Večeras gašenje signala u Niksicu
Послато са SM-G530FZ уз помоћ Тапатока
Jos u Bar nemam internet..
Svakoga sam zvao, niko nista nezna.
Dali mozes straus pogurati to?
Mogu li na telemach da trazim javnu ip adresu?
Večeras gašenje signala u Niksicu
Brato šta veliš toooo? KOme se bolan gasi signaaal?
Zna li ko ima li mkabl tehnicke mogucnosti za uvodjenje interneta u Hercegovackoj ulici, poplocani dio? Pitam ovdje jer se ti strucnjaci ne javljaju na telefon a treba mi informacija zbog Telemacha, jer ako imaju tamo infrastrukturu onda bi mogao se uvesti i Telemach.
Nema telemacha u hercegovacku
Pomoć: danas zvali da mi mijnjaju risiver(stari mkabl)
DA LI UZETI TAJ NOVI RISIVER(s'obzirom na neke iznešene nedostatke) ILI
UZETI KARTICU DIREKTNO U TV(imam dosta dobar i nov LG TV)?
PS ili ne puštati "stručnjake" u kuću jer je stari risiver baš "NALEGAO" :-)
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Ako je nalegao, ne vadi ga vala![]()
Srsly, meni direkt u tv i radi sve bez greske na Samsungu starom par godina. I brze je nego ijedan interfejs sa kojim sam se susretao.
Slažem se.Prvo jer će se i opcija premotavanja naplaćivati(pretpostavljam).Jeste da je ta opcija interesantna i često sam je koristio u Extra TV ali kad sam ih napustio,poslije par dana svikao sam se i bez toga.
E sad postoji druga dilema: kabal ide direkrno u TV.Povećava li se rizik od nekog atm.pražnjenja iz koaks.kabla u ulaz TV jer zaobilazim risiver? Čuo sam za nezgode sa TV uređajima kod korisnika mboxa(mada tamo su takođe imali i risiver i tzv.optiku,ali,avaj,ovoj je BALKAN)
nazalost, nije od takvih za ove potrebe jaahahaah
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
A sto je ovo dok kad prebacam kanale vjecnost treba da se slika pojvi, ostaracu dok sve kanale ispregledam. pih
Sve je to na psihichkoj bazi ®
CaM modul ili novi risiver?
Još neko-nešto iz iskustva
Ja sam koristio zadnjih nekoliko godina CAM modul bez risivera, po raznim olujama i grmljavinama, i nikad nije imalo problema... Mada kao što su ti i rekli, zavisi sve đe živišNpr dolje moji na primorju imaju BBM risiver + TCom ADSL, i nebrojeno puta je crkao risiver, antena, ruter, pri svakoj jačoj grmljavini...
Sad sam uzeo Telemach sa risiverom, jer mi je vjerovatno interfejs televizora bio sporiji zbog CAM-a i bagovao, ili je to bilo do starog CAM-a, ne znam, uglavnom sad je dosta brže sa risiverom... Ako izuzmemo ovo trenutno "nalijeganje" kanala, sjeckanje itd...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Cam modul i premotavanje? Kakva je tu situacija?
Samo da provjerim snimanje i premotavanje ne radi na D3 Mini?
Da napravimo neku peticiju da promijene softver na risiveru?![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks