Page 350 of 373 FirstFirst ... 250300340346347348349350351352353354360 ... LastLast
Results 8,726 to 8,750 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Ne vjerujem ni u sta. Nemam dovoljno dobar razlog da vjerujem ni jednoj ni drugoj strani. Zato i nisam glasao. Ja sam dosljedan ateista i povremeno agnostik u svim aspektima zivota

To su pitanja koja odbrana moze da postavi ako se budu branili time da je Dikicu namjesteno. Jako je bitno ako nije postovana procedura da se objasni zasto.
    vrati se opet pa procitaj sto sam ti boldova to treba da dokazuje odbrana jel hahahahahah

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Edukuj nas, molim te.
    znaci pojma nemas onda ne iznosi svoje misljenje na bazi americkih filmova sve pricas kako treba sacekat ovo ono a kad covejk pomenu poligraf da mu se pruzi ti odma govoris da je obucen da prevari poligraf jel za to je obucen a za prisluskivanje nije pojma nema o tome jel to ga nisu ucili pa ga ufatise preko mobilnog hahahahahahah
    usput ne odgovori mi za ove stepene sumnje znas li koji postoje i tako to ili o tome treba da te edukujem

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by Beton View Post
    vrati se opet pa procitaj sto sam ti boldova to treba da dokazuje odbrana jel hahahahahah
    Jesam li rekao da odbrana treba da dokazuje? Mislis da iole kompetentna odbrana nece krsenje procedure uzeti u obzir?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Jesam li rekao da odbrana treba da dokazuje? Mislis da iole kompetentna odbrana nece krsenje procedure uzeti u obzir?
    da li je obavijestio premijera da se sprema teroristicki napad i da je on glavna meta, zasto nije obavijesteno Ministarstvo odbrane i naravno sta je sa oruzjem
    ovo treba na sud da saopsti jel?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ovo je postala zabava od postova

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Ja mogu uništiti tonu oružja. I to ne samo uništiti već istopiti do neprepoznatljivosti

Ne Ebay te kilogram oksida gvožđa u prahu košta oko 10$, dok je aluminiumski prah dosta skuplji. Pomješaj i dobićeš termit koji gori temperaturom od 3000 stepeni i prolazi kroz metal kao kroz puter
    hahahahah pa nije to lozenje badnjaka pa se okupe oko vatre i bace svako svoj nego se zna procedura kako se unistava oruzje sto cu sve odje procitat

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

znaci pojma nemas
    Ja rekoh edukuj nas. Ili mozda ti pojma nemas?

onda ne iznosi svoje misljenje na bazi americkih filmova sve pricas kako treba sacekat ovo ono a kad covejk pomenu poligraf da mu se pruzi ti odma govoris da je obucen da prevari poligraf jel za to je obucen a za prisluskivanje nije pojma nema o tome jel to ga nisu ucili pa ga ufatise preko mobilnog hahahahahahah
    Ne ide ti citanje nikako. Nisam tvrdio da je obucen, pretpostavio sam da je moguce da je obucen i da zbog toga trazi poligraf. A s obzirom da se kod nas ne koristi kao dokazno sredstvo na sudu nego iskljucivo u policijske svrhe, totalno je nebitno kako bi Dikic prosao na poligrafu jer sto se policije tice on je covjek kojeg traze. Ne bi ga poligraf test oslobodio statusa glavnog osumnjicenog.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne vjerujem ni u sta. Nemam dovoljno dobar razlog da vjerujem ni jednoj ni drugoj strani. Zato i nisam glasao. Ja sam dosljedan ateista i povremeno agnostik u svim aspektima zivota
    Nemas dovoljno dobar razlog da vjerujes da je ovo namjestaljka? Ja razumijem tu tvoju potrebu da objasnis drugima koliko je bitno to da pustimo institucije da rade svoj posao i na osnovu toga formiramo misljenje. Da je srece, tako bi i trebalo. Ali, i sam si nedje rekao da je ovo DPS drzava. I sta ocekujes onda od tih institucija? Da rade u interesu gradjana? Da rade u interesu jednog agnostika kojem je istina ispred svega? Hm...
    K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

e vala ako dikic prevari poligraf I ja cu ga prevarit onda

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    znas sta ne stima u prici da je za lijecenje uzeo pare da bi malo duze pozivio, to sto ce taj ostatak zivota da pozivi u zatvoru.
    prije moze biti da je uzeo pare da bi duze pozivio od Rusa i pokusao nesto da izvede odje ne misleci da ce uhvatiti.
    sta ce pare ako je u zatvor i sto ce produziti 5 godina zivota ako ce ih u zatvor provesti.
    A ti si siguran da će biti osudjen i završiti u zatvoru?

A šta ako je plan baš bio da se kao uz dobrog advokata i usled navodnog nedostatka dokaza, izvuče bez zatvora.
    Ne bi bio prvi koji je optužen za planiranje terorističkih dejstava u Crnoj Gori, pa posle oslobodjen optužbi.

Važno je da u datom momentu priča ima efekta. A posle će se sve zaboraviti.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by Ispichutura View Post
    Nemas dovoljno dobar razlog da vjerujes da je ovo namjestaljka? Ja razumijem tu tvoju potrebu da objasnis drugima koliko je bitno to da pustimo institucije da rade svoj posao i na osnovu toga formiramo misljenje. Da je srece, tako bi i trebalo. Ali, i sam si nedje rekao da je ovo DPS drzava. I sta ocekujes onda od tih institucija? Da rade u interesu gradjana? Da rade u interesu jednog agnostika kojem je istina ispred svega? Hm...
    Ne. Mislim da u slucaju da je ovo namjestaljka iz dana u dan ce biti sve ociglednije i nece moci da se sakrije jer bi u pitanju bio preveliki podvig u premaloj drzavi. Ista stvar je i sa drugom opcijom.

ovo treba na sud da saopsti jel?
    Je li ti iskreno mislis da ta pitanja nece iskrsnuti na sudu? Ozbiljno? Mislis li da pitanje oruzja niko nece pomenuti?
    Last edited by VanjaTheMan; 07-11-16 at 12:05.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Ja rekoh edukuj nas. Ili mozda ti pojma nemas?

Ne ide ti citanje nikako. Nisam tvrdio da je obucen, pretpostavio sam da je moguce da je obucen i da zbog toga trazi poligraf. A s obzirom da se kod nas ne koristi kao dokazno sredstvo na sudu nego iskljucivo u policijske svrhe, totalno je nebitno kako bi Dikic prosao na poligrafu jer sto se policije tice on je covjek kojeg traze. Ne bi ga poligraf test oslobodio statusa glavnog osumnjicenog.
    pa ostavi se pretpostavki jer evo non stop odje pises i savjetujes da sacekamo da se ostavimo pretpostavki pa se onda i ti ostavi njih ne bi ga oslobodio ali bi bila jaka indicija i jedan od argumenata za odbranu a edukova bi te ali ne znam ima li mjesta kod tebe za nove informacije posto sve znas i za sve imas odogovr

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

znate li vi u opste kako funkcionise poligraf i zasto se on ne koristi kao dokaz. ovo drugo je bitnije pitanje.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Je li ti iskreno mislis da ta pitanja nece iskrsnuti na sudu? Ozbiljno? Mislis li da pitanje oruzja niko nece pomenuti?
    da li je obavijestio premijera da se sprema teroristicki napad i da je on glavna meta, zasto nije obavijesteno Ministarstvo odbrane
    ja te pitam treba li tuzioc na sud da da odgovore na ove pitanja

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

znate li vi u opste kako funkcionise poligraf i zasto se on ne koristi kao dokaz. ovo drugo je bitnije pitanje.
    a znas li dje se koristi poligraf kao dokaz u kojoj drzavi i zasto?

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Ali čoveče, ako je policijskoj istrazi stalo da pronadje prave krivce, sami će mu odmah ponuditi poligraf.

Ako ne prodje poligraf, onda su na dobrom tragu.

Ako pak prodje, mogu ga zadržati, ali onda bi valjalo istragu usmeriti i u nekom drugom pravcu.

U svakom slučaju, nema nijednog razloga da policija izbegava primenu poligrafa.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

pa ostavi se pretpostavki jer evo non stop odje pises i savjetujes da sacekamo da se ostavimo pretpostavki pa se onda i ti ostavi njih ne bi ga oslobodio ali bi bila jaka indicija i jedan od argumenata za odbranu a edukova bi te ali ne znam ima li mjesta kod tebe za nove informacije posto sve znas i za sve imas odogovr
    Sa tobom nesto nije u redu. Sa svima ovdje moze normalno da se razgovara osim sa tobom a nista rekao nisi.

ja te pitam treba li tuzioc na sud da da odgovore na ove pitanja
    Zasto da ne ako odbrana te cinjenice navede kao dokaz da procedura nije sprovedena po propisima?
    Last edited by VanjaTheMan; 07-11-16 at 12:13.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Sa tobom nesto nije u redu. Sa svima ovdje moze normalno da se razgovara osim sa tobom a nista rekao nisi.
    znaci kad nemas odgovore na ono sto te pitam jer pojma nemas o tome ti uspostavljas dijagnoze razumijem te

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Zato što nije baš 100% precizan i tačan.
    Uvek postoji onaj mali procenat mogućnosti da je poligraf pogrešio.

Medjutim, poligraf je ipak u samoj istrazi neizostavno sredstvo. Jednostavno, može da uštedi mnogo i vremena i truda oko zamlaćivanja sa licima koja su nevina.
    Naravno, sve to pod uslovom da je istrazi stalo do istine.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

znaci kad nemas odgovore na ono sto te pitam jer pojma nemas o tome ti uspostavljas dijagnoze razumijem te
    Nisi mi postavio pitanje nego si eskivirao odgovor. I to radis opet. Pitah da nas edukujes o poligrafu. Jos nista konkretno nisi uspio da kazes. Ni o poligrafu ni o bilo cemu. Cekanje me ubija.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Nisi mi postavio pitanje nego si eskivirao odgovor. I to radis opet. Pitah da nas edukujes o poligrafu. Jos nista konkretno nisi uspio da kazes. Ni o poligrafu ni o bilo cemu. Cekanje me ubija.
    1.da li znas koliko stepena sumnje postoje i koji se koristi u kojoj fazi i znas li sta znaci osnovana sumnja koji je to stepen u kojoj fazi se ona koristi i koje cinjenice moraju postojati da bi ona bila potrkijepljena i sta iz osnovane sumnje proizilazi?
    2.
    da li je obavijestio premijera da se sprema teroristicki napad i da je on glavna meta, zasto nije obavijesteno Ministarstvo odbrane ovo pitanje ne treba na sud odbrana da otvara vec je tuzioc duzan da objasni javnosti zasto nije postovao proceduru i treba da odgovara zbog ovoga
    3.
    znas li ista o poligrafu kako funkcionise kako se sprovodi i u kakvom psihofizickom stanju mora bit osoba da bi mogla da prevari poligraf znas li u kojim se drzavama poligraf koristi kao dokaz upravo zbog toga sto je vrlo tesko prevarit poligraf ako je osoba koje sprovodi ispitavanje strucna i ako u sastavljanju pitanja ucestvuje niz eksperata?

nista od ooga nisi odgovorio sto dokazuje da blage veze nemas uzmi fino knjigu u ruke ako te ova oblast zanima pa onda pisi i iznosi misljenje a nemoj ovako da se prosipas i jos ucis druge

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

a znas li dje se koristi poligraf kao dokaz u kojoj drzavi i zasto?
    ne znam, objasni mi sve .
    Quote Originally Posted by Dača View Post
    Zato što nije baš 100% precizan i tačan.
    Uvek postoji onaj mali procenat mogućnosti da je poligraf pogrešio.

Medjutim, poligraf je ipak u samoj istrazi neizostavno sredstvo. Jednostavno, može da uštedi mnogo i vremena i truda oko zamlaćivanja sa licima koja su nevina.
    Naravno, sve to pod uslovom da je istrazi stalo do istine.
    psihopate i emtovino hladne osobe mozgu da prevare poligraf, drugo na poligrafu se ne testiraju trudnice, djeca mladja od 14 godina kao i .
    posebne metode zavaravanje se uci kod profesionalnih vojnika i to nije samo na filmove mada ce to bolje mozda objasniti ko se vise u tu materiju razumije.
    a moze se rznim tabletama isto zavarati zato se ne testiraju ljudi koji su pod terapijama.

u principu on sluzi da daje neke smjernice u istrazi nista vise, ja i ti ga ne bi znali prevariti to je sigurno
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

1.da li znas koliko stepena sumnje postoje i koji se koristi u kojoj fazi i znas li sta znaci osnovana sumnja koji je to stepen u kojoj fazi se ona koristi i koje cinjenice moraju postojati da bi ona bila potrkijepljena i sta iz osnovane sumnje proizilazi?
    2.
    da li je obavijestio premijera da se sprema teroristicki napad i da je on glavna meta, zasto nije obavijesteno Ministarstvo odbrane ovo pitanje ne treba na sud odbrana da otvara vec je tuzioc duzan da objasni javnosti zasto nije postovao proceduru i treba da odgovara zbog ovoga
    3.
    znas li ista o poligrafu kako funkcionise kako se sprovodi i u kakvom psihofizickom stanju mora bit osoba da bi mogla da prevari poligraf znas li u kojim se drzavama poligraf koristi kao dokaz upravo zbog toga sto je vrlo tesko prevarit poligraf ako je osoba koje sprovodi ispitavanje strucna i ako u sastavljanju pitanja ucestvuje niz eksperata?

nista od ooga nisi odgovorio sto dokazuje da blage veze nemas
    Nisi ni ti, care. Ja rekoh da edukujes a ti neces. Ili ne mozes. Prvo pitanje je besmisleno. Moze da se izgugla za manje od minut a odgovor je nebitan jer niko od nas ne zna detalje istrage, ne znamo sa koliko dokaza tuzilastvo raspolaze i koji su to dokazi. Postavio si besmisleno pitanje jer kao i obicno nemas nista konkretno da kazes. Na poligraf jos cekam.
    A da li tuzilac treba na neka pitanja da odgovori i javnosti, nisam rekao da ne treba. Da li mora da odgovori ili ne mora to ne znam i nisam tvrdio da znam. Rekao sam samo da ta pitanja mogu da se pojave i u sudskom postupku na strani odbrane koja moze da tvrdi da nije postovana propisana procedura.
    Last edited by VanjaTheMan; 07-11-16 at 12:41.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Nisi ni ti, care. Ja rekoh da edukujes a ti neces. Ili ne mozes. Prvo pitanje je besmisleno. Moze da se izgugla za manje od minut a odgovor je nebitan jer niko od nas ne zna detalje istrage, ne znamo sa koliko dokaza tuzilastvo raspolaze i koji su to dokazi. Postavio si besmisleno pitanje jer kao i obicno nemas nista konkretno da kazes. Na poligraf jos cekam.
    on je juce rekao da postoji osnovana sumnja za jednog politicara a posto ti veze nemas sta to znaci onda ne mogu da diskutujem o tome ili cek mozda znas sta znaci postojanje osnovane sumnje?

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

on je juce rekao da postoji osnovana sumnja za jednog politicara a posto ti veze nemas sta to znaci onda ne mogu da diskutujem o tome ili cek mozda znas sta znaci postojanje osnovane sumnje?
    Rekao je Katnic mnogo toga. I da postoji osnovana sumnja a i da jos rade na prikupljanju dokaza. Znamo svi da covjek nije mnogo elokventan. Nije mu prvi put da prica zbunjujuce stvari. Sad ti meni reci, mislis li da se ta dilema nece rijesiti u narednih mjesec dana ako ne i manje?

Page 350 of 373 FirstFirst ... 250300340346347348349350351352353354360 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)