Koliko ce sada u parlamentu biti poslanika koji podrzavaju crnogorsku zastavu i himnu?
66%?
Koliko tacno, moze li ko izracunati?
sve i da su najbolji-apsolutna vlast nije dobra, no aj sad.Narod je reka sto je reka i ....bice bolje u Bijelo Polje!Sad cemo izgleda da se posvetimo u potpunosti pisanju ustava i nasem evropskom putu i da se nadamo da ce se neko $etit da malo popravi ovaj standard(cisto onako usput).Mugi neka radi ka i do sad i bice dobro.
Eo sad kad imaju stabilnu vlast tj. stabilnu politicku situaciju niko im ne smeta(osim sto smetaju izgleda sami sebi) da urade to sto su zacrtali u programu.
AJ dabogda srecno bilo-dobio je opet Milo.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Koliko ce sada u parlamentu biti poslanika koji podrzavaju crnogorsku zastavu i himnu?
66%?
Koliko tacno, moze li ko izracunati?
Dusa me boli sto sinoc ili danas nisam mogla da budem u HN-u. Steta sto nisu bili opstinski nego samo parlamentardni izbori,ali doci ce vrijeme i za to. Cestitam svima na pobjedi, a sad dosta slavlja pa da se nesto radi!
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
PZP se jos nije izjasnio za zastavu i himnu jer cekaju ekspertsku analizu zastave koju su poslali u viSZbaden posto sumnjaju da ukoliko gledate CG zastavu po kisi pod odredjenim uglom, nazire se lik i djelo naseg gospodara, a to njih iritira...
Sto se himne tiche, ukoliko je pjevate u desetercu unazad, naslucuje se jasna simbolika i slicnost sa Italijanskom himnom sto bi mogla biti poslijedica sverca cigara, a naravno, oni ne zele da imaju ista sa ovom mafijaskom i privatnom drzavom...
Originally Posted by Nk-001
To su sve predizborne shpekulacije i siguran budi da ce se isti Medojevic shalit i grlit sa ljudima iz DPS-a u buducem parlamentu!!!Ovi izbori su samo pokazali koliko je onih okorelih srbijanaca u CG (Srpska lista) i koliko je onih retrogradnih u opoziciji (SNP-NS-DSS)!!!Ostalo je PzP i ljudi koji su svjesni situacije u CG,koji su svjesni da je DPS-SDP zasluzan za ostvarivanje nezavisnosti sa jedne strane i koliko je zasluzan za 46.5 % ljudi koji su prelomili da glasaju NE svojoj domovini!!!Ni jedan pripadnik PzP ni jednim svojim gestom nije kazao a kamoli uradio bilo sto protiv drzave vec protiv sile pojedinaca koji je na zalost smatraju privatnom drzavom!!!Iskreno vjerujem da je tako a to ce vrijeme pokazati i siguran budi ovo je najbolji rezultat za CG!!!PzP postuje sve simbole drzave i borice se za bolji standard svakog pojedinca!!!Jel to smeta nekom???
deuscroix
E, sad, bash odan pristalica PzP nijesam. Na forumu imas dvije vrste osoba: partijski aktivisti i oni drugi. Ja spadam medju one druge. Prizmu kroz koju gledam je mnogo kompleksnija od obicnog aktiviste.
Meni, Kosto, ovaj rezultat pashe fino. Da je PzP je trebao da vodi Crnu Goru sa Srpskom listom i polureformisanim SNP-om - kukala nam majka. Jednostavno PzP nije spreman za tako nesto.
E sada zavaljeno cekam da vidim najavljene reforme. Dako se ton u Skupstini normalizuje i dako svi podrze te reforme, jer su bitne za sve njih/nas.
Sto me izuzetno raduje, jeste da je data sansa da se Crna Gora, kao nezavisna drzava, utemelji za sljedece 4 godine. Mislim da povratka vise nema.
nisam glasao al niko srecniji od mene kad sam jutros u novine vidio da SNP i njihovi imaju 10 mandata i da je PzP u rangu sa njima i izjavili da treba izvrsit drasticne promjene iz samog korjena (da treba ga sto dublje sasjeci da se vise ne pojavljuje na povrsinu) a zar nisu prije izbora sve dobro organizovali i iznjeli svoj program. sta te budale oce vise i njihovi isto misljenici, (srpski fanatici) ako vam je toliko do srpstva idite u srbiju a ako necete onda postujte zemlju na kojoj zivite i narod koji vas okruzuje.
M O N T E N E G R O
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno se ponasate kao :burp: VIRUS a vremenom cemo postati imuni:twist: na vas ili naci ljek da vas neutralisemo![]()
I DPS-SDP 41(+1)
1. Milo Đukanović
2. Svetozar Marović
3. mr Milutin Simović
4. dr Miodrag-Bobo Radunović
5. Ranko Krivokapić
6. Dragan Đurović
7. Branimir Gvozdenović
8. Željko Šturanović
9. Miroslav Ivanišević
10. Rifat Rastoder
11. dr Igor Lukšić
12. mr Miodrag Vuković
13. Mevludin Nuhodžić
14. Boro Vučinić
15. Miodrag Iličković
16. Dragan Kujović
17. dr Miomir Mugoša
18. Slavoljub Stijepović
19. dr Gordana Đurović
20. Ivan Brajović
21. dr Milorad Drljević
22. dr Ljubica-Beba Džaković
23. Tarzan Milošević
24. dr Hajran Kalač
25. Džavid Šabović
26. Stanko Zloković
27. Luiđ Škrelja
28. Božidar Vuksanović
29. Predrag Sekulić
30. Hidajeta Bajramspahić
31. dr Fahrudin Hadrović
32. dr Predrag Ivanović
33. Slobo Pajović
34. Suad Numanović
35. Božo Nikolić
36. Marija Ćatović
37. Radivoje Nikčević
38. mr Predrag Bošković
39. Borislav Banović
40. Predrag Nenezić
41. mr Radoje Žugić
(42. dr Izet Bralić)
II SRPSKA LISTA - ANDRIJA MANDIĆ 12
1. Andrija Mandić
2. Zoran Žižić
3. Goran Danilović
4. Novak Radulović
5. dr Novica Stanić
6. Bojan Strunjaš
7. Emilo Labudović
8. Budimir Aleksić
9. Dobrilo Dedeić
10. Momčilo Vuksanović
11. Nikola Meštrović
12. Vojin Grubač
III. KOALICIJA SNP - NS - DSS 11
1. Predrag Bulatović
2. Predrag Popović
3. Ranko Kadić
4. Srđa Božović
5. Božidar Milović
6. Velizar Kaluđerović
7. Momčilo Vučetić
8. Dragan Šoć
9. Dragiša Pešić
10. Vuksan Simonović
11. Neven Gošović
IV. POKRET ZA PROMJENE - NEBOJŠA MEDOJEVIĆ 11(-1)
1. Nebojša Medojević
2. prof. dr Branko Radulović
3. dr Goran Batrićević
4. doc. dr Maja Kostić-Mandić
5. Koča Pavlović
6. doc. dr Branka Bošnjak
7. mr Slavko Hrvačević
8. prof. dr Risto Kilibarda
9. dr Žarko Borović
10. Nebojša Batrićević
(11. Goran Đurović )
V. LIBERALI I BOŠNJAČKA STRANKA - MIODRAG-MIKO ŽIVKOVIĆ 2(+1)
1. Miodrag Živković
2. dr Amer Halilović
(3. Labud Šljukić)
VI.NOVA DEMOKRATSKA SNAGA - FORCA
1. Genci Nimanbegu
VII“KOALICIJA DEMOKRATSKI SAVEZ U CRNOJ GORI - PARTIJA DEMOKRATSKOG PROSPERITETA, MEHMET BARDHI" 1
1 .Mehmet Bardhi
VIII.DEMOKRATSKA UNIJA ALBANACA- FERHAT DINOŠA 1
1. Ferhat Dinoša
? ALBANSKA ALTERNATIVA
(1. Vaselj Siništaj)
ovi izbori su potvrdili rezultat referenduma....
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
To su novi poslanici mada ce iz koalicije DPS-SDP doci do promjene jer ce vjerovatno neko od navedenih biti neki ministar. Zao mi je sto se crta liste SNP zaustavila na Koprivicu.
Evo cu sa vama podijelit malo intime:
Juce oko 24h sam prvi put BIO SIGURAN DA CU DA SE KOPAM U MOJOJ CRNOJ GORI!! I bio sam mnogo srecan, iako skoro sasvim trezan.
Moj sin, jedan mali Andrija, mora da krije kapu i majicu sa zastavom kod mene u spavacu sobu ( po dogovoru ), jer mu baba (100% Srpkinja radikalske provinijencije) CIJEPA KAPE I MAJICE KAD MI TO NE VIDIMO (pa kaze da nezna kudj nestadose:mrgreen.
Pa smo se nas dvojica iskralli (on u majici, naravno) da podjemo da malo trubimo (samo malo...zna Bone da sam suvise star i ozbiljan za takve izlive emocija...ali sam zazeleo da malo ipak trubnem, slaveci KONACNU ISTORIJSKU POBJEDU CRNE GORE).
Medjutim, nastala je takva *frka* u ostatku porodice, baba zove, kcerka zove...kudj vodis dijete dako ga neki metak pogodi, kao onoga u Sutomore, ili da ga neki pjani vozac pregazi.....ja ne dizem telefon, A ONI ONDA NA SMS PORUKE, PA UDRI, UDRI I UDRI...I NA KRAJU FINALNI SMS DA TASTA UMIRE KUCI, A NERADI HITNA POMOC, PA DA DODJEM DA JE PREBACIM (a ona je 82g. i cuva mi djecu skoro deceniju)...DOK ME IPAK NE NATJERASE- TE SE VRATIH OKO 01,30h...NEMA DA SE SLAVI CRNA GORA I MILO..NE. NE!!!
A moja tasta nije ni glupa ni nerazumna zena...pa se zamislih kako li je nasim Srbima koji su mnogo zagrizeniji i kako oni ovaj poraz tesko primaju... I DEFINITIVNO MI IH JE ZAO KAO LJUDE, ali ulog je prevelik...DRZAVA!
Volio sam da smo dobili, ali sam zelio koaliciju, kako sam napisao, ALI TEK SA DPSP KOALICIJOM SE DANAS KONACNO ZNA DA JE CRNA GORA VJECNA!
I zato sam bio danas srecan i siguran sam da ce prihvatiti novu i uspjesnu Crnu Goru svi njeni gradjani sa podjednakom ljubavi (kazu Ameri:"Nista ne uspijeva tako kao uspjeh"..pa ce tako tu bogatu i uspjesnu CG i zavoljet brzo).
Pozdrav SVIMA i CMOK (sto neki slatki zenski lik rece za referendum).
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
ja ne znam da li ste vi svjesni da je dps ovako ubjedljivo dobio upravo zahvaljujuci srbima u cg tj onima koji su glasali za ne na referendumu.ti isti su u prilicno velikom broju da bi opravdali svoju "gresku" sad glasali dps.nisu oni apstinirali u tolikom broju u to sam prilicno siguran.a i kod nas se odje vazda zna kako je ko glasa(ne na osnovu njegove price)
Jevrejke radjaju jevreje,Moj sin, jedan mali Andrija, mora da krije kapu i majicu sa zastavom kod mene u spavacu sobu ( po dogovoru ), jer mu baba (100% Srpkinja radikalske provinijencije) CIJEPA KAPE I MAJICE KAD MI TO NE VIDIMO (pa kaze da nezna kudj nestadose
Jermenke radjaju jermene
Oprastaj....
a ne Igi nikako ne licis, jos sa tim *macho* avatarom.... i milo mi je da je musko tako nesto reklo!
POzdrav,
A zesci si lik...:lolblue:zovem te prvi put kada se sljegnem u Ulcinj....
Mozda je I TO razlog, ali ne glavni...nemogu Srbi na 4 strane, pa da pobjede IGDJE! Zato ima necega u onoj SSSS...NO VISE SVE TO NIJE BITNO...
A SAD SVI NA SVOJE RADNE ZADATKE ( koji je ono lik bio....neponovljiv!)
Hvala ti puno OutLook...dako bude jedan DOBRI Crnogorac od njega...
Last edited by Hari Krisna; 12-09-06 at 06:13.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
e da je moja takva svaki dan bi me gledala u majicu i sa kapom i nebi je skida sve i da ce je srcka strefit. a kad su ti sms-om javili da umire trebao si im reci da taxi zovu a i pogrebno da budu u pripravnosti, nece svake godine reprizirat referendum i nema sto da ti ih bude zao, svako je dobio svoje, a njoj ako ne odgovara posalji je za srbiju tamo ce brinuti o njoj. zasto dozvoljavas da ti neko uskracuje zadovoljstvo.
meni moji kad pocnu lupetat ja im kazem vas treba pobit i odma se ucute, nema sto da mi filozofiraju:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ja vjerujem da su i oni iz Velike Narodne Skupstine 1918. mislili da su posao oposlili za vjeki vjekov. I oni iz AVNOJ-a. I evo sad ovi sto se jedva noktima drze za tu vecinu. No vidjecemo, i ideja nezavisne Crne Gore i ideja zajednice sa Srbijom je prezivjela stotine godina i daleko vece i strasnije neprijatelje od nasih danasnjih "velicina".
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks