meni je nejasno sto ce mladi momak tu da se parkira. je li tesko bilo prosetat 15metara?
meni je nejasno sto ce mladi momak tu da se parkira. je li tesko bilo prosetat 15metara?
Degenerik P-PG 291
Iz trake za desno, put hotela Crna Gora, nastavlja pravo, na sledeci semafor, probija se kroz pjesake na pjesackom, I prolazi kroz crveno.Citavo vrijeme prica na telefon, a ni svijetla nije upalio
![]()
Last edited by Oliver Nedeljkovic; 14-11-16 at 15:37.
moze mu se...
Ppsalji Vijestima, nek ga sprdaju mAlo.
Forever young, i want to be forever young
Ne mogu prezaliti sto danas nisam imao kameru u autu. Bulevar pored Delte, idem put grada, i ladno lik sa parkinga Delte iz prvog reda do ulice penje se preko ivicnjaka, travnjaka i trotoara i ukljucuje se na bulevar. Crna Laguna, PG table, ne zapamtih tablice. Ovo mi je definitivno broj jedan na listi degenerika sto sam do sad vidio i cuo.
Vozaci Renoa se jos jednom potvrđuju kao degenerici #1.
Degenerik, Obzovica
Kolona od najmanje 40 auta, ceka zeleno na semaforu.Poslje uljucenja zelenog svijetla, kolona pocinje da se krece, a degenerik krece u preticanje kolone, kako se obje trake pretvaraju u jednu, degenerik iz lijeve trake, nakon junackog poduhvata, ostade da ceka, I govedjim pogledom gleda ko ce ga propustiti......sta cu bi mi zao govedo
![]()
advokatura jmv
P9lite
Advokatura..... ne cudi me ponasanje kao goveda.... cast izuzecima (kojih je malo)
^ To sam se i ja pitao...
Takve volove ne pustam, sile nema.
--------------------------
Do Not Disturb.
Prepao se od tablica.
Mozda se covjeku prikenjalo pa zuri do neke poljane
nikad ne znas zasto covjek zuri, mozda je zivot u pitanju ili nesto vazno...
Ja sam se ranije nervirao, svirao, mahao rukama, psovao sve zivo
Sad pustam svakoga ko oce da se ukljuci, pa mi se zahvaljuju, pale 4 zmigavca i tako. Dobar je osjecajJbg neke ljude ne mozes promijenit
look right through me
Mozda je morao tu da parkira da bi nekome spasio zivot.
Says the forum.
Do Not Disturb.
prije ce bit da je skoknuo do t coma da vidi je li dolazio apple koji novi model. ovo je najsramnije i najdukelskije mjesto za parkiranje ubjedljivo u cijeloj crnoj gori. traka lijevo zauzeta traka desno zauzeta a priliv u onom dijelu citav grad prolazi onuda. i covjek stane parkira se izadje lagano!
f6
Navikne coek posle nekog vremena, pravis se da ne postoji i toeto
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
10 godina idem ovuda i jos se nisam navikao...narocito na parkiranje 5m od semafora
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks