Page 337 of 373 FirstFirst ... 237287327333334335336337338339340341347 ... LastLast
Results 8,401 to 8,425 of 9320

Thread: Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Default Najava demonstracija i pokusaja drzavnog udara!

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post
    Malo projektujes sad. Malo vise ustvari. Ti si u samom startu bez jedne jedine informacije mimo toga da je neko uhapsen navalio na to da je zavjera i izmisljotina. I svaka sledeca informacija koju smo saznali je po tebi bila ili laz ili potvrda da se radi o zavjeri. ...
    Mislim da mijesas stvari koje sam ja govorio sa stvarima koje su drugi govorili. Ja kazem da je sve ovo najvjerovatnije ili fabrikacija DPS ili prenaduvavanje. Zasto? Zato sto su sto se koneksta tice, to stari lazovi i uradili su slicnu stvar vec jednom (1997). Sto se samih argumenata vezanih za ovaj specificni slucaj tice - imao si nekoliko pojavljivanja drzavnih funkcionera koji govore stvari koje su ocigledno kontradiktorne i izmedju sebe i sa zdravim razumom.

Dakle, stari lazov ti prica krajnje nevjerovatnu pricu. Mozda i govori istinu. Ali najvjerovatnije opet laze.

I nista mu vise ne odgovara nego prica "dajte da opet sacekamo pet godina da se zavrsi istraga, kad nikoga nece biti briga sto smo lagali".

Sto se Srbije tice - isti lazljivci kao ovdje. Mozda i gori jer jos imaju potrebu da prave dramu oko svega. Niti vjerujem Vucicu sta je pricao niti ministru danas.

Zato su mi i smijesne razne Anal itike koje odjednom pretvaraju Vuciceva lupetanja u tablice sa gore Sinaja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Nije moga izdržat da se malo oladi priča oko atentata na Mila, nego i njemu da se odma organizuje nešto, gori su od male đece.
    Pa ima materijala, što je on gori

On je upozorio da kada se pogleda unazad vidi se medijski linč koji se dešava godinama, u kojima se poziva na rušenje vlasti na ulicama i krvave scenarije i u kojima je potpuna umjetnička sloboda reći da Vučića treba ubiti.
    Nije lako, ali je jako rođaci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Mnogo on "ispod stola" minira ovdasnju klimu, i to radi konstantno... ko ne vidi sto Vucko cini...?
    Ne znam... znam samo da se apoteoziraju metodologije srednjega vijeka, i to one medju kraljevstvima, pa i dvorske spletke i postapalice...

Ako nista, interesantno je posmatrat nesto drugacije.
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Mislim da mijesas stvari koje sam ja govorio sa stvarima koje su drugi govorili. Ja kazem da je sve ovo najvjerovatnije ili fabrikacija DPS ili prenaduvavanje. Zasto? Zato sto su sto se koneksta tice, to stari lazovi i uradili su slicnu stvar vec jednom (1997).
    Ova prica je vec zavrsena. Samo zato sto sud nije uspio da dokaze krivicu tih ljudi 2002-e ne znaci da je bila namjestaljka. I ako je bila namjestaljka ne znaci da ih je DPS organizovao. Milo tih godina nije imao toliki politicki uticaj i nije drzao svakoga u dzepu kao danas da bi bio u stanju da organizuje tako nesto a da do dan danas niko ni rijec o tome ne progovori. Ispada da nigdje u svijetu osim u Crnoj Gori ljudi ne znaju da cuvaju tajne. Smijesno. Stvarno neki ljudi ovdje imaju previsoko misljenje o tom covjeku. Ispada da je on neki nedodirljivi bog kojem sve polazi za rukom.

Sto se samih argumenata vezanih za ovaj specificni slucaj tice - imao si nekoliko pojavljivanja drzavnih funkcionera koji govore stvari koje su ocigledno kontradiktorne i izmedju sebe i sa zdravim razumom.
    Opet netacno. Bilo je samo nepotpunih informacija koje su mogle da se protumace na vise nacina. Sam si odabrao kako ces da ih protumacis. To je ustvari i sustina, pocetna greska. Jer nema potrebe da se tumace nepotpune informacije kad ne mozes da dobijes potpunu sliku.

Quote Originally Posted by Xerxes View Post
    Ako nista, interesantno je posmatrat nesto drugacije.
    Uz americke izbore ovo je super zabava. Samo da ne predje u nesto ozbiljnije.
    Last edited by VanjaTheMan; 29-10-16 at 20:03.

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Ali naslov otkriveni, sanduci sa oružjem a u tekstu se kaže da je u pitanju 1 zolja, 4 bombe i stotinjak metaka.
    Mora da su sanduci od onih pušaka što ih je Katnić na daljinu uništio.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by VanjaTheMan View Post

Opet netacno. Bilo je samo nepotpunih informacija koje su mogle da se protumace na vise nacina. Sam si odabrao kako ces da ih protumacis. To je ustvari i sustina, pocetna greska. Jer nema potrebe da se tumace nepotpune informacije kad ne mozes da dobijes potpunu sliku.
    U redu. Protumaci mi samo jednu "nepotpunu informaciju". Kako je nasa policija u operaciji van nasih granica, unistila posiljku oruzja, ne obavjestavajuci tu zemlju?

Ako uspijes da je objasnis tako da zvuci iole razumno slozicu se sa tobom. Ali ne da se izvlacis da je Katnic nemust ili da se izletio. Covjek je specijalni tuzilac i ovo je rekao na TV.

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

U redu. Protumaci mi samo jednu "nepotpunu informaciju". Kako je nasa policija u operaciji van nasih granica, unistila posiljku oruzja, ne obavjestavajuci tu zemlju?
    Sta sam pobogu upravo rekao o nepotpunim informacijama? Ajde jos jednom procitaj!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Ulix View Post
    Pa je morao Petrusin da dolazi i pita š kim se zaebavaju oni to?
    Kako ide onaj vic kad je zeko našao pušku i ćerao meda da jede ono_što_se_ne_piše_na_forumu.
    Pa kad je puška učinila klik: neka medo ja ću.
    E na to mi liči ova Vučkova epizoda.
    Nije lako, ali je jako rođaci.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Marcus Aurelius View Post
    Aćim Višnjić 5 Sept 2015 (28:25s):

“Ja sam jedan od značajnih ljudi u Evroazijskom pokretu našim korijenima koji vodi gospodin Tomanović. Mi smo neposredno sa prvim ljudima Putinovim, neposredno. Ja sam ipak, da odam, na relaciji Moskva-Beograd i raznorazne druge… situacija je… i pratim i učestvujem… imamo logistiku i imaćemo logistiku rusku. Putin je ustalom i javno rekao “neću dozvoliti ni po kakvu cijenu da udje Crna Gora u NATO”. A znate kako će se to desiti? Pa, ufatiće malo za uvce nekog od vaših političara Evrope “nemojte dati glas da udje” i neće ući.”

Kako se ti bojis srba, a buraz? Je l to fobija ili kompleks? Imas li neke oziljke? Te diro neko? Opusti se jadan, nece ti uzet drzavu. Evo 10 godina smo nezavisni a ti i dalje gledas u rikverc. Sta, okacio si intervju ove budaletine, sad cemo mi ovo da pogledamo, zaboravimo sve aktuelne probleme sto su napravili ovi za koje ti glasas i svoj bijes usmjerimo ka srbima? Dobra ti je taktika, evo ja sam se napalio. Zovi kad ih vidis nedje, da ih gazimo.
    Last edited by Ispichutura; 29-10-16 at 20:30.
    K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Ispichutura View Post
    Kako se ti bojis srba, a buraz? Je l to fobija ili kompleks? Imas li neke oziljke? Te diro neko? Opusti se jadan, nece ti uzet drzavu. Evo 10 godina smo nezavisni a ti i dalje gledas u rikverc. Sta, okacio si intervju ove budaletine, sad cemo mi ovo da pogledamo, zaboravimo sve aktuelne probleme sto su napravili ovi za koje ti glasas i svoj bijes usmjerimo ka srbima? Dobra ti je taktika, evo ja sam se napalio. Zovi kad ih vidis nedje, da ih gazimo.
    Nisi shvatio o čemu se radi, iako sam pokuša da nacrtam (boldovanim slovima). Ovo je septembar 2015-e godine, ovaj video. Tu čovjek kaže da je visoki član jednog anti-NATO pokreta iz Srbije (uhapšeni za terorizam, Bratislav Dikić, je pripadnik anti-NATO pokreta u SRB) i da oni “NEPOSREDNO SA PRVIM PUTINOVIM LJUDIMA… IMAJU LOGISTIKU I IMAĆE LOGISTIKU RUSKU” za sprječavanje ulaska Crne Gore u NATO. A onda je pomenuo kako će Putin da izvrši fizički pritisak na poslanike u CG.

Ono što je zanimljivo je da je ovo snimak iz 2015-e GODINE!

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Ne može da se otvori link.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Marcus Aurelius View Post
    Nisi shvatio o čemu se radi, iako sam pokuša da nacrtam (boldovanim slovima). Ovo je septembar 2015-e godine, ovaj video. Tu čovjek kaže da je visoki član jednog anti-NATO pokreta iz Srbije (uhapšeni za terorizam, Bratislav Dikić, je pripadnik anti-NATO pokreta u SRB) i da oni “NEPOSREDNO SA PRVIM PUTINOVIM LJUDIMA… IMAJU LOGISTIKU I IMAĆE LOGISTIKU RUSKU” za sprječavanje ulaska Crne Gore u NATO. A onda je pomenuo kako će Putin da izvrši fizički pritisak na poslanike u CG.

Ono što je zanimljivo je da je ovo snimak iz 2015-e GODINE!
    ...pa je izasao pred kamere, na indirektan nacin nagovijestio sta ce da se desi i unaprijed olaksao posao tuzilastvu ako stvarno dodje do necega? Ima logike, svidja mi se kako razmisljas

Thanks Thanks Given 
    11
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Ispichutura View Post
    ...pa je izasao pred kamere, na indirektan nacin nagovijestio sta ce da se desi i unaprijed olaksao posao tuzilastvu ako stvarno dodje do necega? Ima logike, svidja mi se kako razmisljas
    Volio bi da ti pomognem kad bi zna’ oko čega se buniš.

Thanks Thanks Given 
    1,850
    Thanks Thanks Received 
    2,441
    Thanked in
    1,349 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Ne može da se otvori link.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Мислим да свему овоме треба приступити јако опрезно.Кад је прије 13-14 година Беба запомагао, нико му није вјеровао, и многи су тврдили да је Ђинђић носио штаке ради манипулације, а онда се десило што се десило.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Objasnjava ova poslednja recenica: "senzacije unistavaju vrednosti i vrednosni sistem, a ​javnost i javno mnjenje dezorjentisu i pogresno usmjeravaju"

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Dj. nije organizovao lazne drzavne udare, i to jedno deset puta.

A i vodio je takvu politiku koja bi mogla da zasmeta mnogima, ovaj se daje i zapadu i istoku, i što mu ne traže...

P.S.

Last edited by NSX; 29-10-16 at 21:25.

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Napad i na Vucica znaci. Kako su ovi danasnji atakeri nepametni, prvo padaju na mobilni, sad u blizini njegove kuce imaju skladiste oruzja. Ocekivao bi covjek da su pazljiviji malo. Ali znajuci Vucica nece tu biti mnogo drame, stavise.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Opet padate na senzacionalisticke novinske naslove. Niko uhapsen nije jos uvijek. Objektivno gledano, za sad ne postoji cak ni motiv a kamoli pokusaj atentata. Dok nekoga ne uhapse nema o cemu da se prica. Ako oni mlate ne moramo i mi.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Najavio je novi pres ujutro. Sto mislis ko na sva zvona najavljuje prenos? Pomoci cu ti, razmazana odvratna roza fleka je u pitanju.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Najavio je novi pres ujutro. Sto mislis ko na sva zvona najavljuje prenos? Pomoci cu ti, razmazana odvratna roza fleka je u pitanju.
    Pa naravno. Mora da se mlati radi gledanosti.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Da li je nekome možda palo na pamet da je to oružje njegovog obezbjeđenja ?
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    456
    Thanks Thanks Received 
    2,965
    Thanked in
    1,466 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Da li je nekome možda palo na pamet da je to oružje njegovog obezbjeđenja ?
    Moguce. Imao sam i ja tjelohranitelja jednom koji je volio sa zoljom da me stiti.

Page 337 of 373 FirstFirst ... 237287327333334335336337338339340341347 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)