Kroz Bar ljeti skoro svake noci tako zaustavljaju, samo bez automata.![]()
ide preko NBO, to sta ce posle NBO sa ovim sto je bio u alkoholisanom stanju nije te briga...
podji u tvoje osiguranje neka ti slikaju auto i naprave zapisnik...
...
Sa kojim je autom taj bio,mora da je kakva duja bila?
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Mene za malo udari majmun sa KO tablicama crni kia sorento ona starija...iz pravca zabjela pred krivi most covjek iz lijeve trake koja je za lijevo ulece ispred mene i bukvalno me za malo izgura na ivicnjak...svirah blicah i za njim do delte idoh, ne smije da stane stoka. Takve bi direkt u zatvor jer je ovo bio pokusaj ubistva. Sreca pa imam iskustva pa sam na vrijeme procijenio sta ce da uradi...da je neka zenska bila umjesto mene skrsio bi je bez problema...
Sent from my SM-G930F
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ford Mondeo iz 95g... idem svojom trakom i lik ide prema meni u svoju traku i samo pocinje da skrece lagano na mene pokusao sam bjezati na ivicnjak ali dzaba ko da me nisaniokaze ja zaspao i ne zaspao kad je naduvao 2.78
Sreca pa nije isao vise od 40kmh... I meni rekose da to zavrsava nacionalni biro al poci cu u lovcen dje sam i osiguran da mi slikaju auto procjene stetu itd...Iako auto nije neke vrijednosti ne bih isao na totalku jer mislim da nece procjeniti korektno prije bih da ga "popravljam" jer mislim da cu uzeti vise novca od osiguranja biro kako god na taj nacin ako je to uopste moguce odabrati?
Podnesi zahtjev bilo kome, oni ce ga odradit i proslijedit nbocg.
f6
upravo sada neki reterd jurca kroz TV sa r8, znaci leti imedju oni ulichica. naravno milicije nidje. kako se nece zakucat u neku kantu pa nek se kurchi doma mami svojoj.
Nece dugo ne sjekiraj se.
TAKUMI
U Baru su danima na istima lokacijama, dan/noc. Na ulazu u Susanj (iz pravca Sutomora) i na bulevar preko puta France...
Zaustavljaju 'random' i izuvaju iz cipela.
--------------------------
Do Not Disturb.
Mene sada zaustavljaju:
- ,,Dobar dan''
- ,,Dobar dan''
- ,,Izvolite flajer, srećan put''
- ,,Hvala, prijatno''
To je sve. Dobih ovaj flajer ,,stop neregistrovanim vozilima''.
Sent from my Motorola 8400
Trebali su ti samoljepivi dat' da ga stavis na soferku...
Do Not Disturb.
bolje bi bilo kolegama da razdijele, nego nama :roll:
(nečitko)
Prije prvog tunela od Podgorice (sozina) ogranicenje 100km na prosirenje zaustavljaju ispred mene 7-8 auta kad svi na kočnicu počev od AMG i vozi se 65km.
Katastrofa - kad sam morao da preticem a policajac gleda mozda misli on da je ogranicenje tu 70km
stop neregistrovanim vozilima. a makli naljepnice sa sajbne sto su bile obavezne.
f6
Tačno tako, ja sam pozdravio uvođenje naljepnica. Cilj je bio da se u saobraćaju ubrza kontrola, a da se može u na parkirana vozila vršiti provjera. Međutim to nekom (kome kome) nije odgovaralo...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Pola policije, privatna auta ne registruje.Voze neispravna auta, ugrozavaju druge, a drugima pisu kazne sto voze na polisu, opet zbog svoje neazurnosti.
Meni se čini prije par godina da mi je 120 ili 150 napisao za naljepnicu na očevo auto, dan posle podizanja saobraćajne... Zaboravio čoek da je stavi, još je u auto bila, nađem i pokažem, al neće živ da čuje... Mora da je bio kraj radnog vremena, a nije ispunio kvotu...
#fakenews
Jbg... uzeli te pare dok je jos bilo fresko i dosta njih nisu znali a onda kad su upravo oni cinili vecinu bez naljepnica uklonili to kao nepotrebnu stvar...
Smislice oni nesto novo, ne brini... Eo sam se ja nervirao prosle godine kad su mi pisali kaznu za prekoracenje sto sam vozio 61km/h na ogranicenje 50km/h a sad cujem da pisu redovno kazne i za prekoracenja ispod 10km/h.
Auto je luksuz... gorivo je luksuz... Samo po dzepu.
Do Not Disturb.
Još mlijeko nije luksuz, ali još malo...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks