Zavisi i koji je grad.... 😂
Mozda je ct 😝😂
Ne ispada da je 2.0 bolji od 3.0..ne daviš brate, ali 2.7tdi u a6 - 10l lokal...pa to ni ja ne pričam, a 'branim' audi maksimalno![]()
Zavisi i koji je grad.... 😂
Mozda je ct 😝😂
Odje treba da dodje onaj brat sa meganom automatikom 2.0 dizel što mu troši 20l lokal 😂
@ ekv je l tako?
Ja mislim da bjese Laguna 2.0....
Isti *****. Pogodio sam da je reno.
Fabija je kralj sa 3.5l benzinom i skoro 300ks a troši manje od a6 dizela.
znači ispod 3,0 se bez zveka ne može preteć? ako mi je jasno vozimo li mi istim putevima, đe vama ta auta bježe preko nosa i što vi činite sa njima, i nikom ćikaru da potroši...
Čudi me kako svaki audi bježi preko nosa, a npr. es350 na koji su se svi žalili da ima taj problem, jer je to previše ks za prednju vuču....nema frke sa njim.
Možda ljudi sipaju neke aditive kao bizbi, pa im troši duplo manje a ide....volan u gepek.
Nema niko cip.
To je nista...
Ekv je jedini na ovom forumu, posle dužeg vremena, koji NE LAZE o POTROŠNJI za svoj auto!
Sve ostale bih pozdravio.
poslato s Jadrana
Pa mi ostali svi lazemo a Tome? Ne valja ti to... salim se.
Ne zna EKV da vozi...inace ta laguna do 6 maximum trosi. Ja vozim scenica i trosi mi 1.5 kad idem ravnicom na vrh gasa oko 60km/h zamisli :-)
Svi gledaju najmanju mogucu potrosnju pa se hvalisu...znamo svi da auta trose vise od propisanog litar ili vise...
Sent from my SM-G930F
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Meni 4.2tdi troši 0.00l bez gasa.
a ja ne znam sto ima da se lazemo....
sto je meni bolje da pricam drugima da mi auto trosi 8 kroz grad...
inace, kad sam prodavao alfu 159, pitaju me koliko trosi, ja svima, kroz grad racunaj od 9-10... na otvoreno 5.5-7...zavisi dje i kako se vozi.... i onda svi a to trosi puno, to mora manje... i sl...
momak jedan kad sam mu rekao koliko trosi laguna, poce da mi prica a ne moze,..ne trosi ti to preko 6-7... a covjek nogom nije krocio u to auto, a ne da prica koliko trosi...
inace mogu ja auto da spustim iz nk sa prosjekom od 3Lpa ne pricam da trosi toliko na otvoreno
![]()
Znaš kako brate....sve zavisi od vozača. Ja sam jednog ljeta uspio da spuštim pasata 5 po lokalu na 6.2 litra. Inače troši 8l lokal....a, pazi ovo...
Sinoć gledam potrošnju drugu, na isti pasat, piše 12.7l..prosječna brzina 20kmh - znači lokal.
Njemu troši 12.7l po lokalu, pasat 5 dizel 130ks.. a npr. Q7 3.0tdi mi troši 14l lokal, lagane vožnje.
Mogu li voziti sa polisom iako nijesam tehnicki zavrsio jos, vratise me zbog rucne?!
Tu es mon héro!
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Bogomi ste se dobro ispisali...
Uzeh ga ja pa sta bude.![]()
Ima li kožu makar?
TV - PG - TV 100litara NAFTE.
Sve otvoreni put. Mercedes 2008 godište 440ks
Ja na 2.000 o/min. imam oko 45 KS i 150 Nm,
na 3.000 o/min. imam oko 70 KS i 170 Nm
a to su režimi u kojima najčešće vozim pa mi je auto i prilično ekonomično s' obzirom da je benzinac i da mu crveno počinje na 7.000 o/min.
Na 4.000 o/min. imam oko 100 KS i 185 Nm,
na 5.000 o/min. imam oko 125 KS i 180 Nm,
a na 6.000 o/min. imam oko 145 KS i 160 Nm,
dok na 7.000 o/min. imam oko 130 KS i 130 Nm,
tako da imam solidno rezerve za preticati...
U ove četiri godine potrošnja mi je varirala u zavisnosti od mnogo faktora pa mi je najniža izmjerena 5,6 (po Slavonskoj ravnici) a najveća 17,1 u stilu kreni-stani. Prosjek mi je oko 9 litara.
Sent from my Motorola 8400
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks