Page 9 of 12 FirstFirst ... 56789101112 LastLast
Results 201 to 225 of 296

Thread: Rezultati izbora 10/9/2006 i sto dalje?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

sve i da su najbolji-apsolutna vlast nije dobra, no aj sad.Narod je reka sto je reka i ....bice bolje u Bijelo Polje!Sad cemo izgleda da se posvetimo u potpunosti pisanju ustava i nasem evropskom putu i da se nadamo da ce se neko $etit da malo popravi ovaj standard(cisto onako usput).Mugi neka radi ka i do sad i bice dobro.
    Eo sad kad imaju stabilnu vlast tj. stabilnu politicku situaciju niko im ne smeta(osim sto smetaju izgleda sami sebi) da urade to sto su zacrtali u programu.
    AJ dabogda srecno bilo-dobio je opet Milo.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Koliko ce sada u parlamentu biti poslanika koji podrzavaju crnogorsku zastavu i himnu?
    66%?
    Koliko tacno, moze li ko izracunati?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dusa me boli sto sinoc ili danas nisam mogla da budem u HN-u. Steta sto nisu bili opstinski nego samo parlamentardni izbori,ali doci ce vrijeme i za to. Cestitam svima na pobjedi, a sad dosta slavlja pa da se nesto radi!
    Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

67% sa pzp manje od 66% bez njih

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zoig View Post
    67% sa pzp manje od 66% bez njih
    Jesi li tacno izracuno, 2/3 poslanika u Skupstini Cg, sa PzP-om, ce podrzavati crnogorsku zastavu i himnu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

PZP se jos nije izjasnio za zastavu i himnu jer cekaju ekspertsku analizu zastave koju su poslali u viSZbaden posto sumnjaju da ukoliko gledate CG zastavu po kisi pod odredjenim uglom, nazire se lik i djelo naseg gospodara, a to njih iritira...

Sto se himne tiche, ukoliko je pjevate u desetercu unazad, naslucuje se jasna simbolika i slicnost sa Italijanskom himnom sto bi mogla biti poslijedica sverca cigara, a naravno, oni ne zele da imaju ista sa ovom mafijaskom i privatnom drzavom...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    3,611
    Thanks Thanks Received 
    6,053
    Thanked in
    2,925 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    PZP se jos nije izjasnio za zastavu i himnu jer cekaju ekspertsku analizu zastave koju su poslali u viSZbaden posto sumnjaju da ukoliko gledate CG zastavu po kisi pod odredjenim uglom, nazire se lik i djelo naseg gospodara, a to njih iritira...

Sto se himne tiche, ukoliko je pjevate u desetercu unazad, naslucuje se jasna simbolika i slicnost sa Italijanskom himnom sto bi mogla biti poslijedica sverca cigara, a naravno, oni ne zele da imaju ista sa ovom mafijaskom i privatnom drzavom...
    Legendarno moram reci. AHahahahahahahha :lolblue::lolblue:
    Tipicno Medojevicki nema sto :-)
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

To su sve predizborne shpekulacije i siguran budi da ce se isti Medojevic shalit i grlit sa ljudima iz DPS-a u buducem parlamentu!!!Ovi izbori su samo pokazali koliko je onih okorelih srbijanaca u CG (Srpska lista) i koliko je onih retrogradnih u opoziciji (SNP-NS-DSS)!!!Ostalo je PzP i ljudi koji su svjesni situacije u CG,koji su svjesni da je DPS-SDP zasluzan za ostvarivanje nezavisnosti sa jedne strane i koliko je zasluzan za 46.5 % ljudi koji su prelomili da glasaju NE svojoj domovini!!!Ni jedan pripadnik PzP ni jednim svojim gestom nije kazao a kamoli uradio bilo sto protiv drzave vec protiv sile pojedinaca koji je na zalost smatraju privatnom drzavom!!!Iskreno vjerujem da je tako a to ce vrijeme pokazati i siguran budi ovo je najbolji rezultat za CG!!!PzP postuje sve simbole drzave i borice se za bolji standard svakog pojedinca!!!Jel to smeta nekom???
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Po meni-grijesis da je PZP najveci pobjednik izbora.

Najveci pobjednik je Medojevic licno!

DRUGI CLANOVI TE PARTIJE NE!!
    Naime, toliko je PZP ekstremno nastupala i kritikovala i za ono sto jeste a mnooogooo vise TO ONO STO NIJE BILO OSNOVANO, tako da im to nece lake sale zaboravit ovi iz vladajuce nomeklature..( a tesko i da mogu-prijetnje su bile suvise strasne za slucaj da je PZP stvarno pobijedila...sjecate se onoga:zatvorit, osudit na 100g robije, oduzet sve i sl.).
    Pa posto su PZP IZGUBILI IZBORE kao partija,neko uhljebljenje i zastitu koju ima poslanik ce dobit 10 -15 ljudi oko Medojevica (koji su i ranije imali para dovoljno da pokusaju da preko Medjevica dobiju i vast), a ostali cedobit samo stetne posljedice!

To prije svega zato sto ta grupa nema mocne privrednike iza sebe, koji su u situaciji i moci da zaposljavaju i iu biznsu pomazu svoje partijske drugove i simpatizere. A njihov politicki angazman je bio takav da ih je vrh partije podsticao na ekstremne izjave kojima su navukli mrznju vlasti ...tako da ce bas pristalice PZP povuci NAJVECE NEGATIVNE KONSEKVENCE, lise ovih desetak *glavara*! Uostalom, da nije te mrznje i ostrascenosti, NIKADA PZP NEBI IMALA TAKO DOBAR IZBORNI REZULTAT! Oni su privukli mnoge pristalice LP, GS i drugih vrlo jakih opozicionara BAS TOM BESKOMPROMISNOSCU I TOTALNIM ODSUSTVOM KOMPROMISA, KOJI JE BLIZAK NASEM COVJEKU.Da nema PZP bolje intelektualce od GP-NEMA! Ili od LP-tek od njih NEMA!Pa kako je dobila 5 puta vise glasova-JER SU *OBECAVALI KRV*!

Dalje analiziram gornju tvrdnju o buducnosti opozicije i njihovih pristalica:

Srpska lista ima radikale na dugorocno, dakle brojne privredne veze koje sada ta partija i grupacija vec ima u Srbiji I U INOSTRANSTVU (skoro svi Srbi bogatasi u Americi su po vokaciji radikali)

SNP i NS ima Lazarevica i Hamovica i Kostunicu, koji ce im davati prednost u svim buducim poslovima koje ce Srbi kao investitori i poslovni partneri imati...to su vec uhodane poslovne sheme, koje c samo RASTI U BUDUNOSTI (Miskovic i slicni ce ulagati i IMATI PERSPETIVU)...

PZP je izgubila u znacajnoj mjeri postovanje i podrsku zapada zato sto su ruinirali sistem nevladinih organizacija kao nacin kontrole vlasti svojim prelaskom da budu partija.
    To zato sto su ih izdali naodredjen nacin, jer kontrola i upliv NVO na vladajucu strukturu vrsi se potpuno po drugom sablonu , posredno i SVAKAKO BEZ ONOLIKE MRZNJE I PRETNJI koje je i GZP, a pogotovo PZP isijavala.
    To im nece bit zaboravljeno od EU i Amerike....tim prije sto su gubitnici, na neki nacin.Svojih jacih biznismena koji bi mogli zaposit pristalice imace jos i manje , jer su dugacke su 4 godine da se bude pristalica tako zagrizene opozicione partije NA USHTRB SVOGA BIZNISA eda bi se u 5-oj godini MOZDA doslo na vlast ...jer firma koja finansira opoziciju naravno mora da racuna na pojacane poreske i druge kontrole...samo se valja sjetiti mocnog Karica, koji je bio ipak mnogo bogat, kako se *skrkao* politicki... sada na 2% podrske, a imao je 20% prije nego mu se vlast okomila na njega.
    Da zakljucim:
    Milovan i Beranac su imali stroge ali sassvim legitimne ideje, za koji svoj stav su imali (I imaju) znacajno materijno pokrice, je li...ali ima poslovica koja kaze "Quod licet Iovis non licet bovis" ili ti:sto prilici Jupiteru ne prilici volu" gdje bi oni kojima nije prilicila tako jaka kritika bili oni najostriji *aktivisti* PZP i da mislim da ce pomenuti *aktivisti* IMATI reperkusijica zbog svojih preostrih kritika.

Bone je nekako godinama nepogresiv u globalnim analizama, a neshto mi se javljaju buduci tokovi kako vam gore iznesoh!

E sad, jedino ako se DPS ne NADMASI (zna i Milo da prasta, a Sveto pogotovo) pa zaista ne nalozi da se OPROSTI VRLO GRUBA KRITIKA U OVOJ KAMPANJI i vrlo neargumentovana kritiku, po kojoj ne valja ni Sozina, ni hoteli, niti i jedna privatizacija...itd....(SJETITE SE TOPIKA"Ima li ijedan dobar potez ove vlade", koji je imao svojih diskutanata koji su, onako uvjereno, TVRDILI DA NEMA NITI JEDAN JEDINI!)

A sto i da ne tvrde kad ekspert -konsultant potvrdjuje i povladjuje njihovoj intimnoj zelji da svi iz vlasti noge polome, a ne da im se jos i prizna DA SU IPAK IMALI I DOBRIH STVARI ZA OVIH 20 GODINA...a imali su poneku, majka mu stara...i corava koka zrno pronadje, ALI SE OVOJ VLADI NIJE PRIZNAVALA NIJEDNA DOBRA STVAR....a iskljucivost u zivotu ne valja nikako....

Sto mi ostaje:

Da kazem nekima mladjima da se vrate na postove Milovana i Beranca i da ih pogledaju, pa da se nauce mjeri i gospostini , a imenovani su bili vrlo ostri kriticari vlasti i odani pristalice GZP,ALI NIKADA NISU PORICALI DA JE POLITICKI PROTIVNIK PONESTO I DOBRO UCINIO.
    Valja nama Montanjerima nauciti mjeru u svemu!

Pozdrav

E, sad, bash odan pristalica PzP nijesam. Na forumu imas dvije vrste osoba: partijski aktivisti i oni drugi. Ja spadam medju one druge. Prizmu kroz koju gledam je mnogo kompleksnija od obicnog aktiviste.

Meni, Kosto, ovaj rezultat pashe fino. Da je PzP je trebao da vodi Crnu Goru sa Srpskom listom i polureformisanim SNP-om - kukala nam majka. Jednostavno PzP nije spreman za tako nesto.

E sada zavaljeno cekam da vidim najavljene reforme. Dako se ton u Skupstini normalizuje i dako svi podrze te reforme, jer su bitne za sve njih/nas.

Sto me izuzetno raduje, jeste da je data sansa da se Crna Gora, kao nezavisna drzava, utemelji za sljedece 4 godine. Mislim da povratka vise nema.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisam glasao al niko srecniji od mene kad sam jutros u novine vidio da SNP i njihovi imaju 10 mandata i da je PzP u rangu sa njima i izjavili da treba izvrsit drasticne promjene iz samog korjena (da treba ga sto dublje sasjeci da se vise ne pojavljuje na povrsinu) a zar nisu prije izbora sve dobro organizovali i iznjeli svoj program. sta te budale oce vise i njihovi isto misljenici, (srpski fanatici) ako vam je toliko do srpstva idite u srbiju a ako necete onda postujte zemlju na kojoj zivite i narod koji vas okruzuje.
    M O N T E N E G R O

Trenutno se ponasate kao :burp: VIRUS a vremenom cemo postati imuni:twist: na vas ili naci ljek da vas neutralisemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

I DPS-SDP 41(+1)
    1. Milo Đukanović
    2. Svetozar Marović
    3. mr Milutin Simović
    4. dr Miodrag-Bobo Radunović
    5. Ranko Krivokapić
    6. Dragan Đurović
    7. Branimir Gvozdenović
    8. Željko Šturanović
    9. Miroslav Ivanišević
    10. Rifat Rastoder
    11. dr Igor Lukšić
    12. mr Miodrag Vuković
    13. Mevludin Nuhodžić
    14. Boro Vučinić
    15. Miodrag Iličković
    16. Dragan Kujović
    17. dr Miomir Mugoša
    18. Slavoljub Stijepović
    19. dr Gordana Đurović
    20. Ivan Brajović
    21. dr Milorad Drljević
    22. dr Ljubica-Beba Džaković
    23. Tarzan Milošević
    24. dr Hajran Kalač
    25. Džavid Šabović
    26. Stanko Zloković
    27. Luiđ Škrelja
    28. Božidar Vuksanović
    29. Predrag Sekulić
    30. Hidajeta Bajramspahić
    31. dr Fahrudin Hadrović
    32. dr Predrag Ivanović
    33. Slobo Pajović
    34. Suad Numanović
    35. Božo Nikolić
    36. Marija Ćatović
    37. Radivoje Nikčević
    38. mr Predrag Bošković
    39. Borislav Banović
    40. Predrag Nenezić
    41. mr Radoje Žugić
    (42. dr Izet Bralić)

II SRPSKA LISTA - ANDRIJA MANDIĆ 12
    1. Andrija Mandić
    2. Zoran Žižić
    3. Goran Danilović
    4. Novak Radulović
    5. dr Novica Stanić
    6. Bojan Strunjaš
    7. Emilo Labudović
    8. Budimir Aleksić
    9. Dobrilo Dedeić
    10. Momčilo Vuksanović
    11. Nikola Meštrović
    12. Vojin Grubač

III. KOALICIJA SNP - NS - DSS 11
    1. Predrag Bulatović
    2. Predrag Popović
    3. Ranko Kadić
    4. Srđa Božović
    5. Božidar Milović
    6. Velizar Kaluđerović
    7. Momčilo Vučetić
    8. Dragan Šoć
    9. Dragiša Pešić
    10. Vuksan Simonović
    11. Neven Gošović

IV. POKRET ZA PROMJENE - NEBOJŠA MEDOJEVIĆ 11(-1)
    1. Nebojša Medojević
    2. prof. dr Branko Radulović
    3. dr Goran Batrićević
    4. doc. dr Maja Kostić-Mandić
    5. Koča Pavlović
    6. doc. dr Branka Bošnjak
    7. mr Slavko Hrvačević
    8. prof. dr Risto Kilibarda
    9. dr Žarko Borović
    10. Nebojša Batrićević
    (11. Goran Đurović )

V. LIBERALI I BOŠNJAČKA STRANKA - MIODRAG-MIKO ŽIVKOVIĆ 2(+1)
    1. Miodrag Živković
    2. dr Amer Halilović
    (3. Labud Šljukić)

VI.NOVA DEMOKRATSKA SNAGA - FORCA
    1. Genci Nimanbegu

VII“KOALICIJA DEMOKRATSKI SAVEZ U CRNOJ GORI - PARTIJA DEMOKRATSKOG PROSPERITETA, MEHMET BARDHI" 1
    1 .Mehmet Bardhi

VIII.DEMOKRATSKA UNIJA ALBANACA- FERHAT DINOŠA 1
    1. Ferhat Dinoša

? ALBANSKA ALTERNATIVA
    (1. Vaselj Siništaj)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima li ko rezultate po opstina?
    Cetinje, Budva, Bar, Niksic ... procenti ???

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

ovi izbori su potvrdili rezultat referenduma....
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

To su novi poslanici mada ce iz koalicije DPS-SDP doci do promjene jer ce vjerovatno neko od navedenih biti neki ministar. Zao mi je sto se crta liste SNP zaustavila na Koprivicu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by G R A D View Post
    Ima li ko rezultate po opstina?
    Cetinje, Budva, Bar, Niksic ... procenti ???
    http://www.cemi.cg.yu/elections/izbori2006/index.php

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo cu sa vama podijelit malo intime:

Juce oko 24h sam prvi put BIO SIGURAN DA CU DA SE KOPAM U MOJOJ CRNOJ GORI!! I bio sam mnogo srecan, iako skoro sasvim trezan.

Moj sin, jedan mali Andrija, mora da krije kapu i majicu sa zastavom kod mene u spavacu sobu ( po dogovoru ), jer mu baba (100% Srpkinja radikalske provinijencije) CIJEPA KAPE I MAJICE KAD MI TO NE VIDIMO (pa kaze da nezna kudj nestadose:mrgreen.
    Pa smo se nas dvojica iskralli (on u majici, naravno) da podjemo da malo trubimo (samo malo...zna Bone da sam suvise star i ozbiljan za takve izlive emocija...ali sam zazeleo da malo ipak trubnem, slaveci KONACNU ISTORIJSKU POBJEDU CRNE GORE).

Medjutim, nastala je takva *frka* u ostatku porodice, baba zove, kcerka zove...kudj vodis dijete dako ga neki metak pogodi, kao onoga u Sutomore, ili da ga neki pjani vozac pregazi.....ja ne dizem telefon, A ONI ONDA NA SMS PORUKE, PA UDRI, UDRI I UDRI...I NA KRAJU FINALNI SMS DA TASTA UMIRE KUCI, A NERADI HITNA POMOC, PA DA DODJEM DA JE PREBACIM (a ona je 82g. i cuva mi djecu skoro deceniju)...DOK ME IPAK NE NATJERASE- TE SE VRATIH OKO 01,30h...NEMA DA SE SLAVI CRNA GORA I MILO..NE. NE!!!
    A moja tasta nije ni glupa ni nerazumna zena...pa se zamislih kako li je nasim Srbima koji su mnogo zagrizeniji i kako oni ovaj poraz tesko primaju... I DEFINITIVNO MI IH JE ZAO KAO LJUDE, ali ulog je prevelik...DRZAVA!

Volio sam da smo dobili, ali sam zelio koaliciju, kako sam napisao, ALI TEK SA DPSP KOALICIJOM SE DANAS KONACNO ZNA DA JE CRNA GORA VJECNA!
    I zato sam bio danas srecan i siguran sam da ce prihvatiti novu i uspjesnu Crnu Goru svi njeni gradjani sa podjednakom ljubavi (kazu Ameri:"Nista ne uspijeva tako kao uspjeh"..pa ce tako tu bogatu i uspjesnu CG i zavoljet brzo).

Pozdrav SVIMA i CMOK (sto neki slatki zenski lik rece za referendum).
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ALI TEK SA DPSP KOALICIJOM SE DANAS KONACNO ZNA DA JE CRNA GORA VJECNA!
    Dabogda tako bilo. Nego, ti su momci za sesnaest godina potrosili vec nekoliko 'vjecnih: SFRJ, SRJ, SCG... no, mozda su sad kad se polako stari prestali da trose, moze biti...

Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,729
    Thanked in
    1,087 Posts

ja ne znam da li ste vi svjesni da je dps ovako ubjedljivo dobio upravo zahvaljujuci srbima u cg tj onima koji su glasali za ne na referendumu.ti isti su u prilicno velikom broju da bi opravdali svoju "gresku" sad glasali dps.nisu oni apstinirali u tolikom broju u to sam prilicno siguran.a i kod nas se odje vazda zna kako je ko glasa(ne na osnovu njegove price)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moj sin, jedan mali Andrija, mora da krije kapu i majicu sa zastavom kod mene u spavacu sobu ( po dogovoru ), jer mu baba (100% Srpkinja radikalske provinijencije) CIJEPA KAPE I MAJICE KAD MI TO NE VIDIMO (pa kaze da nezna kudj nestadose
    Jevrejke radjaju jevreje,
    Jermenke radjaju jermene

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by monitor View Post
    ...Nego, ti su momci za sesnaest godina potrosili vec nekoliko 'vjecnih: SFRJ, SRJ, SCG...
    :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue:

Jermenke radjaju jermene
    A Crnogorci prave Crnogorce?
    Last edited by OutLook; 11-09-06 at 23:06.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Pozdrav SVIMA i CMOK (sto neki slatki zenski lik rece za referendum).
    Da sam slatka, slatka sam, ali da li ti ja lichim na zensko? :mrgreen:
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da sam slatka, slatka sam, ali da li ti ja lichim na zensko? :mrgreen:
    Oprastaj....
    a ne Igi nikako ne licis, jos sa tim *macho* avatarom.... i milo mi je da je musko tako nesto reklo!
    POzdrav,

Quote Originally Posted by monitor View Post
    Dabogda tako bilo. Nego, ti su momci za sesnaest godina potrosili vec nekoliko 'vjecnih: SFRJ, SRJ, SCG... no, mozda su sad kad se polako stari prestali da trose, moze biti...
    A zesci si lik...:lolblue: zovem te prvi put kada se sljegnem u Ulcinj....

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    ja ne znam da li ste vi svjesni da je dps ovako ubjedljivo dobio upravo zahvaljujuci srbima u cg tj onima koji su glasali za ne na referendumu.ti isti su u prilicno velikom broju da bi opravdali svoju "gresku" sad glasali dps.nisu oni apstinirali u tolikom broju u to sam prilicno siguran.a i kod nas se odje vazda zna kako je ko glasa(ne na osnovu njegove price)
    Mozda je I TO razlog, ali ne glavni...nemogu Srbi na 4 strane, pa da pobjede IGDJE! Zato ima necega u onoj SSSS...NO VISE SVE TO NIJE BITNO...

A SAD SVI NA SVOJE RADNE ZADATKE ( koji je ono lik bio....neponovljiv!)

Quote Originally Posted by OutLook View Post
    :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue:

A Crnogorci prave Crnogorce?
    Hvala ti puno OutLook...dako bude jedan DOBRI Crnogorac od njega...
    Last edited by Hari Krisna; 12-09-06 at 06:13.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moj sin, jedan mali Andrija, mora da krije kapu i majicu sa zastavom kod mene u spavacu sobu ( po dogovoru ), jer mu baba (100% Srpkinja radikalske provinijencije) CIJEPA KAPE I MAJICE KAD MI TO NE VIDIMO (pa kaze da nezna kudj nestadose:mrgreen.
    e da je moja takva svaki dan bi me gledala u majicu i sa kapom i nebi je skida sve i da ce je srcka strefit. a kad su ti sms-om javili da umire trebao si im reci da taxi zovu a i pogrebno da budu u pripravnosti, nece svake godine reprizirat referendum i nema sto da ti ih bude zao, svako je dobio svoje, a njoj ako ne odgovara posalji je za srbiju tamo ce brinuti o njoj. zasto dozvoljavas da ti neko uskracuje zadovoljstvo.

meni moji kad pocnu lupetat ja im kazem vas treba pobit i odma se ucute, nema sto da mi filozofiraju:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Milos111111 View Post
    Jermenke radjaju jermene
    Ali se na Balkanu po ocu prezivamo i nacionalno opredjeljujemo.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

...ALI TEK SA DPSP KOALICIJOM SE DANAS KONACNO ZNA DA JE CRNA GORA VJECNA!
    Ja vjerujem da su i oni iz Velike Narodne Skupstine 1918. mislili da su posao oposlili za vjeki vjekov. I oni iz AVNOJ-a. I evo sad ovi sto se jedva noktima drze za tu vecinu. No vidjecemo, i ideja nezavisne Crne Gore i ideja zajednice sa Srbijom je prezivjela stotine godina i daleko vece i strasnije neprijatelje od nasih danasnjih "velicina".

Page 9 of 12 FirstFirst ... 56789101112 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)