S tim sto su mi u alliance trazili broj sasije,u Rakocevica to nisu spominjali.
Nevjerovatno ali istinito. Jos sam dva puta zvao reko da nije kakva greška. Cuh na radio Braca Milic servis za sve vrste renoa.Je li neko radio kod njih servis?
S tim sto su mi u alliance trazili broj sasije,u Rakocevica to nisu spominjali.
Osnov razlike ti je kvalitet djelova i cijena satnice mehanicara
Rakocevic ce ti na to dvoje satnicu racunat po 10-15 eura, u alijans je 24-25 - na jedno 7h satnice koliko ti naplate za dva servisa za to, eto ti fino razlike...
Dodatno, Rakocevic ce ti dio djelova staviti manjeg kvaliteta (kajseve, natezace, pumpu, plivajuca remenica) - ali su svi Renault OEM... alijace ce ti s druge strane usut ulje iz bacve (koje je po meni losije od onog iz boca koje dobijes kod Rakocevica) - ELF original (kvalitet za Balkan logicno)
Naravno da jes - narocito sto oba kazu, po dogovoru, 60k ili 2 godine... fabrika kaze 100k/150k ili 5 godina
Zamisli jednog Francuza dje godisnje radi veliki seris????
Zato sto oce da se pokriju do krajnjija granica da imaju 0 reklamacija ikad... 60k ce ti garant izdrzat i oni kod Rakocevica...
sve koje ja znam da su tamo uradili servis muke nijesu imali (bar 5ro iz familije)... ja se nadjem na sredinu za moje servise - nabavis premium djelove i oni ih ugrade - moze i ta opcija kod njih...
tako ce ti biti oko 450 eura oba servisa (250 djelovi za veliki, 100 za mali i 100 za ruke - okvirno)
sto se rakocevica tice - imam bas pozitivno iskustva i tamo sam presao iz alijansa - povoljniji su plus postuju musterije i daju i popust preko onoga sto ti kazu ko cijenu (za vikend sam radio mali servis i sretoh tamo sa sestru od tetke prvi put kod njih - dadose i njoj 10% popusta jer je ja znam)...
inace, meni su na klija 2 puta novu servo pumpu stavljali o svom trosku - nije bilo do pume, ali je pumpa zbog drugog crkavala i kako je bila u garanciju oba puta bez rijeci - faktura 0 eura.
Last edited by LuTheDuck; 04-10-16 at 14:11.
Na pezo i citroen ovlasceni kod nas daje 100 000 garanciju ili 5.godina i uopste nije skupo....
Mene je veliki, mali, pakne nazad i naprijed i aditiv za partakularni (sam on je litar 60e) ispalo manje od 500e
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Last edited by stefke; 04-10-16 at 14:16.
Ma ALijans je bezobrazan... gube profit i psao i oce to da nadoknade dizanjem cijena... cast izuzetcima, ali su im i usluga i cijene ocajni...
A prica dje oni nesto naplate jer je tako renault standard (primjera radi - satnica za mali servis 1h, vrate ti oprano auto za 55 minuta), a onda kad se za drugo pozoves na renault standard (garancija na servis) onda je to uslovljeno lokalnim uslovima... ajde lokalni uslovi uticu na ulje preko goririva i filtere i bla bla, ali sto je njihov kajs (ako je originalan kao sto kazu) gori od onog originalnog u francusku koji je deklarisan na 2-3puta vise???
smecari...
p.s. a da ne pricamo kad ti uz mali servis naplate 1.5 eur za tecnost za stakla iako ti je rezervoar bio pun... da ne pominjemo da nijesi ni trazio tu uslugu ili da su cicije mogle to castit...
Kod Sahovica za 1.9 dci, 2011 godiste 270 eur.
Garancija 50K. Ostavi mi kutije od novih djelova i ubaci moke stare djelove.
Vec drugo auto radim veliki servis kod njih i sve ok.
Meni je sahovic ugradio meteli pumpu, ruville natezace i klizace i kontinental kaiseve i dao mi 60k garanciju :-) ja sam uzeo mann filtere i elf ulje i sve me zajedno ispalo oko 240-250e. Korektan je beli samo oni momci kad mu rade bez nadgledanja znaju da ofusere.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
@Lu pojma ti nemam, kako god. Ne vjerujem da bi posao gasio zbog mene i pumpe. Jedno se auto vozi vec 3 godine i sve ok.
Drugo 2 i na njega za sada ok.
@Bojane istina ziva, mada to je za mene kiks. To sam i rekao Belom
Odlucicu se za Rakocevica pa cu prenijet utiske posle odradjenog posla![]()
Isao sam ja kod njih da kupim jedan auto, to je najveca kanta na svijet bila
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
alijans zna jednom godisnje da da popust 20% i tad racun bude u 10 e sa rakocevicem bar meni....trazi popust dje god da odes
P9lite
Podloska kartera je bitna. Nemojte zalit taj euro. Ja sam kupio masu tih i stavljam svakome.
TAKUMI
ima kod mene akcija gratis podloska i zamena ulja sa filterima,,,ali za veliki servis vas oderem,xi xi![]()
![]()
Za podlosku je isto kao da kazes ocu veliki servis ali bez vodene pumpe.. Ne moze. Predstsvlja dio koji je obavezan i kraj.
Za ovu tecnost e to je kradja
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks