Ne znam od cega to zavisi, vecina ih daje povrat na cijenu za koju prodaju auto, ovi nasi procjenjuju iz kataloga pa često ne priznaju te fakture strane,ako se sto nije promijenilo skorije.
Valjda ce se javiti ko od ovih špeditera i uvoznika da ti pojasni iz prve ruke.
poslato s Jadrana
Ja kad sam trazio kola, koliko sam shvatio, povracaj imas od onih auta koje se vode na firme, lizing kuce, i slicno. Od fizickih lica tesko da ces naici. Znaci, povracaj je mnogo cesci na autima mladjim od 5 godina (uglvnom kad im zavrse lizing ili otplate i slicno). U tom slucaju povrat PDV je ili 19% Njemacka ili 21% Belgija i slicno. Tu ustedis na placanje svoga PDV u CG i trosak ti se svodi na dovoz i registrovanje auta. Moja zadnja 2 auta su imali povracaj PDV (prvi iz Njemacke, drugi iz Belgije) i oba su bila na firme i oba mladja od 5 godina.
Ok, to je zbog zakona o dvostrukom oporezivanju zar ne?
Znaci dovoljno je da trazim auto od dilera a da je prethodna registracija bila na pravo lice tamo?
Gledam konkretno neki manji suv, cx5 i slicno i vidim da ima primjeraka i po 10 000 eur jeftinijih nego recimo kod nas a auto staro tipa 1 god sa par hiljada km.
na svaki takav oglas imas bruto i neto pise ispod cijene tako ces zanti da li imas povrat ili ne. e sad o tome da trazis sam i dovodis a ne znas nista o tome ili da platis nekog to je vec prepricana prica na forum.
srecna pretraga.
f6
Vidim vidim sa strane ispod cijene je cijena bez pdv-a.
Ja bih ulozio sam da trazim i dovedem, ali svakako je lakse da neko drugi to uradi za nadoknadu.
Vjeruj mi da se ne mozes uklopit u cijenu koju ti oni daju 550-600 da dovedu. Zbog vremena, zbog svega. Iako u startu zvuci lakse ti,
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Racunaj na cijenu sa pdvom oko 1000e da ti stigne auto odje i bude spremno za reg
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Je li to 550-600 fiksni trosak koji oni traze?
Preko troskova obicno uzimaju ljudi 300-500e (neki i vise) .. Da dodjes do njemacke( onda tamo col table 200e gorivo 100e putarine 70e) e1 papir (koji te oslibadja carine odje od 5%) npr zavisi nedje je dzabe, nedje 50-70e..ovo su ti otprilike cijene .... onda odje kad dodjes spediter 50e kod sisevica 80-180e(vjerovatno 80e jer auto sigurno ima Coc) ......
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Brate das covjeku da ti dovede auto koje si odabrao. On ide ne spava dva dana, tamo spava u auto, ne kupa se zivi na sendvice od kuce onda opet nazad, zna na carinu ljude sve zavrsava malo prije nego sto bi ti a i bilo koji oroblem da ispane tebe to ne zanima. Novcani ti se ne isplati da ti ides ne mozes izaci ispod a kamoli koliko ti on trazi. Plus si kuci, radis. Nemas sig 6-7 dana slobodnih da uzmes.
f6
Pitanje jedno. Stric kupuje za tojotu LC150 felme.
Alutec po komadu 226e
Ili Toyota oem 243e po komadu.
Koje uzeti.
Alitec su ljepse ali ja mu govorim da je oem oem
Sent from my LG G3 using Tapatalk
Oem. Poyyy.
TAKUMI
Kad je ovako mala razlika nema sta razmisljati, za OEM
Sent from my LG-D802 using Cafe Del Montenegro mobile app
Za BIH treba Zeleni katron a za HR traže Međunarodnu vozačku u AMS se vadi.
Treba ti jos zeleni karton.
Zeleni karton jedino ne treba za Srb.
A famoznu medjunarodnu mi nikad nijesu trazili u Cro, a makar dva puta mjesecno sam preko Cro....
ni meni prije mjesec dana nisu trazili medjunarodnu, niti sam je imao.
Po pravilu bi trebalo, ali u zadnjih deset godina meni su međunarodnu vozačku dozvolu tražili svega dva puta i to oba puta na albanskom granici. Mišljenja sam da treba imati sve ,,papire'' da ne bi zbog formalnosti izvisio na granici.
Sent from my Motorola 8400
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks