Bio ja prošle godine sa turkish iz Pg preko Istanbula.
Itekako vrijedi poći. Dok sam ja bio nije bilo ovih napada Palestinaca na vojnike i policiju kao u posljednje vrijeme. Vojnici su na svim javnim mjestima teško naoružani, kontrolišu ti npr. torbe na ulazu u stanice, ustanove, tržne centre, ali se čovjek navikne na to brzo, tako da se nijednom nisam osjetio ugroženo na bilo koji način. Jerusalim, Tel Aviv, Haifa, Mrtvo more, Galileja, Nazaret, kibuci. Opet bih otišao.
Poslato sa Xperia Z5 uz pomoć Tapatoka
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Ima iz Podgorice za Pariz povratnih karata po 137 eura oko pravoslavnog bozica polazak alitalia,nije lose. Ima i mali popust za djecu ko ide familijarno.
Neko rentirao auto u Italiji? Savjeti?
Last edited by johnny bravo; 30-10-16 at 12:52.
In vino veritas
Znam samo sa europacar da ti je 300e depozit. Bez obzira na cijenu rentiranj
f6
Viza za egipat se dobija na granici?
ja mislim da je depozit samo u slucaju ako uzimas osnovno osiguranje...ako uzmes dodatno (sto ti svakako preporucujem) onda nema depozita ali moras pokazati kreditnu karticu. bar je meni ovako bilo dva puta
Viza za Irsku gdje sta kako
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Obicno je tako, mada i kada uzmes dodatno osiguranje treba depozit ali znatno manji. Skoro sam uzimao kod Hertza auto, depozit bez dodatnog osiguranja je bio 500 eura a sa dod. osigurnjem 110 eura. Takodje, sve vise rentacar kuca ne prihvata debitne kartice, tako da i to treba provjeriti da ne bi bili neprijatno iznenadjeni.
P.S Ostalo mi je 5 voznji na T10 kartici (metro/tramvaj/bus) u Barseloni ako neko ide nek se javi, preuzimanje je u Baru.
Vrijedi do kraja januara i za jednu voznju mozete kombinovati prevoz u trajanju od 1 sat i 15 minuta, znaci obici kopletnu Barselonu![]()
sto bi razlika kreditna i debitna oni to gledaju jesu li izbacena slova ili ne, mada i na onom znaku pozadi pise ako je debitna?
u barselonu sam,3 januara. oli mi poslat to u kovertu za pg?
f6
Bio sam onda kad se ratovalo prije dvije godineDefinitivno vrijedi otici, iako ja ne bih nikad vise
Jeftinih karata imas iz Poljske , Budimpeste, Sofije... Karta ti je i najeftinija kad je shabbat odnosno petak vece do subote vece (ali tada ne radi gradski prevoz i dosta drugih stvari) pa moras taksijem 40ak eura po pravcu. Karte su i najeftinije jer sve ostalo je ukrv skupo.
Spremi zivce za granicu jer ce te opucit s obzirom da imas arapskih pecata (mene su maltretirali radi marokanske vize) . Pitaj sto te intresuje...
Kreč, kolica i mešalica.
Ima iz pg 200e... to je ok.
Ne znam ni sam dje bi isa, ali ovo mi se cini drugacije pa reko da podjem. Ima bi nedelju dana za Jerusalim i Tel Aviv, eventualno jos neki day trip iz jerusalima.
Voz je jeftin jerusalim-tel aviv 2 sata voznje 4e, to je bas dzabe. Za ostalo cemo vidjet.
Sent from my SM-A510F using Cafe Del Montenegro mobile app
Mi smo isli busom jer se brze stigne , a cijena je slicna.
Ni nama nisu pecatirali pasos samo zalijepili na koricu neku naljepnicu sa bar kodom...
Kreč, kolica i mešalica.
Pogledacu i za bus. Dje si bio, daj neke hajlajte
Evo vidim da Egged ima buseve za masu gradova i da je brze no vozom.
Za sad ovo sto izguglah cini mi se da je najbolje da se baziram u Jerusalim 7 dana, pa odatle da picim na day trips u tel aviv, nazaret, vitlejem, masada...
Dodaj i Haifu ako stigneš, mada ti je ona na 3 sata od Jerusalima. A bilo bi dobro da si tamo ujutru, jer se npr. glavni dio Bahai bašta sa hramom zatvara za posjetioce u 12.
Poslato sa Xperia Z5 uz pomoć Tapatoka
Uzeo sam kartu 12-18 Dec, Alitalia, iz Pg preko Rima. Imam full 5 dana... za Haifu tesko da ce bit vremena, posto bi vise da iskuliram po gradu, no da trcim nedje svaki dan. Hostel u Jerusalim je oko 100-130e, 6 noci u recimo 4orokrevetnu u centru. Javljam utiske za mjesec i kusur![]()
Smjestaj u madrid i barsu za posle nove ( 1jan) ? Tj koji dio grada je za preporuku.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ima li sada jeftinih avio karata iz pg za beograd?
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks