Lose je uradjen onaj asfalt. Nada, da mi je znat sta je kod nas uradjeno da valja.
tri puta bi imali otvaranje, kamere, analize kako je to tesko.
sve im ebem, opet tri zastoja do budve, onaj tunel ce da razvlace opet do ljeta. inace tri trake posle budve one dje se radi pumpa oni nesto sire ali su asfalt koji je bio nov, citav digli, bez ikakve potrebe
f6
Lose je uradjen onaj asfalt. Nada, da mi je znat sta je kod nas uradjeno da valja.
Forever young, i want to be forever young
Zamisli ti 2,5 sata 100 km.
TAKUMI
Mucenje zivo.
Od 16.04. do 16.10. sam svaki dan isao iz Pg za Tivat.
Opet putujem na istoj relaciji od 10.11.
Pravo mucenje, zastoji, odroni, guzva, a gopspodi milicajcima, najvaznije da se nedje zabodu i napisu kaznu.
Kao onaj preko zabjela.
Lexus nema integrisan miris ahhahaha
![]()
E, zato sto posle prouzvodnje jedan TAKUMI je zaduzen da čekira svaki kozni i plasticni panel i da potvrdi da svaki dio ima isti miris.
Ali to moras imat u Citroen DS3 i u slicne poluproizvode koji smrde jer su napravljeni od reciklirane plastike.
TAKUMI
kakvi su ovo kamioni....
ahahahah ne znam da li da se smijem ili da placem, ovo cak ni na golfa dvojku ne bi stajalo...
http://www.aliexpress.com/store/prod....0_32722612276
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Motor bez bregaste osovine postaje stvarnost
Ovaj sistem navodno pruža 47 odsto više snage i 45 odsto više obrtnog momenta
Zanimljivo, samo da je pouzdano...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sinoc iza mene ide neki sa sve dugim ne gasi ih...ja palih maglenke, sva cetiri, kocnicom blicam vise puta ali ne pomaze...vozi on par km za mnom pod dugim. Ne moze se vozit bukvalno. E onda fino usporim na 20 i obidje me, vidim ML AL tablica e onda sam mu se jedno 10 minuta nasladio sa dugim za njim...posle je bio kao boca :-)
Sent from my SM-G930F
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Em sto u svojoj drzavi voze kao divljaci, dostinja ih nastavi i kod nas! Mada ni mi nismo mnogo bolji, ali jesmo barem malo od njih sto se voznje tice.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ona 2, 3 mjeseca sezone ne podnosim zbog albanskih padobranaca u saobraćaju, ko je ljeti po Baru/Ulcinju često zna o čemu pričam. Kakvi su to gadovi od ljudi svjesni niste.
poslato s Jadrana
Jeste, ali na brodu najcesca max brzina motora je 100 obrt/min, elementi su mnogo veci nego kod ovih malih motora koji vrte 50 puta vise.
ovo je super...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks