Gleda li ko Ubice moga oca na RTS? Ima par epizoda.
Po mom misljenju, mnogo dobra serija. Konacno nesto dobro. Odlicna produkcija, prica, gluma, kamera. Za svaku pohvalu.
Sent from my SM-N920C using Cafe Del Montenegro mobile app
ma da, na ljeto u najboljem slucaju... Ne zebaite...
(nečitko)
Gleda li ko Ubice moga oca na RTS? Ima par epizoda.
Po mom misljenju, mnogo dobra serija. Konacno nesto dobro. Odlicna produkcija, prica, gluma, kamera. Za svaku pohvalu.
Odgledah drugu sezonu Wayward Pines, ne znam što mi je trebalo to, očaj. Ali s obzirom da mi se sviđa ta tematika, dajte neki predlog za sličnu? (kao Under the Dome, Jericho...)
Ja napisah da je posraanaPrva sezona mi je isla dobro i nadao sam se da ce druga da pokida, al' vec na prvu ep mi je bilo sve jasno.
Sljedeći Lucifer tek 16 januara. BUUUUUUU, FOX BUUUUU
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Gledam ja, jedna od boljih domacih serija,preporuka za seriju
Sent from my HTC One_M8 using Cafe Del Montenegro mobile app
Upalih prvu epizodu, odgledah je nekako povrh očajne glume većine. Druga bolja već, a što se tiče ostale 3 sve je na nivou, iz cuga odgledah svih 5. Koliko će biti epizoda?
Sent From My S7 using Tapatalk
10 epizoda
Počeh da gledam ovu THE NIGHT OF, moram reći da je odlična! Još dvije epizode su mi ostale do kraja.
Dobra serija.
Ja poceh westworld.
Ljudi ja sam ljubitelj - sci fi, horora, fantastike svih mogucih vrsta... Ali ne vjerujem da STranger things ima 9 ocjenu na imbd...
Pogledah ovu sezonu i ono kao dafaq ? Jel to to ? ???
Kakva konfuzija i glupost... pi
One Ring to Rule them all...
To je to, ocjena 8.1 ali kad svako ocenjuje onda...
Nit je konfuzna ni glupa, ne znam šta da ti kažem
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Samo je malo dosadna serija. Ne zna da li hoce da bude djecija sci-fi serija, horor ili tinejdzerska romantika. Od svega po malo ali nicega dovoljno.
Što znam, meni je legla dobro, držala mi je pažnju. Sve se čekalo da se vidi kako i što je, imala je taj efekat iznenađenja, misterija. S obzirom da smo na kraj saznali što je, očekujem dosta slabiju i sporu sezonu 2.
Sent From My S7 using Tapatalk
O ovome pricam... Nabrzili su finale, sve s brda, s dola. Usiljeni dijalozi i iznudjeni humor... Ako znam, bas sam vise ocekivao koliki je hype bio. Masu vise...
Bitrate, zaokruzena je prica sa prvom sezonom, druga sezona druga prica![]()
Misljenje je kao dupe... Svako ga ima...
Objašnjenje i razlozi nisu kao dupe onda...
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
serija je top, a ja znam, jer sam gledao masu serija
Ko misli da nije, nek dodje da se objasnimo na fer!
(nečitko)
Drzala je i meni paznju ali nema potrebe da se pravimo da serija nema zestokih problema. U pojedinim momentima djeluje kao niskobudzetni fan projekat. Koja je bila poenta one tinejdzerske romantike kad su glavni likovi djeca? Zasto serija ima istovremeno elemente djecije serije i elemente horora koje ne zeli u potpunosti da ostvari? Svaki put kad su dosli do granice sa hororom umjesto da predju granicu oni se vrate u jebeni Diznilend. Zasto je jedini lik koji je dozivio punu transformaciju onaj seronja Stiv?
Serija je banja, no ste vi tezine. Sorry guys![]()
Nocas odgledam finale i budem ono kao WTF... Recimo chief prodaje 4oro djece, da bi spasio jedno dijete. Da dodam uz to oni monstrumi im bez ikakvih problema vjeruju na rijec, svi idu da hvataju djecu a njih pustaju u onaj rift da udju. Mislim ko bi normalan zrtvovao 4oro djece radi jednog? Pa hajde i da nije 4oro nego da je mala 11 samo. Ziva je i zdrava i ti je zrtvujes... I sta je cijela poenta bila dovodjenja rift monstera doma kod nensi i burazera... 20 minuta se na to izgubilo... Bas ne znam, nekako mi nije bilo WoooW ni jednom...
Ili u prethodnim epizodama, samo vrate chiefa doma ka' da nista nije bilo.. Yeah right... Ubacanje zlog oca sa prelosom winonom rajder...
Ne znam, nekako mi je serija vise licila na neko niskobudzetno ostvarenje sa Scyfy kanala nego na Netflix...
To je i poenta, omaz osamdesetima i tinejdz horor/misterijama sa primjesama komedije. Lagana je serija bas, ako ces dubinu, kvalitet, umjetnost, da pazis na milion detalja gledaj Westworld.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Westworld pratim i odusevljen samSinoc nijesam znao dje udaram poslije finala jedno 20 min.
To naravno nijesam ocekivao od ove serije... Ono sto sam ocekivao je prica bez rupa, dobra gluma... Ne znam. Ja sam bas easy to please, mislim da sam jedan od rijetkih koji prati serije kao sto su Supernatural ili The originals... Nista specijalno, ali one drze paznju i nemaju neke rupe i to. Daleko od toga da su neka nenormalna ostvarenja, ali recimo meni je bilo koja epizoda Supernaturala bila bolja od cijele sezone ove serije...
Sjutra cu poceti Preachera da vidimo kakav je ...
Recimo po meni masu bolja serija koja se na zalost ukinula jer nije imala budzet Netflixa je Constantin, bas lagan za gledanje, odlican humor, fine price :
http://www.imdb.com/title/tt3489184/?ref_=nv_sr_6
Stranger things..ista stvar kad sam zavrsio prvu sezonu...nisam bio siguran sta sam gledao, da li sam odusevljen ili ne.... ni jedne teme se nisu dotakli sto rekoste dovoljno...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks