Napisala mi je komunalna kaznu ispred zgrade.
Smecari nisu mogli da vrse svoju duznost da isprazne (prazne kontejnere)
E sto je najjace kad ovo ponistim sad nece im se militi ovamo da dolaze.
moras se vala nekad malo odmorit,makar to mandalo da malo odmoris.:lolblue:
Napisala mi je komunalna kaznu ispred zgrade.
Smecari nisu mogli da vrse svoju duznost da isprazne (prazne kontejnere)
E sto je najjace kad ovo ponistim sad nece im se militi ovamo da dolaze.
samo naprijed,ponistavaj to,da drugi put znaju sa kim imaju posla:very_drunk:
mozda su pomijesali kontejnere i auto...
f6
hahaha moze i to,cak je to vjerovatnije...:lolblue::lolblue:nisu ga mogli ubacit u kamion pa kaznu napisali...
Nisu mi je pisali.
A sto mi radi komsija zovem ljude dzabe.
Veli dvoje kola komunalne ti je pored auta a oni ga tu parkirali i pili kafu preko puta.
Veli mi ovaj drug sprdas li se to ada niko ti je nije pisao.
Spremne petarde za otvaranje ulice stize migovski bice ludnica.
sta ce nama luis figo kad je nama super migo.
Migo dobar jer boljega nema,
za novu se luda zurka sprema!
Bizni baca petrde po gradu,
a Migo mu nudi cokoladu.
bogumi dobro kad si na poljubac sa toliko muskaraca,aferim!
ada gej lobi hara Crnom Gorom
(nečitko)
Prolazim ja pored vodovoda i idem 60km kad iza mene vidim primice mi se golf 4 isao je jedno 80km kad prije haus majstora radar i snima / ja ga snimih i cim sam prosao istrcava i zaustavlja ovoga sa golfom.
Prodjoh danas rekonstruisanom ulicom Radosava Burica. Od pocetka do kraja ulice moglo je da se napise najmanje 1,500€ kazni.
Parkiranje dje ko stigne, cak i u suprotnu traku. Pricanje na telefon 90% svih vozaca.
Prolazak kroz crveno je kriminal teski. Kod vrtica ne zna se ko je veci sampion u prekrsajima.
Sve u svemu strahovita saobracajna nekultura na svaki cosak. I ovo poginulih u saobracaj je mala brojka kad se sagleda kako se ponasa vecina.
Juce na raskrsnicu kod Lakovica i Osmanagica da predjem magistralu pravo. Upalilo mi se zeleno i krenuo sam i kroz debelo crveno je prosao manijak sa kamionom i prikolicom.
Imam naviku da svaki put kad krecem na zeleno prvi pogledam lijevo i desno ima li koji neurotik za volanom inace bi pita od mene ostala.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
LolČina
TAKUMI
Oce li bit sta od ovoga sto se shushka da ce se promjenit clan zakona o izdavanju dokumenata ko u Srbiju? Tj. da ce morat izdavat dokumenta iako imas neplacenih kazni.
Forever young, i want to be forever young
Jedino ako upravni donese odluku. Mislim da se radi na tome. Ali to nece jos godinu sig
f6
Šta može da se digne od dokumenata ako imaš kazni? Valjda lična karta može da se uzme i pasoš?
Ne moze ni vozacka nova, jedino aolko su ti je oduzeli, moraju ti je vratit u roku od 10 dana.
Forever young, i want to be forever young
Upravo napisana kazna za neregistrovano vozilo na dan 12.12 a polisa od 11.12. Samo sam pustio da pise- kaze nemamo u sistem da je registrovan....
f6
Vjerovatno nisu pustili pare za reg
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks