Sokoli nas vode +10 na HT. Subotić trojke cigle na -9kakav tim i trener
![]()
Sokoli nas vode +10 na HT. Subotić trojke cigle na -9kakav tim i trener
![]()
I jos kakva sablasno prazna dvorana - kompletan ugodjaj.
Subotić 19 od 20 minuta na terenu, pa dobroŠto vodi ovog Baćovića i Ilića uopšte kada griju klupu, protiv koga će igrati ako neće protiv Karpoša
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Subotić mu džoker, da šutne otvorenu trojku na -9 i da jedva dobači![]()
Uspjeli su da izgube (vjerovatno) od najgore ekipe u istoriji takmicenja.
Sto radi Markus brat,
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Sve po strani, ali zapisnicki sto krade najvise ikad vremena. Radio sam mnogo puta za zapisnickim, ali ovo nijesmo radili nikadkuku sramota.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sramota da ih je ovakve igre, nista drugo.
Preloše
E moj Scepo nista ovo ne valja, no aj navikne coek posle toliko godina mucenja, jednostavno ne kapiram da ne moze coek ekipu da poslozi
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
A kako da poslozi ovu kaubojstinu od ekipe? Veterane koje boli qurac za nesto vise od par desetina hiljada evra.
Kakva 4 dana za ovaj crnogorski sport...
Ne mogu se cudom nacuditi kako su uspjeli od ove ekipe da izgube, nema nekog objasnjenja logicnog.
Mene zacudilo ne bi da se igrala jedinica na Karpos, drugacije mi je ovo apsolutno nejasno.
Tri puta sam provjeravao jel ovaj rezultat ispravan.. :-)
Nestvarno...pomjeramo granice logike.
Shit has hit the fan !
Odigrao Bokan keca da se kesha dobije za nekog visokog normalnog umjesto Savovica ili Subotica
Nemojte ljudi, nakon ovoga mora biti neke reakcije, neka promjena, ne znam sto se desava sa ekipom al sto god da je nije dobro.Ovakvih par zadnjih utakmica je stvarno zastidje.Ovakav pristup, narocito od ovih iskusnijih igraca, treba da se sankcionise.Ako si vec doveo lelemude u ekipu, bolje da im das do znanja kad mogu da se sprdaju a kad da zaigraju ozbiljnije.Mislim, dovedes iskusne igrace u ekipu da pokazu neke osnove ovim mladjim igracima, a oni demonstriraju krajnju neozbiljnost i sve lose osobine.I posle se cude sto ti igraci prate i usvajaju neke lose navike i zeru ne napreduju...
Vlado Ščepanović, trener na Budućnost VOLI:
„Zaslužena pobeda na domaćinot, koj triumfot poveće go posakuvaše od nas. Što i da kažam drugo vo naša odbrana će bide smešno po eden vakov natprevar. Mu posakuvam na Karpoš Sokoli mnogu sreća vo idnina i opstanok vo ABA-ligata, a pred nas e ušte mnogu rabota igrajći na dva silni fronta."
Sead Šehović, košarkar na Budućnost VOLI:
„Vlegovme kako favoriti vo ovoj natprevar, no, sepak, zagubivme. Karpoš Sokoli ušte ednaš pokaža deka nezasluženo zagubi nekolku tesni natprevari vo prethodnite kola. Nie morame vednaš da se svrtime kon slednite predizvici, koi voopšto ne se lesno."
Kakva alibi izjava Šćepa. Čuš igraju na dva jaka fronta, a u Evrokupu su odavno digli ruke i uopšte ne igraju takmičarsku košarku nego se sprdaju. Ali, upravo zbog takvog odnosa prema igri ''sprdnja'' se preselila i na važn(ij)e utakmice ABA lige. Ne valja ovo ništa... :icon_frown:
Meni sad krivlje što su Mornar dobili 26 koševa razlike nego išta. Eto.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Pantić na početak sezone nije mogao istrčat dva napada da ne pominjem drugo.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Izgleda da se Vilijamsova kurcobolja prenijela i na druge igrace a sto se tice trenera on mi sve vise lici na Partizanovog Peru Bozica jednostavno ne zna trenerski posao
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Hvala bogu za Pantića, čovjek ne može da igra rekreativni basket ispred zgrade, a kamoli profesionalnu košarku. Ko je uopšte takvog igrača i dovodio? :lolblue:
Vlado Šćepanović podnio ostavku!
http://www.vijesti.me/sport/vlado-scepanovic-podnio-ostavku-911677
eto de
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks