Ne ako je gepek direktno.
Da li prilikom jakog udara od pozadi,tj u zadnji kraj automobila trebaju da se otvore airbagovi?
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Ne ako je gepek direktno.
Moze li neko da me posavjetuje sta da radim u sledecoj situaciji:
Jutros mi pukne sijalica i rasprsne se u far. Danas ufatih rodjaka da mi skine far posto nisam bas strucan oko skidanja istog. Skidosmo far i istresoh staklo iz nutra, ali neka folijica od sijalice (nije od fara ona sjajna nego bas od sijalice) ostala zalijepljena na staklo (plastiku) fara. Bas na vidno mjesto i po sredini kuda bi trebala ici svjetlost.
Ja budala poskidah sijalice i usuh malo vode i sve se to fino opralo far bas fino izgleda, ali problem je sad kako da osusim far? Da se makne vlaga iz njega. Probao sam da stavim sijalice i da upalim svijetla (misleci da ce se isusit ali nije pomoglo), ostalo je kao malo kondenzacije (kao kad far pusta vodu).
Sto da cinim? Sto mi je najbolje da uradim sa farom da se ta voda makne iz njega?
Da ga stavim ispred klime, grijalice ili sta da pokusam?
Fen?
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
kod sporeta i nalozi rastovine
P9lite
Jesu li cemu brisaci iz Okova ?
Who let the dogs out
ne...bar oni zuti...cim je zahladilo tvrd ko kita i i skripi
P9lite
Prošle godine po 1,5€ u auto krešo komad. Cijelu prošlu zimu (do -27 je max bilo) ovo ljeto (svi znamo u PG do +45 je bilo) i dan danas brišu kao prvi dan. Niti škripe ni ništa, jedino se zeznuh što ne uzeh još 4-5 pari da imam u rezervu.
Kako mislis 1.5 euro, dje je taj Kreso?
Meni treba za Peugeot 308, vidjeh u jednu radju 25 eura oba brisaca, s tim da su razlicitih dimenzija 65 i 75cm.
Primjetih u Okov da ima jeftinih brisaca, ali ne stigoh da vidim ima li za moj auto.
Who let the dogs out
Meni su manji 55cm čini mi se. Komad je bio oko 1,5€ neka marka na slovo A pisalo je Made in Germany sad jesu li kineski ili Njemački ne znam, al brišu vrhunski.
http://autoput.me/autokreso.htm
Zamijenih soferku ali mi sad ne radi kako treba senzor za kisu...kad ga upalim brisaci obrisu jednom i nece vise...zna li ko sto moze biti da ne mlatim za to iz BD do PG jer mi majstor rece probao ga je i radio je nakon zamjene?
Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Meni isto nije radilo, kad zamijenih metlice, proradi
Doduse nijesam mijenjao soferku...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Izadjoh iz auta, nisam ga gasio, zatvorio vrata, medjutim, on se zakljucao sam od sebe? morao sam mehanicki da ga otkljucam drugim kljucem. WTF?
Meni se auto sam zakljucava nakon 30 sekundi samo ako je zatvoreno (i stakla zatvorena), ako ostavim staklo par cm otvoreno ne zakljucava se. Jednom prilikom zatvorih auto sa kljucem na sjediste, srecom sam imao rezervni kljuc inace bi bilo veselo.
Meni ne moze da se zakljuca kad je kljuc unutra.... cak ni sa drugim kljucem![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Zakljucava se i meni dok vozim. Ali kad sam stao, otvorio vrata, izasao, to je vec druga prica????
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks