/lakat presvučen najvećim smećem od materijala koji će se ofucati za 3 godine max, djeluje skučen, gepek neprihvatljivo mali ali možda je dobar za "kršne" momčiće koji u gepek stave jaknu i to je to.
u pravu si da nismo sjedali u isto auto...hahaha,za tvoj info vozim ga vec 3 godine i nista od tog sto si rekao nije istina.istina je da je materijal sjedista osjetljiv al to nije problem ako se odnosis prema autu normalno,za ove druge koji ne paze auto ne govorim.i naprijed i pozadi sto se tice prostora je komotan za auta njegove klase.naslon za ruku?materijal ok.bolji nego da je kozni da se lijepi za ruku stalno.animozitet licni prema nekom autu ne treba ispoljavati kudjenjem necega sto jednostavno nije istina.gepek?pa ja uvjek stavim dva kofera i preko dvije torbe.malo li je za auto te klase?
Toliko se dobro prodaje a nema ga u nijednoj listi po kvalitetu i ocjenama kupaca... Kako to? Od njemaca samo premium modeli se nalaze
sve si sa ovim rekao,bas sve.hahaha...dodji da sjednes u auto,pa onda komentarisi.
golf po svjetu,sve rekorde ima,
mozda braco,ne svidja se svima,
pa ga kude oni sto ne znaju,
ocjene mu neke lose daju,
voljeli bi oni da ga voze,
bar da sjednu,osjete osmoze,
ali naslon problem je za ruku,
sta uradit-ne osjetit muku?
bit realan u danasnje vrijeme?
to je problem za sve zaposlene....
zavist cvjeta evo na sve strane,
na forumu isticu se mane.....
Golf je veli postavljao standarde... Možda sa jedinicom i njegovom svetošću Sv. Golf II koji samo kod balkanaca ima neku božansku vrijednost zbog dugotrajnosti. Što se novih modela tiče ja se samo divim kako prodaja magle tako dobro uspijeva.
dodji brate,provozas ga malo popijemo kaficu i to je to...:very_drunk:.sto drugo da ti kazem...
jao,a brate puno je to,jos neki kude golfa,leleleeeee....
hvala brate,ziv bio i da ti svi dusmani pocrkaju!:very_drunk:
Golf veli komotan. Auto ima tunel od 23 cm a nema zadnji pogon. Znaci ni u teoriji neko ne moze iz lijeve u desnu stranu pozadi. Kakve bre standarde?
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks