Overwatch bez prestanka.I Mirror's Edge Catalyst
Krenuh sa novom Civilizacijom VI.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Overwatch bez prestanka.I Mirror's Edge Catalyst
Skidam ovaj GTAV polako, da iznolajferišem ovaj novembar.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
je li zavrsena era krakovanja igrica? rade li vise one grupe reloaded, skidrow... citao sam nesto poodavno o toj drm?? zastiti, to nije probijeno jel?
1993-2020
zna li ko kad izlazi football manager 2017?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Шизим е га не зажимам.
А биг но ми се не да.
“People like to invent monsters and monstrosities. Then they seem less monstrous themselves.”
Rade, ali za igre koje nemaju Denuvo zaštitu, a sve veći broj igara počinje da je koristi.
Od preko 20 poznatih igara koje koriste Denuvo do sad je provaljeno kako treba samo 3.
Ovdje možete da pratite stanje:
[Crack Status] Denuvo games
znam za fifu16, o jadu sam se zabavio da je pokrenem, iljadu nekakvih jada je trebalo ispratit. hvala vam za info.
1993-2020
Znaci Deus Ex nista za sad... Poceo sam nocas The Witcher 3, pa idem na Arkham Knight , pa Mafia 3. Bice to dug novembar.
Samo da glavna prica ne bude kratka kao u Skyrimu, jer me poslije smorilo ono istrazivanje rudnika, koji lice jedan na drugi, i milijardu sidequestova...
Nece necea svasta ima da se radi tamo.
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
Shadow Warior 2? Civ 6 je mix ideja iz svih verzija, do sad.. sa grafikom koja podsjeća na onu verziju sto je bila na konzolama i mobilnim uređajima. Sviđa mi se kako su prikazali mapu.. Uzeh da odigram sat/dva ostadoh cio dan) Još samo jedan krug - aha.. da) Nedostaje mi Teodora. A do tada Japan)
Sent from my C6802 using Cafe Del Montenegro mobile app
Using Tapatalk
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=181530
Možda je već neko iskoristio a ako nije..
Sent from my C6802 using Cafe Del Montenegro mobile app
Using Tapatalk
Igram Dark Souls 2. Prva Dark Souls igra koju sam odigrao je bila DS3. I jedna i druga igra su mi bile u pocetku odbojne ali kada se covjek jednom navuce...
http://store.steampowered.com/
Registruj nalog i skini klijent. Onda cekaj popuste i kupuj. To ti je to.
Fifa mobile, dobra je i zarazna
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Počeh i ja Witchera... Je li download ekspanzija za ps4 automatski ili moram da trazim online?
Mislim da su ekspanzije samo za Witcher 3 GOTY izdanje uklopljene zajedno sa glavnom igrom za ostale moras ih posebno skinuti bar tako funkcionise sa PC izdanjima
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks