Uhhhh.... Samo makni ovo lišće ozgo
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Rukola, kozji sir, pršut i cherry paradajz je dobra kombinacija.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Pojedosmo nas dvije po burek i po iz 'Palme' u Tuzima. Mrtva pišem.
Ao, vlasnika i osoblje blagosiljam ka' Kralj Nikola Crnu Goru na umoru.
Sell the Vatican, Feed the World!
Imanje Knjaz:
Teleći medaljoni - perfektni,
Tres leches ili trileće kako god - :nekiDJuzlinepitet:, generalno bolji kolač nijesam pojeo u životu...
Kensington:
Sandvič s piletinom - top...
P.S. Teleća čorba na Imanju za izbjegavati, nekoliko nivoa ispod u odnosu na sve ostalo (ambijent, uslugu i ostalu hranu)...
#fakenews
Trilice je stvarno uh!
Trilici ili trelece ili nesto trece?
Koh.
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Tribeca?
rm -rf /
Nemoj majku ukupovat zbog bosiljka.
Sent from my S7 Edge
1. trelece i koh nije isto.
2. knjaz je savrsen izbor ljeti, hrana je odlicna, jeste skupo i sto navede kolega ona corba je promasaj. nije mi jasno da ljudi corbu ne umiju napravit.
3. VELIKO razocarenje restoran sokoline. prvi put smo bili ja i cura. priganice i pasta sa prsutom. bilo je dosta fino. drugi put rucak - guzva u restoranu. bukvalno sve sto je doslo je bilo ispod prosjeka - biftek, ista ova pasta, neke pilece rolnice i popeci. priloga nista, corba uzas i na kraju svaki svaki kolac je bio katastrofa- mus, saher (nidje veze) i ne znam sto je trece bilo. tako da... na priganice i to je to
f6
Dje ima u pg jaje na oki sa slaninom da ne pliva u ulju? Jutros mi se prijelo ali ne volim kad je tona ulja
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Traumatično iskustvo u sprdnji zvanoj Mandarina u city kvartu. Jedan konobar na 15 stolova, 30 minuta posle naručivanja jela prilazi konobar i govori: "kasniće malo jelo, kuvar se SJEBAO", uzima račun i pokazuje kuvaru preko šanka, koji nema 22 godine........
Poole 20 minuta (50 od momenta naručivanja) stižu dvije tortilje sa piletinom, različitih veličina potpuno, a jedna (moja) dolazi PUNA senfa, kojeg naravno nema u opisu jela u meniju...Toliko puna da dje god primijenis pritisak viljuskom izlazi tona senfa...a pavlake nema. "konobar" dolazi na poziv i ubjedjuje me da senf ide u tortilju, a ne umije da objasni kako nije doslo osobi preko puta. Račun je plaćen, ali nikad više ući tamo neću, i životna mi je misija da bar 50 ljudi iz okruženja ubijedim da ne udju nikad. To mi je prva tema kad sjednem sa nekim - molim te nemoj da ides tamo i tamo zbog toga i toga. Samo bi ludi posle ovoga pošao.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Ne poznajem vlasnika pomenutog objekta, međutim liči mi na crnogorski sindrom, uložiti ogromne pare u objekat, a maksimalno štedjeti na samoj radnoj snazi i njihovoj edukaciji... Nego dobro...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ovo se u Dijani na autobuskoj prodaje kao Koh, vi ga zovite kako hocete, a ja cu sad da ga pojedem
E ne vidjela se a ja se raspadam na dijetu
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
U tom slucaju pod hitno da opalis jedan unsubscribe sa ove i slicnih tema 😅
Meni se ovaj koh čini kao neka vrsta trelećea, nego reci nam, proljeća ti, kakvo bješe za izhest? Što pomenusmo gore, treleće na imanje knjaz...imaju ubjedljivo najhipsterskiji način serviranja, u nekakvu teglicu a ukus je vrhunski.
Послато са Redmi Note 2 уз помоћ Тапатока
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks