Za vw podloska fi14mm je na 100kom nekih 8e...
A francuzi imaju neke podloske sa ispucenjem pa je mozda razlika mala u cijeni..
Za vw podloska fi14mm je na 100kom nekih 8e...
A francuzi imaju neke podloske sa ispucenjem pa je mozda razlika mala u cijeni..
Namjerno sam fulirao bocicu prije servisa i u Rokspedu su nekako uspjeli da sipaju jos 2 lit.
TAKUMI
I pitate li ih posle ? :S
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Tada sam imao 16-17 godina. Pitao sam "zasto je ovo ovako", samo me pogledao.
TAKUMI
Meni se nikad nije desiko da mi odrade nesto sto nisam trazio. (Pricam za Alliance).
mozda je isti strucnjak promijenio servis/brend
meni su rekli da oni sipaju koncentrat i vodu (sto jes tacno), ali ja odgovorno tvrdim da ni koncentrat nije imao dje da stane, no ajde... fino sam im rekao, da ako je vec tako mogli su mi onaj koncentrat ostavit u kola i svima fino
Je li moguce da se proozvodi samo sa 1.6 motorom 160ks?
Motori su smijesni. Citava platforma je smijesna.
TAKUMI
A od renoa me ne bi nista zacudilo.
Dobar cip dako mogne na 200 dosta je to.![]()
Najjace kad sam kupovao auto... nema ga nidje 2.0 ni od 140ks a kamoli 163ks.. veli to niko ne kupuje zbog registracije (kao da je 1000e)sve 1.6 ... pi.. a ovaj 2.0 163ks pa je spor
mogu misliti kakav je sa 1.6 i 110ks ....
Morace mi brat bizbi zavrsavati popust za cipda ga na 200 naguramo
Prije sam mogao za 100esad bgm. jedno 150e jer osobe x rade sa njemcima - prikaci ga na komp i oni gore steluju.
Dosta ti je popust 50e i da platis u dvije rate.![]()
Auto Mont Sistem ulica Pristinska daju garanciju 80 000km na veliki servis. Cijena za mog Scenica je 340e na tu cijenu 10% popusta. Znaci jedno 50 eura jeftiniji od Rakocevica plus 20 000km visa garancija. Zna li neko o kojem je servisu rijec?
Prednji branik za Megan '09 god, dje se moze nac' to? Koji bjese ono otpad za njih?
Vratnica i smokovac.vidio sam i na diler
jutro dobri ljudi.. makao sam fabricku muziku iz clia,stavio pionirovu.. i sad mi treba kao ovaj okvir da bi popunio jer je kraca.. dje ima to da se kupi..
hvala
Sent from my SM-A310F using Cafe Del Montenegro mobile app
Hmmm, ako nema na pjacu, vazda ima na ebay
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odradio veliki servis u Rakocevica ( set zupcenja,ulje 5x30,svi filteri i antifriz) za Scenica 2012g 70 kw sve to 345e 2 godine garancije ili 60 000km.Uz to se dobije servisna knjiga.
Cu 2.godine... o Boze....
Nije mi jasno kako je u pezov ovlasceni 100000 ili 5.godina...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks