Je li ovo i forum pod bezskrupuloznim hakerskim napadima? S vremena na vrijeme dobijem cloudflare error 503 forbidden...
Kad oces da se ulogujes, imas opciju zaboravljen pasvord, ukucas imejl adresu i na nju ti posalju link, ulogujes se na imejl svoj, kliknes na link i posle toga ti posalju novi pasvord sa kojim se mozes ulogovati.
Je li ovo i forum pod bezskrupuloznim hakerskim napadima? S vremena na vrijeme dobijem cloudflare error 503 forbidden...
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
I meni šteka forum evo 2 dana.
Svako malo se pojavljuje stranica :
403 Forbidden
cloudfare-nginx
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Ja ne mogu uci na forumske teme kad pokusavam preko mozille dok sa Chroma radi bez problema
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Smijem li da u potpisu dolje ili sta li je to vec izbacim reklamu posla kojim se bavim. Vidim da je pojedinima dozvoljeno.
Kojim pojedinim?
Sent from my iPhone using Tapatalk
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
dostini... da ne tražim dalje: https://forum.cdm.me/showthread.php?...52#post4527652 PS Nemam ništa protiv Goceta, naprotiv, nego protiv selektivnosti ovog pravila. Meni je traženo da maknem svoj sig. prije 4-5 godina, a vidim dostini je dozvoljeno.
(nečitko)
Nije nikom dozvoljeno samo se nije primijetilo i kako je tebi trazeno tako će i njemu i svim ostalim.
Zabranjeno je bilo da se stavlja link sajta,reklame i slicno...neznam otkad je zabranjeno da stoji broj telefona.ako jeste maknucu, al je to....
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
zasto se vise nemoze editovat post, ovo dobijam vazda sa racunara kad pokusavam edit:
- The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters.
Može li administrator da vrati pobrisane postove iz ove teme, s obzirom da je autor dao saglasnost? Hvala.
http://www.forum.cdm.me/showthread.p...ganistan/page5
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Odjavi se sa svih uredjaja sa foruma pa probaj sa novim pass.
Morao sam opet cijelu proceduru da ponovim ali isplatilo se. Hvala![]()
Last edited by Hari Krisna; 23-10-16 at 09:47.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Je li bilo kakvih promjena na sajtu u zadnjih desetak dana? Preko Firefox-a neke stvari ne rade, poput uklanjanja ovog menija desno na glavnoj strani, ponekad polje za šifru prikazuje slova umjesto onih tačaka, a kad se klikne na polje za username, ne briše se ono "username" nego mora da se ručno izbriše, a i tada su slova nekako siva. Slične probleme ima i Chrome.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
a jel neko ima problema sa SPACE tasterom na tastaturi, i to samo kad radi reply na post ili PM??? nema sanse da tada mogu da razdvojim rijeci...
Nešto mi se ne vraća u srednji vijek i na IE.
Last edited by NHM; 26-10-16 at 12:52. Reason: i
Evo npr. Opera, na kojoj meni CDM forum radi bez ikakvih problema.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Pa to i ja kažem. Do prije desetak dana nisam imao problema.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks