Mislim da mijesas stvari koje sam ja govorio sa stvarima koje su drugi govorili. Ja kazem da je sve ovo najvjerovatnije ili fabrikacija DPS ili prenaduvavanje. Zasto? Zato sto su sto se koneksta tice, to stari lazovi i uradili su slicnu stvar vec jednom (1997). Sto se samih argumenata vezanih za ovaj specificni slucaj tice - imao si nekoliko pojavljivanja drzavnih funkcionera koji govore stvari koje su ocigledno kontradiktorne i izmedju sebe i sa zdravim razumom.
Dakle, stari lazov ti prica krajnje nevjerovatnu pricu. Mozda i govori istinu. Ali najvjerovatnije opet laze.
I nista mu vise ne odgovara nego prica "dajte da opet sacekamo pet godina da se zavrsi istraga, kad nikoga nece biti briga sto smo lagali".
Sto se Srbije tice - isti lazljivci kao ovdje. Mozda i gori jer jos imaju potrebu da prave dramu oko svega. Niti vjerujem Vucicu sta je pricao niti ministru danas.
Zato su mi i smijesne razne Anal itike koje odjednom pretvaraju Vuciceva lupetanja u tablice sa gore Sinaja.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Mnogo on "ispod stola" minira ovdasnju klimu, i to radi konstantno... ko ne vidi sto Vucko cini...?
Ne znam... znam samo da se apoteoziraju metodologije srednjega vijeka, i to one medju kraljevstvima, pa i dvorske spletke i postapalice...
Ako nista, interesantno je posmatrat nesto drugacije.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Ova prica je vec zavrsena. Samo zato sto sud nije uspio da dokaze krivicu tih ljudi 2002-e ne znaci da je bila namjestaljka. I ako je bila namjestaljka ne znaci da ih je DPS organizovao. Milo tih godina nije imao toliki politicki uticaj i nije drzao svakoga u dzepu kao danas da bi bio u stanju da organizuje tako nesto a da do dan danas niko ni rijec o tome ne progovori. Ispada da nigdje u svijetu osim u Crnoj Gori ljudi ne znaju da cuvaju tajne. Smijesno. Stvarno neki ljudi ovdje imaju previsoko misljenje o tom covjeku. Ispada da je on neki nedodirljivi bog kojem sve polazi za rukom.
Opet netacno. Bilo je samo nepotpunih informacija koje su mogle da se protumace na vise nacina. Sam si odabrao kako ces da ih protumacis. To je ustvari i sustina, pocetna greska. Jer nema potrebe da se tumace nepotpune informacije kad ne mozes da dobijes potpunu sliku.
Uz americke izbore ovo je super zabava. Samo da ne predje u nesto ozbiljnije.
Last edited by VanjaTheMan; 29-10-16 at 20:03.
Ali naslov otkriveni, sanduci sa oružjem a u tekstu se kaže da je u pitanju 1 zolja, 4 bombe i stotinjak metaka.
Mora da su sanduci od onih pušaka što ih je Katnić na daljinu uništio.
U redu. Protumaci mi samo jednu "nepotpunu informaciju". Kako je nasa policija u operaciji van nasih granica, unistila posiljku oruzja, ne obavjestavajuci tu zemlju?
Ako uspijes da je objasnis tako da zvuci iole razumno slozicu se sa tobom. Ali ne da se izvlacis da je Katnic nemust ili da se izletio. Covjek je specijalni tuzilac i ovo je rekao na TV.
Kako se ti bojis srba, a buraz? Je l to fobija ili kompleks? Imas li neke oziljke? Te diro neko? Opusti se jadan, nece ti uzet drzavu. Evo 10 godina smo nezavisni a ti i dalje gledas u rikverc. Sta, okacio si intervju ove budaletine, sad cemo mi ovo da pogledamo, zaboravimo sve aktuelne probleme sto su napravili ovi za koje ti glasas i svoj bijes usmjerimo ka srbima? Dobra ti je taktika, evo ja sam se napalio. Zovi kad ih vidis nedje, da ih gazimo.
Last edited by Ispichutura; 29-10-16 at 20:30.
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Nisi shvatio o čemu se radi, iako sam pokuša da nacrtam (boldovanim slovima). Ovo je septembar 2015-e godine, ovaj video. Tu čovjek kaže da je visoki član jednog anti-NATO pokreta iz Srbije (uhapšeni za terorizam, Bratislav Dikić, je pripadnik anti-NATO pokreta u SRB) i da oni “NEPOSREDNO SA PRVIM PUTINOVIM LJUDIMA… IMAJU LOGISTIKU I IMAĆE LOGISTIKU RUSKU” za sprječavanje ulaska Crne Gore u NATO. A onda je pomenuo kako će Putin da izvrši fizički pritisak na poslanike u CG.
Ono što je zanimljivo je da je ovo snimak iz 2015-e GODINE!
Мислим да свему овоме треба приступити јако опрезно.Кад је прије 13-14 година Беба запомагао, нико му није вјеровао, и многи су тврдили да је Ђинђић носио штаке ради манипулације, а онда се десило што се десило.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Objasnjava ova poslednja recenica: "senzacije unistavaju vrednosti i vrednosni sistem, a javnost i javno mnjenje dezorjentisu i pogresno usmjeravaju"
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Dj. nije organizovao lazne drzavne udare, i to jedno deset puta.
A i vodio je takvu politiku koja bi mogla da zasmeta mnogima, ovaj se daje i zapadu i istoku, i što mu ne traže...
P.S.
![]()
Last edited by NSX; 29-10-16 at 21:25.
She is only here to annoy herself!
She is only here to annoy herself!
Napad i na Vucica znaci. Kako su ovi danasnji atakeri nepametni, prvo padaju na mobilni, sad u blizini njegove kuce imaju skladiste oruzja. Ocekivao bi covjek da su pazljiviji malo. Ali znajuci Vucica nece tu biti mnogo drame, stavise.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Opet padate na senzacionalisticke novinske naslove. Niko uhapsen nije jos uvijek. Objektivno gledano, za sad ne postoji cak ni motiv a kamoli pokusaj atentata. Dok nekoga ne uhapse nema o cemu da se prica. Ako oni mlate ne moramo i mi.
Najavio je novi pres ujutro. Sto mislis ko na sva zvona najavljuje prenos? Pomoci cu ti, razmazana odvratna roza fleka je u pitanju.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Da li je nekome možda palo na pamet da je to oružje njegovog obezbjeđenja ?
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks