Page 357 of 1402 FirstFirst ... 2573073473533543553563573583593603613674074578571357 ... LastLast
Results 8,901 to 8,925 of 35035

Thread: Iz raznih novina III

Thanks Thanks Given 
    9,777
    Thanks Thanks Received 
    6,101
    Thanked in
    2,323 Posts

Kockasti onaj, Pernar čini mi se...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Pernar, Živi zid

Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    2,369
    Thanks Thanks Received 
    495
    Thanked in
    313 Posts

Nije gostova Pernar, vec predsjednik Zivog zida i ostali dvojac sa slike (Milacic/Obradovic)

Na zadnjem klipu sa istog kanala su gosti Milacic/Pernar

Thanks Thanks Given 
    1,883
    Thanks Thanks Received 
    5,510
    Thanked in
    2,124 Posts

Vijesti
    Dikić na saslušanju u tužilaštvu: Sinđelić me zvao na proteste u PG

Početkom oktobra Aleksandar Sinđelić na Fejsbuku je poslao poruku Bratislavu Dikiću, tražeći od bivšeg šefa srpske Žandarmerije da se upoznaju. Sinđelić, koji na toj društvenoj mreži ima profil "Pera" tada mu je tražio da se sretnu u Nišu, gdje Dikić i živi.
    Tako je Dikić pred tužiocem objasnio kada je prvi put sreo Sinđelića.

U Dikićevoj izjavi datoj tužiocu Saši Čađenoviću, u koju su "Vijesti" imale uvid, piše da ga je Sinđelić zvao da ide u Crnu Goru na proteste 16. oktobra.
    Njih dvojicu tužilaštvo je donedavno sumnjičilo da su organizatori kriminalne grupe koja je u izbornoj noći u Podgorici trebalo da ubija građane i uhapsi premijera Mila Đukanovića.
    Dikić je uhapšen 15. oktobra u Podgorici, a Sinđelić se petanaestak dana kasnije sam predao crnogorskim istražiteljima, nakon čega mu je Specijalno tužilaštvo ponudilo status svjedoka saradnika u tom predmetu. Nakon što je Sinđelić pod još nerazjašnjenim okolnostima došao u Podgoricu, specijalno tužilaštvo organizatorima terorističke grupe označilo je Ruse Eduarda Vladimiroviča Shirokova i Vladimira Nikolajeviča Popova.

Dikić je tužiocu Saši Čađenoviću rekao da Sinđelićev zahtjev da se upoznaju “nije neobičan za ljude” i da je desetak dana prije hapšenja prihvatio da se nađu.

Na drugom sastanku pričali o pobuni u zatvoru
    Objasnio je da mu je na prvom sastanku Sinđelić rekao da se bavi prodajom majica, dukserica...
    "Na drugom sastanku koji se dogodio 2-3 dana kasnije rekao mi je da smo se ja i on upoznali još negdje 2006. godine i to u vrijeme kada je bila pobuna osuđenih lica u KPD Niš, gdje sam ja rukovodio policijskim snagama za smirivanje te pobune. Tada mi je rekao da je on bio jedan od osuđenika na barikadama”, ispričao je Dikić pred tužiocem Čađenovićem.

Prema pisanju medija, pobunu u niškom zatvoru 2006. organizovao je tadašnji robijaš Sinđelić. Upravo sa njim Dikić se dogovarao da zatvorenici mirno uklone barikade i izađu na brojanje. Dikić je pred tužiocem rekao da mu je Sinđelić na drugom sastanku donio pet majica, a da mu je ovaj rekao da će mu vratiti one koje mu ne odgovaraju.
    Navodno, to je i bio povod trećeg sastanka, koji je održan par dana prije Dikićevog hapšenja.Dikić je tužiocu rekao da je Sinđeliću tada vratio tri majice na kojima su bili odštampani grbovi Srbije, a da su njegova djeca zadržala dvije sa slikom bijelog vuka koji zavija.
    Sinđelić nije bio samo jedan od zatvorenika. On je i pregovarač. Dikić je zajedno sa njim dogovorio predaju zatvorenika i izveo zatvorenike vani.

Pogledajte 3:10 i 7:20

Sinđelić slao poruke Dikiću prije hapšenja
    "Na trećem sastanku tokom razgovora rekao sam mu da za vikend idem u Crnu Goru, rekao mi je da će i on biti u Crnoj Gori u nedjelju za izbore, odnosno da će biti na nekom protestu. Ponudio mi je da i ja dođem na proteste kako bi me ljudi vidjeli. Pitao sam kako će biti protesti ako će biti izbori, a on je rekao da će i pored izbora uveče biti veliki protesti. Rekao sam mu da ću u nedjelju sa prijateljem Nikolom ići u manastir Ostrog”, pričao je Dikić u Specijalnom tužilaštvu.
    Objasnio je da iz privatnih razloga Kristinu Hristić zove Nikola i da Sinđeliću nije želio da kaže da ide sa njom na vikend u Crnu Goru.
    Ođe kao veli, htio je da sakrije od Sinđelića da ide sa ljubavnicom u Crnu Goru pa je zato izmislio Nikolu.
    Dikić je objasnio da je od Sinđelića zvanog Pera, novu poruku na Fejsbuku dobio kada je stigao u Crnu Goru. Tvrdi da ga je Beograđanin tada pitao šta mu je sa telefonom i da mu je odgovorio da nema uključen roming, a da Nikolin telefon nije u redu:
    "Odmah nakon toga on mi je porukom poslao broj telefona čovjeka koji će mi u Podgorici dati novi telefon... Nakon toga sam ja Kristinu zamolio da sa svog telefona na ovaj broj pusti poruku da ćemo doći ispred 'Delta Citya' da uzmemo telefon... Odmah nakon toga Sinđelić je zvao na Kristinin telefon i rekao nam da nas čovjek čeka ispred Delte", objasnio je Dikić.
    A po ovome ispada da je Sinđeliću dao "Nikolin broj" i da se Sinđelić žali da taj broj nije u redu.
    A zatim prihvata da po Sinđelićevom nalogu ode do nepoznatog čovjeka i od njega uzme telefon za džabe.

Prema tužilačkim spisima Dikić je telefon koji mu je poslao Sinđelić, nakon izbijanja nemira trebalo da preda još neidentifikovanom političaru iz DF-a, koji je navodno trebalo da preuzme komandu nad teroristima.
    "Ni sam sebi ne znam da objasnim zašto sam uzeo telefon od čovjeka koji mi je rekao - evo ti rakija"

Nekadašnji šef srpske Žandarmerije tužiocu je ispričao da mu je proteste zakazane za 16. oktobar pominjao i čovjek po kojem mu je Sinđelić poslao telefon (Mirko - Pajo Velimirović).
    Njih dvojica sreli su se isped tržnog centra Delta Citiy 15. oktobra nešto poslije 22 sata. Dikić je Čađenoviću rekao da je mislio da je Velimirović došao pijan da mu donese telefon:
    "Taj čovjek je meni rekao da mu je Pera kazao da treba da se javi meni i da je on tu na protestu. Odgovorio sam mu da me protesti ne zanimaju, da sam došao na vikend i da sjutradan idem za manastir Ostrog".

On nije umio da objasni zbog čega je iz Budve došao u Podgoricu da uzme telefon koji mu je poslao Sinđelić:
    "Ni sebi ne mogu da objasnim... Isto tako ne umijem da objasnim zašto sam uzeo telefon od čovjeka kada mi je u trenutku dok mi ga je predavao govorio da je to rakija od Pera.”
    Navodno je trebao u nedjelju da ide pod Ostrog ali se cimao u toku noći da mlati iz Budve do Podgorice radi tog telefona.
    Kakvi izgovori.

Velimirović je, prema navodima Specijalnog tužilaštva, član kriminalne grupe koja je u Podgorici planirala terorističke napade. U naredbi za proširenje istrage, piše da je on pomogao da se otkrije i uhapsi kriminalna grupa koja je planirala da ispred Skupštine napravi haos u izbornoj noći.

"Ne bih pucao u policajce, to su mi kolege"
    Bratislav Dikić je u Specijalnom tužilaštvu tvrdio da nije organizovao grupu terorista koja je planirala da ubija građane okupljene ispred Skupštine, zauzme tu zgradu, uhapsi ili ubije Mila Đukanovića i proglasi pobjedu Demokratskog fronta.
    "Pogotovo ne da pucam na policajce, jer njih smatram svojim kolegama, s obzirom na to da sam i sam do skoro bio pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova", kazao je Dikić.
    Specijalno tužilaštvo u naredbi za proširenja istrage pokušaja terorizma 16. oktobra objašnjava da je haos u izbornoj noći trebalo da počne ispred Skupštine. Navodno, grupa demonstranata koja bi se sukobila sa policijom bila bi pod kontrolom Dikića i političara iz DF-a.
    Prema tužilačkim spisima Dikić je u podgoričkom naselju Stari aerodrom trebalo da preuzme oružje, koje je u kući u Ulici Miodraga Bulatovića navodno sakrio Mirko Velimirović.
    Velimirović je priznao tužiocima da je od Sinđelića uzeo 30.000 eura kako bi nabavio 50 komada automatskih pušaka i tri sanduka municije, namijenjenih još neidentifikovanim osobama koje bi u Crnu Goru poslao Shirokov.
    Last edited by ASC; 21-11-16 at 16:48.

Thanks Thanks Given 
    2,874
    Thanks Thanks Received 
    1,090
    Thanked in
    516 Posts

Sve ovo ne prolazi ni kod mog sina od 8 godina, da mu ovo sve ispricam pita bi me dje sam kupio tako dobru gandzu 😂😂😂

poslato sa 7 edge
    Tebe mi je žao a za mene me duša boli

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Default Iz raznih novina III

Quote Originally Posted by ASC View Post
    Vijesti
    Dikić na saslušanju u tužilaštvu: Sinđelić me zvao na proteste u PG

Sinđelić nije bio samo jedan od zatvorenika. On je i pregovarač. Dikić je zajedno sa njim dogovorio predaju zatvorenika i izveo zatvorenike vani.

Pogledajte 3:10 i 7:20

Ođe kao veli, htio je da sakrije od Sinđelića da ide sa ljubavnicom u Crnu Goru pa je zato izmislio Nikolu.

A po ovome ispada da je Sinđeliću dao "Nikolin broj" i da se Sinđelić žali da taj broj nije u redu.
    A zatim prihvata da po Sinđelićevom nalogu ode do nepoznatog čovjeka i od njega uzme telefon za džabe.

Navodno je trebao u nedjelju da ide pod Ostrog ali se cimao u toku noći da mlati iz Budve do Podgorice radi tog telefona.
    Kakvi izgovori.

I sva ovolika prica, i dva lika koji su organizatori, ispade da su svjedoci saradnici koji ce biti pusteni na slobodu
    Seems legit.

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

I sve ovo ce se zaboravit' najdalje do nove godine...
    --------------------------
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Samo treba dopuniti njihov status sa jednom riječju - svjedoci saradnici službe i voila, državni udar for dummies.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo, zalijepicu ovo http://www.prch.me/vrijeme/ ovdje.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/podgor...iciklom-912831
    http://www.vijesti.me/vijesti/pacari...-ranije-912887

Ovo je vjerovatno isti lik koji danima napada gradjane po Podgorici. Mogli bi da izbace njegovu punu sliku kako sad izgleda a ne sa fb-a ko zna od kad da znamo sa kime imamo posla. U kakvoj drzavi zivimo ne bi me cudilo da ga puste koliko je sjutra i da niko ne preduzme nista dok lik nekoga ne ubije.

Valjalo bi i da se ispita ta dzamija u kojoj voli da provodi slobodno vrijeme kad ne napada ljude po gradu.
    Last edited by VanjaTheMan; 22-11-16 at 11:10.

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,800
    Thanked in
    1,604 Posts

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    http://www.vijesti.me/vijesti/podgor...iciklom-912831
    http://www.vijesti.me/vijesti/pacari...-ranije-912887

Ovo je vjerovatno isti lik koji danima napada gradjane po Podgorici. Mogli bi da izbace njegovu punu sliku kako sad izgleda a ne sa fb-a ko zna od kad da znamo sa kime imamo posla. U kakvoj drzavi zivimo ne bi me cudilo da ga puste koliko je sjutra i da niko ne preduzme nista dok lik nekoga ne ubije.

Valjalo bi i da se ispita ta dzamija u kojoj voli da provodi slobodno vrijeme kad ne napada ljude po gradu.
    Ko živi u Staru Varoš mora' je nalećet na ovoga lika, često ide u Starodoganjsku džamiju. Lagano dervišku ili neku drugu muslimansku kapu na glavu i na biciklo.

A bez kape djeluje kao konički gangsta.
    Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!

Thanks Thanks Given 
    6,314
    Thanks Thanks Received 
    6,840
    Thanked in
    3,278 Posts

Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    690
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    465 Posts

da živim bolje hahahhahahahah

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,800
    Thanked in
    1,604 Posts

Pronadje se momak nesto... ne znam sto mu bi
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Piše: dr Milivoj Bešlin, istoričar

O JEDNOJ TERMINOLOŠKOJ NELOGIČNOSTI

Kada racionalan, dakle, prosečno inteligentan čovek obdaren zdravim razumom, pogleda zbivanja u Crnoj Gori poslednjih nekoliko meseci mora se prepustiti ili konfuziji ili uložiti ozbiljan kognitivni napor da razume određene procese. Najpre, kako se desilo da one političke strukture koje nesputano slede politiku jedne druge države, u svojim interesima suprotstavljene državi Crnoj Gori, imaju još uvek respektabilnu podršku dela građana Crne Gore?! I kako to da oni koji u svojim političkim akcijama slede interese Rusije u nameri da direktno naudi državi Crnoj Gori, sebe smatraju i nazivaju patriotama?! Koja je to vrsta pervertiranja realnosti, koje krivo ogledalo poseduju politički lideri opozicije, crkveni velikodostojnici i pojedini mediji u Crnoj Gori?! Razumeti taj proces iskrivljavanja realnosti bilo bi ključno za dalji tok političkih i društvenih kretanja u Crnoj Gori. A možda bi i medicinska nauka imala benefit od toga.

Ako se pažljivo razlože teorijski pojmovi, dolazimo do toga da patriotizam, koji potiče od reči „patria“ (domovina), podrazumeva pozitivan odnos pojedinaca ili grupa prema svojoj domovini. Patriotizam se ispoljava kao “osećaj ponosa prema dostignućima i kulturi svoje domovine, nastojanju da se očuva njen karakter i identitet...” Prateći dalje teorijske modele društvenih nauka, nasuprot ovoj vrsti lojalnosti svojoj domovini, stoji njena izdaja i rad uperen protiv njenih interesa i težnji. Terminološki, takav pravac bi se mogao determinisati kao veleizdaja, koja se u pravnoj teoriji najkraće definiše kao „teško političko kazneno delo upravljeno protiv bezbednosti države”.

U istoriji jedan od kardinalnijih oblika veleizdaje bilo je kvislinštvo (kolaboracija) u Drugom svetskom ratu. Sam termin potiče od norveškog saradnika nacista Vidkuna Kvislinga, a značio je u širem smislu i služenje interesima stranih sila koje nisu prijateljski nastrojene.

Pođemo li od višegodišnjeg antisistemskog (povremeno i nasilnog) delovanja većeg dela crnogorske opozicije koje svoj vrhunac i krajnji izraz dobija u optužnici državnog tužioca M. Katnića, ne bi trebalo zadržavati puno skepse ko se i sa kakvim namerama lažno predstavlja. Ako znamo da se glavnina snaga u crnogorskoj opoziciji nikada nije slagala sa postojanjem države Crne Gore, da i danas želi da izvrši reviziju referenduma o nezavisnosti koji je spoveden po svim liberalnim obrascima i demokratskim pravilima, ako znamo da za nalogodavca u toj borbi neskriveno imaju režim koji stoluje u Kremlju, jasno je koji od dva navedena termina im više pristaje – patriotizam ili veleizdaja (kvislinštvo). Uostalom, ključni subjekt crnogorske opozicije u istorijskom i vrednosnom smislu baštini tradicije upravo jednog, izvan svake sumnje, kolaboracionističkog i izdajničkog pokreta iz Drugog svetskog rata – četnika. Ipak, ostaje pitanje zašto su u delu javnosti i krugovima oko predvodnika Srpske crkve u Crnoj Gori oni okarakterisani kao patriote?

Rusija ima svoje legitimne interese.
    Autokratski režim u Kremlju smatra da će ih ostvariti ne u saglasju sa državama Zapada i poštujući ustaljene forme međunarodnih odnosa, već nasuprot njima. Evropsku Uniju Rusija vidi kao rascepkanu i međusobno sukobljenu grupu država u kojima vladaju ekstremno desne i fašističke partije od kojih bi se svaka oslanjala na režim u Moskvi. Ova, najčešće nazivana, Crna internacionala i danas prima značajne finansijske doznake iz Rusije – od francuske fašistkinje Marin Lepen, do grčkih i mađarskih fašista okupljnih u „Zlatnoj zori“ i „Jobiku“. Nije li se među tim mračnjacima našao i deo crnogorske opozicije?! Rusija je istorijski u svom imperijalizmu prema Evropi uvek tražila, kako se to u vreme Hladnog rata govorilo, zdrave snage. Dok su njeni tenkovi pre šest decenija gazili, uglavnom, goloruke ljude u Budimpešti (1956), ustale u odbranu elementarnih prava, Janoš Kadar je sa bezbedne udaljenosti, navodno, u ime Mađarske i bez bilo kakvog legitimiteta, pozivao Ruse „u pomoć“ u vojnu intervenciju. Sličan obrazac se 12 godina kasnije ponovio u Čehoslovačkoj, tamo su V. Bilak, D. Kolder, O. Švestka i društvo molili Ruse da njihovu zemlju pregaze sa hiljadama tenkova. Suđenje nekima od njih održano je mnogo kasnije, tek nakon 2000. godine. Duboka starost ne amnestira.

Nema sumnje, da je Staljin tenkovima upao 1948. u Jugoslaviju, imao bi na koga da se osloni. Ruska peta kolona u to vreme nije bila minorna, u Crnoj Gori procentualno najzastupljenija. Najzagriženiji među njima su uspeli da pobegnu iz Jugoslavije tokom neobjavljenog rata Sovjeta protiv ove zemlje (stotine ubijenih jugoslovenskih graničara i vojnika od 1948. do 1953.) i domognu se Moskve i SSSR-a. Tamo ih je imperijalni totalitarizam u Kremlju decenijama koristio kao oružje u borbi protiv Jugoslavije. I evo paradoksa, naziv ove grupe jugoslovenskih prebega kod Staljina je bio – Savez jugoslovenskih patriota.

U arhivskim fondovima je ostalo njihovo pismo sovjetskoj partiji, povodom Staljinove smrti (1953) u kome kažu:

„Deleći sa vama i čitavim sovjetskim narodom osećanja bezgranične tuge i bola, mi vam u ime svih patriota i trudbenika Jugoslavije izražavamo najdublje saučešće povodom smrti druga Staljina, u kome je jugoslovenski narod imao najvećeg zaštitnika, svog voljenog učitelja i oca... Zauvek će u srcu svakog jugoslovenskog patriote ostati svetla uspomena na velikog Staljina pod čijim je genijalnim rukovodstvom herojska Sovjetska Armija oslobodila našu zemlju...“ Ništa jugoslovenski NOB, ništa stotine hiljada jugoslovenskih partizana; prema ovim „patriotama“ Jugoslaviju je oslobodio Staljin.

Uz sve navedene paradokse, nelogičnosti, poigravanje sa zdravim razumom i elementarnom etikom (ko se više seća pojma čojstvo), moguće je da glavna snaga crnogorske opozicije ode na noge Miloradu Dodiku, korumpiranom i separatističkom predsedniku manjeg bosanskohercegovačkog entiteta. Isti oni koji se zalažu za zatiranje crnogorske državnosti padaju na kolena pred onim ko želi da jedan entitet, nastao na genocidu i najmasovnijem zločinu u Evropi posle Drugog svetskog rata, proglasi za državu.
    Nasuprot tome, milenijum vlastite državnosti omalovažavaju i negiraju. Isti oni koji su čitav svoj politički program izgradili na tzv. borbi protiv korupcije i kriminala u Crnoj Gori, kriminalizujući ne samo vlast nego i čitavu državu, otišli su na noge onome čije su kriminalno-korupcionaška mreža i metode mafijaške hobotnice, istraženi i dokazani, kako tvrde relevantni međunarodni predstavnici u BiH.

Režimi se menjaju, društveno-ekonomske formacije sa njima, ali ne i model delovanja ruskog imperijalizma. Akteri se menjaju, ali njihov modus operandi i ciljevi, ostaju nepromenjeni. Koliko li će „patriota“ biti privedeno k poznaniju prava u optužnici za pokušaj pretvaranja Crne Gore u Ukrajinu, tek će se videti. Koliko li će političkih (i medijskih?) aktera samoproizvedenih u „patriote“ biti podvedeno pod definiciju s početka ovog teksta, da su odgovorni za „kazneno delo upravljeno protiv bezbednosti države“?

Ima li smisla pominjati one medijske i opozicione strukture koje su nominalno procrnogorske, ali svojim delovanjem daju legitimitet i „patriotsku“ pozlatu savremenom kvislinštvu. Malo je primera u svetu gde je ispunjavanje interesa vlastite zemlje oglašeno za izdaju, a sled za interesima strane države, čije su težnje u opreci sa vlastitom – patriotizam. Više je pitanja nego odgovora. U sposobnosti crnogorskog društva i institucija da daju odgovore na navedena pitanja, krije se i mera spremnosti na odolevanje pritiscima, ali i realna perspektiva samoodrživosti Crne Gore. Nikada, istorija nas uči, nije Crna Gora državu izborila i održavala lako i bez rizika, lako i brzo ju je samo gubila.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

http://www.vijesti.me/vijesti/sindel...radnika-912972

Kakva komedija... Sramne drzave u privatnom vlasnistvu...
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    1,041
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    http://www.vijesti.me/vijesti/sindel...radnika-912972
    Kakva komedija... Sramne drzave u privatnom vlasnistvu...

Нека нека, материјалних доказа мора бити за сваку тврдњу ове квазиличности, па ћемо да видимо до кога све ће се стићи.Не бих трчао пред руду, али морам рећи да би ме лично радовао нестанак одређених антицрногрских структура са политичке и економске сцене.Реално држава јесте срамна кад у њој слободно дјелују такве сплачине.

Ипак ја сам реалиста и потпуно свјесан чињенице да ће ДПС као и увјек до сад направити договор за своју корист, остављајући пола нације да вјерује Пинку, а пола Вијестима-Дану.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    4,452
    Thanks Thanks Received 
    8,615
    Thanked in
    3,313 Posts

Ostvarili su pravi cilj- da navedu ljude da misle da je postojala mogucnost udara. Manje je bitno oce li to dokazati ili ne, svakako su dobili vlast naredne 4 godine.

Thanks Thanks Given 
    3,599
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    3,593 Posts

Vjerovatno bi je dobili i bez ove price u koju ni mala djeca ne bi povjerovala...

A ovo za svjedoka saradnika se ocekivalo iako se od pocetka pricalo da on nece moc' dobit' taj status kao vodja ili 'kljuc' kvazi teroristicke organizacije...
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,800
    Thanked in
    1,604 Posts

Morate jedan protest napravit sad kad vi milan knezevic podje na razgovor kod tuzioca... malecki
    f6

Thanks Thanks Given 
    238
    Thanks Thanks Received 
    167
    Thanked in
    120 Posts

Thanks Thanks Given 
    2,335
    Thanks Thanks Received 
    5,884
    Thanked in
    2,049 Posts

Ovaj Sindelic je izgleda bi glavni šaraf zbog kog je Krim pao u Ruske ruke.

http://m.cdm.me/#/article/454239

Što je sledeće?

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    Morate jedan protest napravit sad kad vi milan knezevic podje na razgovor kod tuzioca... malecki
    Jel se to kumara prepao poziciji u DF, pa da mu uklone konkurenciju. Pao rejting poslije Kristala. Nije kum dugme.
    Sprdnja

Page 357 of 1402 FirstFirst ... 2573073473533543553563573583593603613674074578571357 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)