I na obzovicu je prije neki dan isto bilo, dvojica se posvadjase ali je mudonja iz kolasina koji je pretekao sve i dosao do semafora ipak podvio rep
Sent from my D5803 using Tapatalk
Jutros u 5 krenem za KL i na onaj odron ja prvi u kolonu iza mene vozio jedan mercedes sve regularno pali se crveno i čekamo nekih 2 minuta nije ni toliko i nailazi DEGENERIK sa skodom oktavijom da nas obidje. Samo smotah puni lijevo i popriječim se na obije trake. Mi ka bravi treba da čekamo a on bi em pretekao preko pune em kroz crveno. Vidje da ga ne pustam i vrnu se u rikverc iza mercedesa. Smrda jedna.
Poseban krug pakla za degenerike kojima je malo svoja traka no moraju i drugu koristit da bi prekratili krivinu i što prije pretekli. Imadoh 5-6 puta poginut od MK do BP koliki kapacitet trebas bit da bi u nepreglednu krivinu preticao preko pune linije?
I na obzovicu je prije neki dan isto bilo, dvojica se posvadjase ali je mudonja iz kolasina koji je pretekao sve i dosao do semafora ipak podvio rep
Kakav majmun PG CG 021 sa blinkerima pretiče preko pune, ide u mene i ulazi mi u makazice. Ja tražim upaljač po autu, ne očekujem da će neko tu da pretiče.. tri sekunde gledam dolje po autu, da sam zadržao pogled jednu sekundu više, bilo bi baha-baha.
Ne znam sto bi ti reka'... Nisi ni ti daleko od naslova teme kad trazis upaljac po autu i ne gledas put ispred sebe...
Poslato preko Goluba Pismonose
--------------------------
Do Not Disturb.
Nisam fakin robot da gledam pravo cijelo vrijeme i ne trepćem. Više mi je dosadilo da pazim i za sve ostale...ne mogu.
ko guzi taj je kriv, sve da ovaj ispred stoji u jednosmjernu
P9lite
Ovo za semafore na magistralama dje se izvode radovi. Od BD put PG dje se radi put i dje je semafor vatda ima sakrivena astra nedje. Prije 3 dana ja stajem na semaforu prvi. I to se razmisljam ocu li ili ne jer sam.vidio auta ispred koja su prosla. I ja stanem a lik iza mene me ne pretice i nastavi. Kad policija prije radova stoji i ceka. Ostade ovaj da se potpisuje na papir
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Nije ni čudo da stoje. Na obzovicu stavljaju betonsku barikadu zbog divljaka. Mangupi koji neće da čekaju se bukaju na radnike
Jer su u mogućnosti
Vidite li vi rotaciju?
Moodato.
Do Not Disturb.
Upaljena, pogledajte malo bolje![]()
Masinovodja opet da se okrivi.....![]()
A to je inace presudno sad... Od kljucnog znacaja koliko je ovo opravdano ili ne...
Ne prdite. Hvala.
Do Not Disturb.
Koliko moras da si debil da pretices kolonu od 50 auta da bi na semafor stao prvi (zastoj izvise Bd)
Mozda je zurio zenu da vodi na porodjaj...
It's what CDM would say.
Do Not Disturb.
Zar se staje na one semafore?? Juce ih je jedan caddy raznio zajedno sa onom barikadicom![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks