Je li to ona ulica prema niksickim semaforima? Znate li zasto su na tu raskrsnicu postavljeni senafori?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Zaobilaznica na Zabjelu je recimo sama po sebi teška kazna kada se mora tuda proći jer imate semofore gadne, non stop neke kamione, autobuse, auta, pa ležeće policajce preko kojih prelaze kao da voze svi redom jaja a još kad imaš penalčine koje vjerujem imaju 3 litra nafte u rezervoar pa mile ulicom da ne zaplaču od potrošnje...a još na telefon pričaju jel voze mercedes razumiješ... moraU se viđet malo
Je li to ona ulica prema niksickim semaforima? Znate li zasto su na tu raskrsnicu postavljeni senafori?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Trap sam citav slomio na rupu sa kraja na kraj ulice koja je raskopana u blok 9. Dobro felme nisam iskrivio
f6
Ako pricate o raskrsnici ul. vojislavljevica kod 19. decembra, nije mi jasno kako tu nisu stavljeni semafori prije jedno 20 godina jer je ono bio haos, sansa da se desi udes je bila bas velika.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ja sam vozio merca, nije 20kmh nego 35-40kmh...bio je fuliran gorivom i bolio me *****.
koju su to raskopali?
svaki dan prodjem kroz blok 9 par puta ali ne vidjeh to
ovo je bas bezobrazluk
P9lite
Ama baš nikakav znak, i kako je prekopan pješaki, jako loše se vidi dok se ne primakneš. Ja znam jer sam vidjela kad su kopali, ali mnogi ne znaju, to je katastrofa kako udari, baš je duboko.
Ujutro ću poći do ovih na gradilište a upravo sma poslala mail komunalnoj policiji.
Ludi izvođači. Ovi moraju popit kaznu za ovu sramotu
Sent from my D5803 using Tapatalk
sad sam prosao tuda...da nisam ranije procitao da ima rupa u blok 9 ne bih je vidio...ono je uzas da su onako ostavili...mogu mislit kako je kad neko naleti na ono..ivicnjak ja manji od one rupe
Evo za one koji voze ovuda da znaju gdje su ovi krateri. Crveno su označene presječene ulice.
upload a picture
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Da podjem tamo i da upadnem sa kolima i rascijepam sve 4gume / mislim stavim neke stare i moraju mi nove uzeti.
A okle, njihova bi bila zadnja, i glasila bi - neprilagodjena brzina uslovima puta. Jos bi isao na sud najmanje 20 puta, potrosio pare na gorivo za te odlaske, vrijeme....uzaludna rabota
ne..ne bi se utvrdilo ko je iskopao ovo. ti kazes zgrada ovaj kaze nije nego firma druga nije firma nego ovaj itd itd.. i kraj.
f6
Obraza mi ovo je za zatvor
Sent from my D5803 using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks