Pozlata oko kamere i otiska. Ovaj skuplji je 6gb rama jeftiniji 4gb rama. Samo za kinsko trziste i limitiran je. 04.11 pocinje prodaja ja sam tamo 07.11 dako ne plane da ugrabim jedan)
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Letimicno sam preletio, valjda je skuplja sa pozlatom na kameri i jos nedje.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Pozlata oko kamere i otiska. Ovaj skuplji je 6gb rama jeftiniji 4gb rama. Samo za kinsko trziste i limitiran je. 04.11 pocinje prodaja ja sam tamo 07.11 dako ne plane da ugrabim jedan)
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Zamisli kako će to da radi. Pa sada Xiaomi na 2Gb radi kao zmaj, a zamisli na 6Gb..
Poslato sa sjajne pisaće mašine Edge x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ljudi može li mala pomoć. Kući imamo Xiaomi redmi 1s i u njega je miui 5 a ja bi da ubacim miui 7. Kako da uradim ovo? Potrebno je rutovanje flešovanje što li i dje da nadjem ovo čudo? Može li mali tutorial za ove stvari
Ps. I da bude za eu tržište to čudo, nadam se da znate što hoću![]()
Last edited by Krstooo; 01-11-16 at 11:56.
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
A makse ja se opucih jer na Huawei 4c ne mogu da ubacim Marshmallow, emui 4.0. Izasao je official ali ne za nas mrtvi region. Skinuo sam official Lollipop i lagano se instalirao, pa sad imam 3.1 emui, ali ima bagova koji mi smetaju a posto sam totalna neznalica za te stvari oko telefona, otvorih nalog na xda pa evo cekam... Kad krenem da instaliram 4.0 samo mi izbaci kao tipa pogresna verzija bla bla, tacno cu nedje brikovat telefon kakve sam srece
Ovaj Redmi Note 3 pro nema HDMI izlaz preko USB-a, je li tako?
Mislio sam da povežem na LED TV. Znam da ima preko Wifi, ali kasni slika malo.
Nije vala merak nego dako budu otklonjeni sitni bagovi. Sta je cm? Dje da nadjem to da skinem i kako se instalira? Ja napisah da sam neznalica za instalacije custom romova i flesovanja bilo kakve vrste hahaha
Mala pomoc, kolega sa posla hoce 11.11. da uzme neki tel. Sveli smo izbor na Xiaomi Note 3 Pro (ili prime, ona verzija 32gb rom/3gb ram)... Ima li neka sugestija u tom cjenovnom rangu (130-150€)? Znam da su Fantacy, Goldway, Dreami pouzdani ali svakako da sam otvoren za sugesije... Hvala...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nema sto da trazi, koristim vec deset dana note 3 pro, sa 3gb rama i radi sjajno. Baterija je odlicna, brzina odlicna, samo je kamera tek solidna...
Ima li kakav xiaomi sa 3gb rama 32gb rom i normalnom dobrom kamerom?
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Xiaomi Mi4c Prime od jeftinijih opcija a Mi5 i Mi5s od skupljih
TT
Ima li ko kakav xiaomi na prodaju?
mi5, kamera je bas vrh po svim testovima.
Mi5 i redmi pro kamere su u istom rangu.
Je li moguce uvatih neki telefon 11.11 ?
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Prvi put cujem za ovu marku i model Letv LE1 pro
Imate li vi pojma?
Kakav je telefon u pitanju?
https://forum.cdm.me/showthread.php?...-Letv-le-1-pro
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Izuzetan kvalitet izrade i odlicni ekrani. Leeco je izuzetno agresivna kompanija koja pokusava da pokori kinesko trziste, a telefone prodaju i u indiji. Naoreduju brzo, jer su im telefoni bas kvalitetni, a jeftini. Supruga koristi leeco le2 poslije samsung s6 i bas je zadovoljna.
Nista drugo a ni ovi sa snapdragonom nisu bogati sa custom romovima(sem za MI4 i par njih za MI4c da to radi sve kako treba)...Ni jedan od procesora iz Xelio serije nije gori ako nije i bolji od Snapdragon procesora..
Last edited by METZ; 02-11-16 at 08:44.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks