Širina parking mjesta u CG... Kad su svi u liniju parkirani ovako se ulazi u auto:
![]()
Vjerovatno se koristu Piezzo tehnologija. Ne znam kako bi ovo radilo na duze staze, pri 9 soma giri.
TAKUMI
Širina parking mjesta u CG... Kad su svi u liniju parkirani ovako se ulazi u auto:
![]()
Kod trgovinske redovno radar....
I u Nk kod Volija kidaju zadnja 3-4 dna radarom.
Forever young, i want to be forever young
baci ga sad
P9lite
Top mu je ova gajba sjela.
Ja bih prvo uradio fasadu.
Ima li na forumu neka tema o serviserima za mjenjace ? U pitanju je golf 7
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Koliko sperme ima ispod tija siceva.
TAKUMI
Vlada Japana ustanovama u BiH donirala prvih 40 od ukupno 120 Toyota automobila
Predstavnici Vlade Japana danas su u prostorijama Toyota prodajnog salona Bunjo u Sarajevu Ministarstvu civilnih poslova BiH uručili 40 od ukupno 120 vozila Toyota Rav4.
Donacija Vlade Japana će u znatnoj mjeri poboljšati mobilnost ustanova socijalne zaštite i podići kvalitet njihovih usluga te najugroženijim grupacijama građana u Bosni i Hercegovini dodatno olakšati pristup socijalnim uslugama.
Vijeću ministara BiH Vlada Japana dodijelila je jedan od najvećih grantova od 7,2 miliona KM.
"Cilj granta je nabavka 40 vozila koja koriste ekološki čist dizel te 80 hibridnih vozila. U Sarajevo je stiglo 40 vozila, a ostala će doći iduće godine", kazao je ambasador Japana u BiH Kazuya Ogawa.
Ne bi da ciganisem auto sa El.Podizacima da bi morao SraFcigere da guram izmedju stakala i kedera jer posto sve znas na Golfa3 je mana podizaci i siber ako ne odrzavas.
a i to sto kazes...kad oces posle sexa da izabcis nesto kroz prozor ne moras davat kontakt da spustis prozor...
Biznismeni su apstinenti?
Ja jesam - komfor je čudo.
Zašto komplikovano kad može jednostavno.![]()
jesi siguran?
apstinencija• ženski rod Odustajanje, izbegavanje, dobrovoljno odricanje od učešća u javnom i društvenom životu (npr. uzdržavanje od glasanja ili učešća u nekom skupu).
Trezvenost, uzdržljivost, uzdržavanje od alkoholnih pića, duvana, mesa, spolnog opštenja i dr.
I ne hebes ocigledno
Sent from my LG G3 using Tapatalk
944...motor?
TAKUMI
Jeste.
:lolblue:
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks