Page 190 of 426 FirstFirst ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... LastLast
Results 4,726 to 4,750 of 10626

Thread: Telemach CG (TV)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I kod mene nije bilo sve kako treba evo ovih desetak dana ne mogu se zaliti
    ali prosli mjesec katastrofa pocev od 11-tog ni digitalne ni internet kako treba stranicu nisam mogao otvoriti
    racun na fiksni 16 e .....
    htio sam pravo u Pg kod njih u oci

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Incognito View Post
    Zvah ih ja juče oko 2 stvari, bila je cura ljubazna, međutim ni oko jedne mi nije pomogla...
    1. Potpisao sam ugovor ima 3-4 sedmice, niko nije dolazio da mijenja opremu za net niti se povećala brzina? Gdje je zakočilo? - Hmmm, valjda se ne mijenja oprema, pogledacu to sa kolegama, itd itd...
    2. Nije mi stigao račun, ni kovertom ni na mail, i ako sam se prijavio... Možete li mi poslati instrukcije za plaćanje? - Evo daću kolegama da to srede, pošto ne mogu direktno da vam posaljem, itd...

Znači haos... Jesu li ikome povećali brzine po novim paketima?
    Meni je bila ekipa prije neki dan (potpisao sam ugovor 6. oktobra), Nema kanala komunikacije preko kojega ih nisam cimao, telefonom, emailom, na FB messenger. Tek je jqvna kritika na njihovoj FB stranici urodila plodom. Sad sve radi kako treba.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? http://www.speedtest.net/my-result/a/2385716657

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Evo su izašli mjehurići iz kablova ili je nalijega ovaj novi modem, treba malo da se razgazi izgleda...
    [IMG][/IMG]

Thanks Thanks Given 
    4,225
    Thanks Thanks Received 
    3,265
    Thanked in
    1,407 Posts

Dodje mi malocas vrlo ljubazan momak da potpisem ugovor sa Telemachom... Eto, od nocas sam na Telemach...
    I pojasnio mi je da samo trenutno ne rade premotavanje/snimanje/pauziranje, da ce ubrzo to pustiti u pogon... I naravno moze kartica u tv (iako je onaj sto je prije mjesec dana dolazio da mi ugradi risiver kategoricno tvrdio da ne moze)...
    Nijesam mogao dobiti status novog korisnika...
    --------------->
    <---------------
    Odavde dovde...

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Ovi u telemach call centru što se javljaju se ponašaju inače kao da je privilegija što imamo njihove usluge...
    Preskoči ih odmah, to su "sekretarice" specijalizovane za zamajavanje , tražite odmah Draška iz tehnike ako hoćete da vam neko završi posao kako treba i u razumnom roku. Dečko je stvarno strpljiv i maksimalno profesionalan.

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Quote Originally Posted by Jocker View Post
    Meni je bila ekipa prije neki dan (potpisao sam ugovor 6. oktobra), Nema kanala komunikacije preko kojega ih nisam cimao, telefonom, emailom, na FB messenger. Tek je jqvna kritika na njihovoj FB stranici urodila plodom. Sad sve radi kako treba.
    Evo preostao mi je još FB da ih tamo cimam, za sopstvene pare... Kao da su oni moji klijenti, a ne ja njihov, no ajde...

@Director - I sam radim u velikoj firmi, i nažalost znam da obični radnici nisu krivi, ali me nervira kad neće da se angažuju... Jer imaju mehanizam kako mogu da ti pomognu ako žele, poslaće mail nadređenome, ili kolegi iz tehničke službe, uz molbu da je hitno itd itd... Sve se može... Nego dostinu njih zabolje, pa onda prvo rješavaju "bukadžijama" bilo u poslovnici, bilo na socijalnim mrežama, kako bi njih umirili, a obični ljudi kad dođu na red lagano... Zato je Crna Gora tu đe je, ali to je već sasvim druga tema
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Incognito View Post
    Evo preostao mi je još FB da ih tamo cimam, za sopstvene pare... Kao da su oni moji klijenti, a ne ja njihov, no ajde...

@Director - I sam radim u velikoj firmi, i nažalost znam da obični radnici nisu krivi, ali me nervira kad neće da se angažuju... Jer imaju mehanizam kako mogu da ti pomognu ako žele, poslaće mail nadređenome, ili kolegi iz tehničke službe, uz molbu da je hitno itd itd... Sve se može... Nego dostinu njih zabolje, pa onda prvo rješavaju "bukadžijama" bilo u poslovnici, bilo na socijalnim mrežama, kako bi njih umirili, a obični ljudi kad dođu na red lagano... Zato je Crna Gora tu đe je, ali to je već sasvim druga tema
    Sve je meni jasno druže. Ođe dođeš sa đetetom u DZ i onda čekaš da napirlitana ćurketina ispiše momku na Viber poruku a onda tek ekspresijom podignutih obrva bez "izvolite" pita što sam došao. Znam da se ođe malo što može normalno završit bez ulaženja u svađe ali takav nam je sistem đe je odsustvo profesionalizma sveprisutno. U ovom slučaju, samo ću poći sa odštampanom primjedbom, sa sve kopijom računa za tel. Ako odbiju i nastavi se njihova neozbiljnost fino ću da platim godinu unaprijed , kupit total tv u Srbiju i završim priču jer me ionako nervra to što jedino RTS od svih kanala uredno zamračuju bez ikakvog obrazloženja. Ne nerira to samo mene, nervira većinu ljudi koje poznajem, nevezano da li su na telemach ili telekom. Nemam brate više živaca da se šegačim sa ovom marvom ođe.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

U Telemach nemaju pojma da postoji ni ovaj forum ni ova tema, tako da ovo što se mi ovdjen jadamo ne dopire do njih.

Sent from my H60-L12 using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    237
    Thanks Thanks Received 
    167
    Thanked in
    120 Posts

Kako sam ja to lagano završio...
    Nisam se žalio njihovim šefovima itd, nego mail direktno United grupi u BG i Holandiju.
    Pa su za 15 minuta navalili iz PG Telemacha da zovu i rešavaju momentalno probleme.

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Na klix.ba forumu, dio Racunari i tehnologija postoji tema Telemach, gdje u diskusiji i rjesavanju problema aktivno ucestvuje predstavnik Telemacha. Takodje i SBB ima svoj forum preko kojeg rjesavaju probleme. Telemach CG je mlada firma, sredice se i to

Thanks Thanks Given 
    5,220
    Thanks Thanks Received 
    9,448
    Thanked in
    4,583 Posts

danas je dolazio momak kod moje sestre i zeta da zamijeni opremu koji oni nemaju inače, među prvima mi je zet potpisao sa mkablom i plaćao više nego mi danas za neki jači paket. ja sam ga sve smarala da promijeni, uzme jači net, više kanala, a on niti gleda tv toliko niti visi na netu i nije se interesovao od kad su mu iz mkabla rekli da mi slika ne može biti bolja zato što je instalacija takva, kablovi, itd... nego, kad su nam upalili ove kanale, njima nisu upalili kao nama, imali su samo 60. i dođe taj momak danas, upali mu sve i sredi goblen sliku. tako priča o instalaciji pade u vodu. rekao mu je da, kao ni do sad, neće morati da uzima risiver nego će dobiti karticu za tv. eto, valjda se može tražit ta prsla kartica.

Thanks Thanks Given 
    19,513
    Thanks Thanks Received 
    9,131
    Thanked in
    4,449 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    danas je dolazio momak kod moje sestre i zeta da zamijeni opremu koji oni nemaju inače, među prvima mi je zet potpisao sa mkablom i plaćao više nego mi danas za neki jači paket. ja sam ga sve smarala da promijeni, uzme jači net, više kanala, a on niti gleda tv toliko niti visi na netu i nije se interesovao od kad su mu iz mkabla rekli da mi slika ne može biti bolja zato što je instalacija takva, kablovi, itd... nego, kad su nam upalili ove kanale, njima nisu upalili kao nama, imali su samo 60. i dođe taj momak danas, upali mu sve i sredi goblen sliku. tako priča o instalaciji pade u vodu. rekao mu je da, kao ni do sad, neće morati da uzima risiver nego će dobiti karticu za tv. eto, valjda se može tražit ta prsla kartica.
    Je li ovo neki pro corde doprinio ovoj konfuziji na koju nismo navikli od tebe?

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post

Slatka je kad popije

Thanks Thanks Given 
    19,513
    Thanks Thanks Received 
    9,131
    Thanked in
    4,449 Posts

Slatka je kad popije
    Ka' mastika

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bio sam u M kabl i pitah ove radnice sto su bile tamo mogu li da uzmeminternet od 1oMb i tv plus paket. Posto to u ponudi duo i trio paketa nemaju. Gledale su me kao da sam i postavio pitanje iz nuklearne fizike. PA sve ponavljaju pakete koje imaju. U reko je reko vidio sam kapiram ali mogu li da uzmem to i to mimo tih vasih ponuda duo i trio. Abile su se 10 minuta, te ja odo preko vrata.

Thanks Thanks Given 
    5,220
    Thanks Thanks Received 
    9,448
    Thanked in
    4,583 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post

Nista me ne pitaj...

Slatka je kad popije

Totalno sam iz forme ispala, zato ni na sta ne licim.

A vama kojima je dosao rn i za mkabl i za telemah, za mkabl je do ugovora sa telemahom i ostatak telemah. Samo sto su to obracunali nidje veze.
    Nego, odoh da jedem pa u krevet. Ni ja se ne razumijem.

Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
    Last edited by goozica; 17-11-16 at 18:13.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    Nista me ne pitaj...

Totalno sam iz forme ispala, zato ni na sta ne licim.

A vama kojima je dosao rn i za mkabl i za telemah, za mkabl je do ugovora sa telemahom i ostatak telemah. Samo sto su to obracunali nidje veze.
    Nego, odoh da jedem pa u krevet. Ni ja se ne razumijem.

Ode li da nalegneš?

Thanks Thanks Given 
    5,220
    Thanks Thanks Received 
    9,448
    Thanked in
    4,583 Posts

Ode li da nalegneš?
    Aha, kanali nalegli, mozda i meni ovo malo glave nalegne

nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

Danas dosli ovi iz Telemach-a da potpišemo novi ugovor, na pitanje dal će moći da se gledaju filmovi na RTS koje svaku noć u 21h blokiraju (a plaćamo taj kanal da gledamo) odgovor je bio RTS nam traži da mi platimo taj film i mi nećemo pa je zamračen, važi neću da potpisujem nikakav ugovor. Ok prijatno.
    Pošto ne poštuju ugovor koji plaćamo nećemo ga ni produžavat, postoji li način samo NET da se uzme?

Thanks Thanks Given 
    1,290
    Thanks Thanks Received 
    718
    Thanked in
    566 Posts

Postoji samo sto je onda skuplji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Održavanje mreže košta oko 11 €. Zato im je TV jeftina, oko 2 - 3 €.
    Lukavo su to odradili, da kad već uzmeš Net onda uzimaš i TV svakako.

Poslato sa Huawei P8 lite
    Last edited by radja; 18-11-16 at 06:51.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

To meni djeluje kao prazna priča. Neka fino JAVNO neko od direktora operatera progovori o tome zašto jedino sa RTS-om imamo ovakvu situaciju.

Thanks Thanks Given 
    779
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    300 Posts

Evo update... Juče nakon ponovnog pisanja na njihov inbox FB stranice, i nakon toga slanja maila te prepiske u UG u Beogradu, javili su mi se sa detaljnim objasnjenjem... Uglavnom, pored te neke standardne priče rekli su da će proslijediti zahtjev nekome iz tehničke službe ko će me kontaktirati... Sinoć oko 21h me zvala neka Dragana (sa blago nikšićkim naglaskom ) da provjeri što je problem sa netom... Da bi zaključila da kolege treba da dođu da provjere opremu i onda da se puštaju veće brzine... I da jedino što može da uradi je da malo ubrza taj proces (i ako čekam već oko mjesec i nešto dana)... To be continued...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Interesuje me da li je neko imao slicnu situaciju?! Korisnik sam M-kabla od prosle godine, potpisao sam 11 oktobra ugovor sa telemahom u poslovnici m-kabla, sa nekim popustom na pakete i od tada me niko nije kontaktirao za instalaciju nove opreme, iako sam se zalio, sto usmeno u poslovnici, preko call centra, slao mail i nista. E sad, vec za ovaj mjesec mi nije stizao racun, ove nesrece me nisu kontaktirale i nemam namjeru da instaliram njihovu opremu poslije svega, ugovor sa m-kablom mi traje do avgusta, STO DALJE?

Page 190 of 426 FirstFirst ... 90140180186187188189190191192193194200240290 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)