Pošteno od Vlada
Sent from my 5022X using Cafe Del Montenegro mobile app
Stiže i ostavka. Možda je tako najbolje, iako sam navijao da uspije.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Pošteno od Vlada
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Stize Pavicevic opet.
Luciano tu pripravan kad god se neko mjesto otvori
Kad je bal nek je maskenbal daj i ove veterane pocerajte pa da bez nerviranja pratim ostatak sezone.
Last edited by MrTwister; 13-11-16 at 12:05.
Svaka čast, jasno je bilo da je bio najslabija karika. Ipak, bojim sa da se ništa bitnije neće promijeniti dokle god se forsiraju otpaci od Miška fakin' Ražnatovića.
Aaaass dovedite ovog momka iz Cedeviteee, Bokane zlato srebro dukate za njegaaaaaa ne budi luuuud
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Koje su realne opcije? O povratku Pavićevića ne želim i sekundu da razmišljam. Možda Dragan Ivanović kao neko "prelazno" rešenje?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Milo ili Mugi! 😁😁😁
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ko je slobodan od ovih jačih?
Kad bi Tanjević htjeo..
Zao mi je Vlada, ali sramna je ona igra u dva meca EC..i ovo protiv ovih u ABA.
Samo je jedan pravi izbor :-) :-)
Jeste da nismo ličili ni na šta ove zadnje dvije tekme,al' ovo je baš ishitreno. Vidim da Gašo kaže da su zatečeni i nemaju nikoga u planu... cirkus.
Shit has hit the fan !
Baš šteta i ekipe i Vlada što se nijesu našli.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Bolje je ovako Vlado je dosta prosao kao igrac vidio je da stvari ne idu kako treba i povukao se na vrijeme , trenera je sad tesko naci ali ne bi me cudilo da iskopaju Mutu Nikolica odnekle
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ne bi škodilo da pitaju Tanjevica što radi, je li raspolozan i tako to...
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Evo Vlado reče na vijesti da su iz kluba vršili pritisak na igrače i njega, da su se miješali razni "vjetrovi" i da je između ostalog zbog toga dao otkaz
U tom slucaju, svaka cast na potezu. Plus, od starta mi je cudno bilo da se Scepanovic kao kosarkaska velicina prihvatio posla u KK Buducnost, bas iz ovih razloga
Po meni vlado nije trebalo dw podnosi ostavku. Ako smo mogli da istrpimo školovanje deja i igora, mogli smo i vlada koji nas je dovoljno zadužio da ga istrpimo jednu sezonu. Pogotovo jer mislim da ne možemo naći neko kvalitetno rješenje u ovom trenutku, a da je đaletić pokaza da ne zna
Četiri i po mjeseca trajao je trenerski debi Vlada Šćepanovića na klupi Budućnost Volija, a odluka da se povuče donijeta je u nekoliko dana.
Šćepanović je za TV Vijesti kazao da u posljednje vrijeme atmosfera u ekipi nije bila košarkaška, te da su "bočni vjetrovi"*bili veliki...
"Došlo je do toga da je bilo nemoguće raditi", kazao je Šćepanović.
Dva poraza, od Bajerna i Karpoša, preciznije način na koji su utakmice izgubljene, dovele su do ovakvog epiloga.
"Nije lako kada se utakmica izgubi na košarkaški način, ali se to brzo prebrodi. Ali, kada se vidi da je u pitanju nešto više od košarke, onda se zapitate da li više ima prostora da se radi. U utakmicama protiv Bajerna i Karpoša, kada sam vidio da sam ja praktično nemoćan i da postoji atmosfera u kojoj se ne daje maksimum, onda je to zabrinjavajuće i tu trener ne može ništa da učini", kazao je Šćepanović.
U takvom ambijentu ostavka je, kaže, bila logičan izbor, a razumljivo* - ne upire prstom ni u koga, samo nagovještava:
"Nisam želio da klub postane talac zbog mene i da neko ispašta zbog mene, ne znam iz kojih razloga. Očigledno su bili preveliki pritisci na igrače, od ljudi za koje ja i znam. Neke stvari sam saznao prethodnih dana i nije lako. Trener sa tim ne može da se nosi. Vidio sam na posljednje dvije utakmice da je u košarkaškom dijelu teško bilo šta napraviti. Riješio sam da se povučem i da to ostavim nekom ko će moći da vodi tim bez pritisaka i "vjetrova", kazao je Šćepanović.
Šćepanović je kazao da nema ništa da zamjeri predsjedniku kluba Draganu Bokanu, koji je donio hrabru odluku i ukazao mu šansu.
"Zahvalan sam upravi. Veliku hrabrost je iskazala*Budućnosti na čelu sa Draganom Bokanom pruživši mi priliku da radim. Sigurno da to nije bila laka odluka za njih, dati podršku nekom ko se nije bavio tim poslom do tada. Na kraju krajeva, i sigurno pod nekim pritiskom određenih košarkaških krugova da se tako nešto ne desi. Bila je to njihova velika i hrabra odluka i ja im na tome zahvaljujem. Učinio sam sve što sam mogao da opravdam njihovo povjerenje", kazao je Šćepanović.
Svom nasljedniku, petom treneru Budućnosti u posljednjih godinu (nakon Igora Jovovića, Luke Pavićevića i Igora Đaletića), Šćepanović ostavlja dobar učinak u ABA ligi od osam pobjeda i jednog poraza.
"Mislim da je fenomenalan skor, bez obzira na kiks od Karpoša. Bilo ko sljedeći da dođe imaće olakšan posao u nastavku. Meni je žao zbog Evrokupa. Stranci koji su dovedeni da odigraju najbitnije utakmice*nisu bili na najboljem nivou. Ne možete da očekujete od mladih igrača da nose tim, jer nisu imali iksustva. Kada se sve sabere, sa svim problemima od prvog dana, mislim da smo napravili fenomenalan rezultat", kazao je Šćepanović.
Šćepanović je imao poruku za klub*i navijače:
"Navijaću uvijek za njih. Biću tu za sve što im bude trebalo u bilo kom smislu. Imali smo korektnu saradnju od prvog dana. To što se desilo, nije smak svijeta, ali je loše kada neke stvari sa strane dođu toliko blizu da utiču na rezultat i život kluba", kazao je Šćepanović.
Lično vladu zamjeram odnos prema iliću i baćoviću. Glupo je da najveći talenti naše košarke propadaju dok savović izigrava beka šutera.
Dosta je konfuzna ova njegova priča, ništa se iz ovoga ne može zaključiti.
Shit has hit the fan !
Dovode mlade trenere da moze neko sa strane da upravlja i onda traze top rezultate. Igor je zbog toga posao e evo sad i scepo nek se malo komandosi zapitaju sta i kako dalje. Dovedes nekog iskusnog trenera a on kao takav nece da dozvoli da mu se iko mijesa u posa.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Zlatilo se kad centa imali nismo, kad su u ladnu salu igrali, kad su muda otegli za svaki kos. Mec sa Galatom, ufff Gurovicu docek aaaaaaaa bem li vam sveeee
Zadnja dva ne racunajuci Vlada? Jovovic I Luka? Prvi je, potpuno nezasluzeno, proveo ovđe 2 I po sezone, a drugi najcesce sluzi ka mjerna jedinica za neznanje (cak I kad mu ekipa zavrsi na 1. mjestu) . Ni za jednim zalit' necu ni sekundu..
Iz Scepove price se ne moze tacno zakljucit kome on najvise zamjera I sta - ''bocni vjetrovi'' I ''neki ljudi'' su protiv njega, a onda ishvali upravu, Bokana & co na sva usta. Konfuzno I nejasno...
I da, svi znamo ko se pita, kao I u svakom drzavnom klubu. Drugacije je samo ko Cede I Mege..
Shit has hit the fan !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks