Page 166 of 655 FirstFirst ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... LastLast
Results 4,126 to 4,150 of 16374

Thread: KK Budućnost

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko smo mi daleko od nekog prosječnog evropskog nivoa najbolje pokazuju ove utakmice.
    Ovaj Bajern je dobra EC ekipa, u EL teško da bi grupu prošao,a ovo su ovđe pješke odradili. Ono kad se iz aviona vidi razlika u klasi...
    Shit has hit the fan !

Thanks Thanks Given 
    6,212
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Bojim se da je ubjedljivo najslabija karika Šćepanović.

Sent from my Samsung S7

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by samson View Post
    Sramna igra i zalaganje nocas. Pozdravi se i Djordjevic.
    Napadacki je to uzasno izgledalo, moglo se 40razlike zavrsiti..samo da su ovi pokazali zelju.
    Markus kao amater, a granica mu bila 13p ja mislim...
    Ja ga ne odigrah under inace bi 30 poena dao

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Quote Originally Posted by milanese View Post
    Dobar tim ??? Ekipa u kojoj je Markus Wilijams najjace pojacanje naziva se dobrim timom???

Ovdje od pocetka sezone provlaci se prica o MW kao glavnom pojacanju u Buducnosti, ali ko je imalo pratio ABA ligu prosle godine i CZV vidio je da su tog MW najurili poslije mjesec dana, da bi lik pauzirao do septembra/oktobra ove godine... Lik vise od godinu i po dana ne igra ozbiljnu kosarku i on predstavlja veliko pojacanje ?!!

Daleko od toga da branim Scepanovica, ali on iz ovih igraca i od ovakve ekipe izvlaci max ...
    Radonja je sa tri put slabijom ekipom od ove igrao zavrsnice istog ovog kupa u kojem nas sad pegla svako, Vilijams igra izgleda toplo hladno ali na treneru je da nadje nacin da ga motivise ili da mu da sut kartu, bio sam na mnogo meceva Buducnosti ne pamtim da su se ikad ovako obrukali i na svom terenu dali 44 kosa znaci Scepanovic bi trebao da se izvini navijacima za ovakvu predstavu,da se ne lazemo ABA liga je prdnjava zadnje dvije godine Zvezda, Cedevita i Buducnost ostali su dvije klase ispod u njoj je cak je i prsli Luka nizao pobjede prosle godine tako da nije mjerilo kvaliteta ali ove utakmice u Evrokupu jesu.
    Last edited by goldfinger; 09-11-16 at 22:33.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Evo Suad bio u Dnevnicu ove nedelje, pa se mozda umorio :lolblue:

Ajde sto je emisija bila sa njim smijesna nego ovo nocas nije licilo ni na sta, ne zavredjuje neki duzi komentar.

Ekipa ova je za ABA sasvim solidna, nece osvojiti al ce se biti konkurentan i imaju priliku da odu na zavrsni turnir, u sustini isto ko zadnjih godina al to se vec i znalo pred pocetak sezone.

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    164
    Thanked in
    112 Posts

Meni ovo djeluje da ce uskoro neke zamjene ka svake god, micu ovoga dovedu drugog, al u toku sezone sigurno nekog dovode. Nije ni bokan ni kompanije retardirana vide i oni isto sto i mi. Al mi je stvarno posle ovih poraza, pa zadnjih godina su nas punili na strani, al smo redovno dobijali jace od sebe ili igrali egal na jedan kos na nas teren.
    ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

Moze da se dobija u ABA sa odbranom koju oni igraju, ali protiv nekih ozbiljnijih ekipa..pa to djeluje smijesno. Nocas takva neka bezmudost..energije bilo nije. Dati za poluvrijeme 17 ili 19..ne sjecam se, bas je sramotno.
    Inace Buducnost je nocas oborila i rekord, pa ce ovaj mec biti upisan u almanahe Oborili su negativni rekord po broju datih poena u ovom takmicenju. Sto je najgore, Bajer nije neka jaka ekipa.

Vjerovatno ce sad sa Gordicem to bolje izgledati

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Prije početka sezone klub je mogao da bira između LŠ i Eurokupa, da nisu imali neka očekivanja ove godine od Eurokupa sigurno bi pošli u LŠ. Tako da je glupo sada pričati na konferenciji da ovo nije naš nivo, da smo najslabiji klub u grupi blabla, što onda igramo EC koji moj kada nije naš nivo. Jedva sam izdržao 2. poluvrijeme da ne izađem iz sportskog, ono je mučno bilo gledati.

Igramo kući sa Mursijom i Zenitom i u gostima sa Bajernom i Unikahom, a trebaju nam 3 pobjede
    Last edited by chucknorris; 10-11-16 at 00:17.

Thanks Thanks Given 
    609
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    298 Posts

EC se igra zbog eventualne EL.
    Mada ta prica je masu glupa, nijesam cuo to.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

"U svakom segmentu igre Bajern je mnogo kvalitetniji od nas. Rekao sam i juče, da je realno da smo u ovoj grupi najgori u svakom pogledu i večeras Bajern je pokazao nivo koji je daleko iznad onoga koji se igra na ovim prostorima. Ne mogu zamjeriti ništa momcima, bez obzira na ove loše procente šuta, osim na to što nijesu odgovorili na pravi način Bajernu, agresivno, jako i muški. To je pitanje karaktera ništa drugo. Daleko smo od kvaliteta u Evrokupu" - kazao je Šćepanović nakon meča i kazao da je publika bila svijetla tačka.
    "Strašno mi je drago što je publika uz nas i kad se igra loše. Svakako da će nam publika u budućnosti mnogo pomoći kada stignu te važnije utakmice[što znači da je ova utakmica bila nevažna, koje su to onda važne ne znam]. Drago mi je što je došlo ovoliko navijača, nije bila pobjeda, ali će ih biti."
    Bojan Subotić smatra da nema vremena za tugovanje uprkos očajnom izdanju.
    "Jako težak poraz za nas jer smo se nadali da možemo da iznenadimo. Poput meča protiv Unikahe rivali su bili znatno agresivniji i postizali su iz toga lake poene. Moramo da se okrenemo narednim mečevima, nije lako jer smo razočarani, sala je bila puna, mnogo publika. Ipak nije smak svijeta, već u subotu moramo da pokažemo mnogo više." - kazao je Subotić.

Thanks Thanks Given 
    2,058
    Thanks Thanks Received 
    1,049
    Thanked in
    421 Posts

Suboticu ne bih dozvolio ni izjavu da daje.
    Rej Alen nas.
    As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.

Thanks Thanks Given 
    6,212
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Vala i Šćepove izjave su u stilu "najgori smo, svaka pobjeda je bonus vrijedan poštovanja". Već me užasno nervira.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Vala i Šćepove izjave su u stilu "najgori smo, svaka pobjeda je bonus vrijedan poštovanja". Već me užasno nervira.
    Katastrofalna izjava kojom hoce sebe da opravda...

Nije mi jasan pristup u Eurocupu vec godinama, kao da ih neko na silu tjera da to igraju, pa ajde samo da se odradi...Zasto je ABA liga toliko vaznija da se u Eurocupu ne pokazuje ni najmanja ambicija? Izgleda da su treneri ukapirali da je tako lakse, jer skidaju pritisak sa sebe takvim izjavama...Nego rukovodstvo je tu krivo, treba i u Eurocupu da zahtijevaju rezultat pa bismo sigurno vidjeli mnogo energicniji pristup sa mnogo vise zelje, a ne da nam u sred Podgorice Unicaja i Bajern djeluju kao vanzemaljci koje ova ekipa nema sanse da dobije ni da igraju 10 utakmica...Uz pravi pristup obije utakmice su se mogle dobiti u Podgorici jer se ne radi o toliko jakim ekipama kako ih Scepanovic pretstavlja...Ne znam koliko da se istrose u Eurocupu, uvijek mogu dobiti Karpose, Mornare i slicne sa pola gasa...
    Last edited by Brent1986; 10-11-16 at 09:23.

Thanks Thanks Given 
    6,212
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

A zamislite pokoljemo se sa Zvijezdom i uđemo u EL. Što bi onda tek priča', mogu samo da zamislim...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bas zbog te publike koja je dosla u Eurokup su trebali makar malo da se potrude, juce nisam gledao, al sam bio protiv Unikahe i ono je blamiranje kluba, a vidim da je juce isto bilo. Ne kapiram koji moj se svake godine tripujemo na EL, a ne daj Boze da dodjemo, da pucamo po 40 razlike i to na nas teren, uz obrazlozenja pa dobro mi smo odje stranci u takmicenju.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
    Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dje nam je evroliga ako nas bayern ovako rasadi

Thanks Thanks Given 
    1,440
    Thanks Thanks Received 
    1,115
    Thanked in
    704 Posts

Bajern je ozbiljna ekipa.
    Ne branim ni igrače a ni Šćepa ni najmanje.
    Šćepo pokušava da opravda sebe a veze nema.
    I ono pozdravljanje Đorđevića je fin gest, samo me zanima što kad gostujemo protiv zvezde i partizana onako njega ne pozdravi ta "kulturna" publika no mu zvižde i gađaju ga kao i igrače.
    Trebali bi i mi isto tako no ka` naš narod...

Thanks Thanks Given 
    6,212
    Thanks Thanks Received 
    13,840
    Thanked in
    5,244 Posts

Quote Originally Posted by jokaš View Post
    I ono pozdravljanje Đorđevića je fin gest, samo me zanima što kad gostujemo protiv zvezde i partizana onako njega ne pozdravi ta "kulturna" publika no mu zvižde i gađaju ga kao i igrače.
    Trebali bi i mi isto tako no ka` naš narod...
    Isto pomislih, samo sto je ođe više porodična publika a tamo su većinom ultrasi.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

reći ćete možda sam lud, ali jedino subotića vidim da može da odigra pik en rol sa gordićem, ova dva naša centra su mi smotana za to
    inače, gordić će biti pojačanje i defanzivno i onfanzivno, ako ga šćepo bude umio iskoristit.

Thanks Thanks Given 
    9,329
    Thanks Thanks Received 
    6,806
    Thanked in
    2,679 Posts

Brate james smotan a suboric umije? Da mu ti nisi onaj brat iz teoda?

Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

a juče su i gordić i pop pokušavali da odigraju pik sa džejmsom i nije se snalazio.
    ako išta, prošle godine je sa kukom znao fino da se odmota
    inače, fali nam dosta penetracije u igri. sve nešto igramo široko ili evontulano da se savović i džejms leđaju sa svojim čuvarima

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Sent from my 5022X using Cafe Del Montenegro mobile app

Thanks Thanks Given 
    936
    Thanks Thanks Received 
    108
    Thanked in
    78 Posts

Quote Originally Posted by Brent1986 View Post

Nije mi jasan pristup u Eurocupu vec godinama, kao da ih neko na silu tjera da to igraju, pa ajde samo da se odradi...Zasto je ABA liga toliko vaznija da se u Eurocupu ne pokazuje ni najmanja ambicija? Izgleda da su treneri ukapirali da je tako lakse, jer skidaju pritisak sa sebe takvim izjavama...Nego rukovodstvo je tu krivo, treba i u Eurocupu da zahtijevaju rezultat pa bismo sigurno vidjeli mnogo energicniji pristup sa mnogo vise zelje, a ne da nam u sred Podgorice Unicaja i Bajern djeluju kao vanzemaljci koje ova ekipa nema sanse da dobije ni da igraju 10 utakmica...
    obicno se jaci igraci dovode na obecanja da se igraju evropska takmicenja. malo koji bolji igrac bi dosa a da ga ne gledaju skauti iz evrope.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    66 Posts

Ako Partizan uspije da dovede Vladimira Dragičevića, ovi naši neka se bace u Moraču zajedno sa Subotićem i Savovićem.

Vladu nije Miško agent? Ako nije onda mi je sve jasno

Page 166 of 655 FirstFirst ... 66116156162163164165166167168169170176216266 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)