Znaci da smo mogli biti ubijeni vise nego sto jesmo ... makar nesto pozitivno u zadnje vrijeme ...
*ebem ti, stvarno je neko htio Mila da nam skrajne...kako se samo covjek zrtvuje za sve nas a mi to ne cijenimo...prakticno sa glavom u torbu samo da bi nama bolje bilo.
evo, da se ponove izbori $utra glasao bi' za njega.
Neki ljudi su placali neke ljude da prate neke ljude, ali njih sve placaju neke strane zemlje, neke sa istoka neke sa zapada. Ali mi smo neke ljude uhapsili koji su uradili za neke ljude, i neke zamlje ali to nisu oni ljudi koji su vec uhapseni. Znam ja jos mnogo ali ne bi sve da otkrivam.![]()
Vupichic nema ni 50 eura na rachunu ...
...
Vucic mora da je neki rod Katnicu. Ista jasna nit rezonovanja se prepoznaje kod obojice.
Dokazi se ne iznose u javnost. Shvatam ja da je tesko povjerovati da se tako nesto moze desiti u jednoj maloj i mirnoj drzavi, a tek zamisliti takvu situaciju. Ali neki ljudi kao da nisu svjesni koliko manijaka ima po svijetu. A bili mi mala drzava ili ne, Milas se zamjerio mnogima u poslednjih 30 godina. I nisu svi bas bezopasni kao fanovi Robija Vilijamsa.
Jasna nit je tu, ali neko od njih dvojice laze.. jedan je stavio svoj obraz da su uhapseni teroristi, i napravio citav scenario o nekom oruzju, a drugi tvrdi da uhapseni nemaju veze sa konspiracijom i terorizmom..
Doduse nije iskljuceno da su se obojica zapleli u sopstvene lazi (ustvari bice da je to najverovatnije)
Meni je sve ovo tako smiješno.
Last edited by VanjaTheMan; 24-10-16 at 20:31.
tigre nebitan si rekao sam ti prije dva posta sve sto mi iznesemo ti obrces smijesan si opet ti kazem kad iznesu dokaze na sud bilo dje i kad osude nekog onda se moze rec da je bilo planiran teroristicki napad odnosno drzavni udar i na post kad sam napisao da su pustili 6 jer su dobrovoljno odustali od izvrsenja krivicnog djela tvoja prica veli mozda namjerno plasira dezinformacije a kad ga je pita voditelj zasto ste ih pustili reka je bolje da se usmjerimo na ove druge hahahahah pa i ti i on ste smijesni smijesnu pricu imate i ovaj strucnjak iz bg sto na svaku konferenciju posle 10 minuta pane u trans i pocne da se svadja sam sa sobom te ga ruse te ovo te ono a ovamo ko god dodje u bg on pricu svi nas vole podrzavaju sizofrenija je cudo da ti objasnim u kratko da je putin htio da skine mila sa vlasti ne bi ga niko spasio to su rekli svi strucnjaci na strane tv koji se iole razumiju u te stvari
Poslije izlaganja A. V. možemo konstatovati da je sve jasno, moglo biti ali nije, tek je on zamutio vodu. Imam osjećaj da ćemo se narednih mjeseci zabavljati sa tekstovima punim podataka iz izvora bliskih obavještajnim strukturama.
Ti nemas blagu predstavu o cemu pricas. Jasno je da si odlucio da vjerujes u verziju price koja ti najvise odgovara i da neces nikad ni pokusati da prihvatis neku drugu mogucnost. Sto se tice konkretno ovog slucaja to i nije veliki problem. Ali takva tvrdoglavost i insistiranje na tome da si u pravu uprkos svemu nije pozitivna karakterna crta.
Vucic stari prodavac magle, toliko price, a da nista ne kaze je njegova specijalnost.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ja sad pročitah kompletan tekst, ako sam dobro shvatio ovi baksuznjaci iz motela vranjina nisu ti teroristi o kojima se priča čitavo vrijeme, nego ima još nekoliko grupa. Katniću hapsiii
Nema što, sve ''zvijezde'' su u položaju kako je Milu odgovaralo. Izgleda kao da su mu i više sile naklonjene.
No ništa nije vječno a narod u CG najbolje zna kako mu je.
Kako smo mi jadan i tuzan narod kad cekamo premijera druge drzave da nam kaze sta se desava u nasoj. Vuciceva izjava ce svakako pokrenuti novi talas diskusije, al trudicu se da ostanem po strani jer se bojim da cemo opet diskutovati o necemu sto je nametnutno kao tema diskusije, ne o necemu sto se stvarno i desilo. Kazu da se kod preko 70% ljudi gubi sposobnost racionalnog razmisljanja i rezonovanja kad su izlozeni jakom psihickom i emotivnom pritisku, i da u takvom stanju prihvataju svu kolicinu lazi koje im mediji serviraju. A posto je odje malo ko objektivan, iskuliracu u ovih 30% i ustedjecu sebi malo vremena. Sa srecom braco, pa mi javite ko je nalogodavac kad se sve to raskrinka
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Nedostaju li ođe imena organizatora, finansijera i ostalih umješanih lica? Još da ovim tempom rješavaju kriminalne obračune i ubistva, ali o tome niko ništa.. sad se u ovo krenulo jako, i idemo do kraja.
Inostrane moćne službe ne uspješe da preduhitre teroriste u Francusku i sl. a naše službe otkriše i spriječiše sve, čak ponukaše i srpske službe da otkriju tajnu da inostrane službe nešto kuvaju okolo naokolo.
Nema što, svaka čast. Da smo moćniji i da nas ima više sigurno bi vladali svijetom.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks