Kolegi je stigao Xiaomi Note 3 Pro Prime koji je narucio 11.11 za 143 EUR... Prezadovoljan je prvim utiskom...
Ok nadjoh na gsm arenu: http://www.gsmarena.com/zte_blade_a2-8143.php
16gb je.. Djeluje sasvim ok tel za ove pare. Da ga nije ko porucivao?
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Kolegi je stigao Xiaomi Note 3 Pro Prime koji je narucio 11.11 za 143 EUR... Prezadovoljan je prvim utiskom...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
E brzo mu je stigao vala
Xiaomi stvarno izgleda OK kao telefon. Jedino ne znam kakve su im kamere
Ja koristim xiaomi redmi note 4. narucen sa Alija malo muke u startu , jer Rom sa kojim stignu me zaista nervira. medjutim poslije instaliranja EU roma 8.0.4.0 radi prilično dobro ali ima još malo bugova. kamera je meni sasvim ok mada nisam zaludjenik slikanja. u sustini mislim da za tih 190 eura ne moze da se uzme bolji tel . moja verzija je helio x20 3gb rama /64 rom
Meni od kako sam narucio, tj. od kako je stigao 22. marta stoji neki miui 7 5.10.16 beta. Radi bez problema sve, ne znam sto bi dobio ako ga apdejtujem, jedino da ga pokvarim cackanjem. Ne moze sam da se apdejtuje. Sto mi preporucujete? A android je petica.
Послато са Redmi Note 2 уз помоћ Тапатока
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ne diraj nista kad sve radi kako treba, imam i ja jedan note 2 isto na neku betu ne znam ni ja koju sve savrseno radi i ne pada mi na pamet da diram bilo sta bar jos neki period😉
Koja je inače razlika između kineskog i eu rom-a? Šta se dobija rutovanjem? Čisto da mi neko plastično objasni ako može, svakkao ću izdvojiti jedno pola dana da se za sve informišem. Nego mi muka da krenem, ne umijem da stanem![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
razlika u romovima je što u kineskom nema bez njihov i engleski jezik, nema plej stora i ima mnogo nekih njihovih aplikacija.
plasticno, rutovanjem dobijaš pristup sistemu, tako da možeš da kontrolišeš bukvalno sve na telefonu. Od estetkie, tipa da mijenjaš notification bar, veličinu ikonice za baterije, pa sve do kontrolisanja takta na kom radi procesor....
Zahvaljujem. Meni je Mi5 došao u junu sa gomilom jezika, play store-om i sl, dakle sa te strane je sve ok. Jedino mi je MIUI 7, vidjeću tu ima li vajde prelaziti na 8, jer neđe pročitah da više troši bateriju.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Predji na osmixu, ljepsa je cini mi se i ima dosta korisnih stvarcica.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
bacite kratak sud za Elephone S7? Osim osiglednih performansi i izgleda kao S7, ima li jos koja cakica? Kamera? kvalitet izrade?
Meni može dva dana na MIUI 8 global dev. Ili to ili dan i još malo ako sam stalno na 4G, pozivi, GPS, snimanje slika i videa, kao sad u nedjelju kad sam bio na Games.Conu u BG.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Nek mi neko da tutorijal za update mi4c ,koji je on koristio i da je uspjesan. Telefon nije zakljucan ....
Hvala.
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
Ja koristim ovu i odlicna je:
![]()
Molim za misljenje o ovome telefonu od 200 eura:
https://www.aliexpress.com/item/Orig...f-f88dea01eee9
Fala!
pumba je imao ovaj tel
Pumba, Pumba, javi se!
Ako je neko imao iskustva sa ovim telefonom Cubot Note S bio bih zahvalan na savijetima...neka radnja iz BP koja radi dostavu po cijeloj Crnoj Gori je zastupnik i telefon kosta 115 eura a dosta dobre specifikacije ima koliko sam vidio...cak kazu da podrzava android 6.0.0
Svaki savijet je dobrodosao.
Pisao sam negdje o njemu, odlican procesor, sjajno radi. Sad prodaju i u indiji pa imas i global rom. Mana je klizavo zadnje staklo koje je podlozno grebanju i kamera, koja nije na nivou flegsipova. Ima za njega cm koji radi super, ali mislim da ce ti i oficijalni rom biti ok. Telefon je bas kompaktan i prijatan za koriscenje i mislim da pruza mnogo za neke ne prevelike pare!
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Mene treba tutorijal da update-jem moju verziju na bolju neku. Tut kako se to radi ,jer nisam nikad do sad i pocetnik sam u tomeee
Sent from my Mi-4c using Cafe Del Montenegro mobile app
Jednostavno je. Skines sa xiaomi sajta/foruma neku od novijih verzija roma i snimis je na memoriji telefona, zatim podjes u aplikaciju na telefonu koja je namijenjena za update i u meniju u gornjem desnom dijelu ekrana izaberes opciju choose update package. To je to.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks