taman tako.....:cheerful:
Ja sam mislio na par kod cekovica 50e a u monte parc 36e da ne mislis da je komad.
Jer pocev od 10e za komad pa do 30e ima kad su u pitanju diskovi.
Menjac mi je kratkog prenosa - svaki golf 3 tdi moze 220km ali ja ne prelazim 70-80km ajde i 90 tuda kroz grad ovo u max jednom u 5god.
Ovo mi je komsija iz Petrovca moram ga slikati sjutra da izmijenjamo misljenja ja i Bitrate.
A sto se tice dizela'benzinca i auta nesto si me zamijenio sa nekim.
Ja da se opterecujem oko kola vozio bi najmanje nekog AMG.
taman tako.....:cheerful:
Ne moze ni 180.
TAKUMI
Ako vi tako kazete ja cu se sloziti sa vama.![]()
oops ja imam fabricke zavjesice
P9lite
Keve ti imas u auto drzac za kasete?
TAKUMI
Ostavih auto kod nijemih u Tuzi, 240e prednji i zadnji branik. Sitnice baš ali oću da bude fabrika pa reko da farbaju čitav i prednji i zadnji. To je ta cijena, mislim kod ovih boljih lakirera? I dje bi moga felme sredit, sve 4? Malo su po rubovima iskrzane, nije strašno ali mi je mnogo 200e koliko su mi nijemi trazili.
120 po braniku je masakr.
TAKUMI
Plaćam preko računa a oni su jedina registrovana firma krštena đe se može platit regularno tako da s obzirom da je tu uračunato 19% poreza koje niko drugi ne plaća...
Da si pitao mogao sam to da ti zavrsim jeftinije da platis 100e.
Sto se tice felmi isto i to mogu da ti zavrsim samo ne da zovem ljude i posle ti podjes opet kod nekog šestog.
Za golfa pet, koliko se stavlja fabrički na zadnja, 60% ili 40% ?
Na ova nova 50/60%
Na ta malo starija 30 do 40%
------------------------------------
Nadam se da ti nije skupo 35e - Mozda bude i 30eznaci nesto od to dvoje mislim da je korektna cijena s'obzirom da su profesionalne folije.
Nije vala skupo, aj šaljem ti poruku kad budem dolazio u Pg, koliko vremenski treba da mu ostavim auto ? Stavio bi tu 50%. Može li da se opere posle ili da operem auto prije ?
Kako ti odgovara sto se tice pranja.
Vremenski mu treba jedno sat ipo.
Ne lijepi ti on folije kao ovi sa onim tecnim ljepilima.
Meni je makao zadnje folije i mogao si odma da otvaras prozore bez ikakvih ciscenja.
Nego ? Oće li to biti izdržljivo kao normalne folije, da se ne desi da mi se skine kao alu folija sa sendviča.
A kakvi.Ne sjekiraj se ti samo ne smijes posle toga 2dana prozore da otvaras. (Ovo su ti najbolje folije bolje i od one lume kako li se zove ona je niska na trzistu)
Tivat-Kotor taj sektor 70% vozila sto tamo vidis da su zatamnjena on ti je radio.
Vala cu kad bude plata zatamniti alfu pozadi 60%. Kad odlucim javljam ti se
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks