Ovo je veliki nevozač. Trebao je odmah da se vrati u svoju traku, a ne da vozi suprotnom. Ali dobro...više sreće nego pameti.
Njegov skill se vidi kočenjem u krivinu.
I ja sam znao da ludujem sa autom, ali nikad nisam ovako ušao u krivinu, na slijepo
...sa sve kočnicom.
Naravno da ne, da je sačekao 4 sekunde pretekao bi me preko isprekidane po propisu. Ali nije, čak je i kočio na isprekidanu da ne pretekne auto ispred? Zašto?
Ugasih kameru pa ne snimih, odma posle tunela je i ovo auto ispred pretekao na punu? Izgleda voli čeok preko pune da pretiče.
Nisam vozio 30km/h nego oko 55km/h a tu je 50 ograničenje.
Jesi vidio ti taj nered...
TAKUMI
http://www.cdm.me/drustvo/crna-gora/...ijeste-vidjeli
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Vidio sam sinoc. Uhapsio bih ovakve.
TAKUMI
Stvarno mi nije jasno zasto ovaj vozi lijevom trakom? I njemu bih kaznu za prekoracenje brzine i jos nesto prikacio
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Al vidi sto je stavio andjeoske oci na ovu sklopociju.
Nisam pogleda snimak, al nije nimalo sigurno preticanje posto je pifina krivina ulijevo, nema veze puna ili isprekidana. Imas na PG-CT masu mjesta punu na tri trake dje je pravina i dje ti je sigurnije preticanje nego na pojedinim mjestima sa isprekidanom na NK-PG.
TAKUMI
emma je car.
![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Nije ovo njen Megan, ona kola upalit' ne umije
Sent from my Samsung S7
mislis emmma
jeste druga
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Treba samo u prolazu kljucem oplesat po Emminoj plastikari.
Nije to ta Ema Djuhic. Ovo je ona bucmasta iz Tolosa. Ovaj auto se ne gasi. Ili je kod majatora ili se nedje vozi.
TAKUMI
PGXNBOX, debil koji pretice sa desne strane.
koji je ... narodu sto dolazi iz pravca delte na kruzni...covjek me gleda u oci i oce da me udari ne mogu da se iskljucim ljudski...znaci mozdani ce me od nervoze oladit sve mu zensko jebbem 3 pasa unazad
P9lite
Last edited by zvoncica; 03-11-16 at 22:57.
Em sto ne gledaju, em sto lete u pravcu Vektre.
TAKUMI
Probaj da se ukljucis na kruzni izmedju atlasa i RTCG, pa da vidis sta je bezobrazluk. Od delte gledaju jedino ka profesorskim pa te vide, na ovu stranu niko ni ne gleda. Mozes da se ukljucis jedino kad 2 vozila za redom idu od prifesorskih ka bolnici, pa moraju da stanu
Last edited by zvoncica; 03-11-16 at 22:57.
pred kraj snimka jos i izlazak iz kruznog bez zmigavca
http://www.cdm.me/drustvo/hronika/ze...auoruzani-otac
Da je srece da ovih 50 specijalaca uleti unutra pa demolira i oca i sina i auto.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks