nema ovo je tuga, i jos kad citam ove pravare za kola, ja sam se sokira cime se ljudi bave ne daj boze to da me zadesi da im uzme auto da proba i utekne bolest
Sent from my iPhone using Tapatalk
nema ovo je tuga, i jos kad citam ove pravare za kola, ja sam se sokira cime se ljudi bave ne daj boze to da me zadesi da im uzme auto da proba i utekne bolest
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakve sam batine dobio kada sam kao mlad balavac skidao kapice i one "mačije oči" sa šrafom sa rubova registracije nekad, komšiji kome je smetalo što lopta nije bešumna kada se mi đeca igramo...
I kao glavni akter dobih takve batine da mi još zazuji kada se sjetim. Toliko su mi omrzle kapice da ih i nemam na gume... dotle to ide. Ništa bez prutine!
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
Dje je ovo?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sindelfingen.
TAKUMI
Balkanci neki bice
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sry, ali ne reche od koga? Doma ili od gazde/komsije?
Ako je od "gazde" sto ga ne potrazi kasnije, kad se poodraslo, kad je takav hebach..da se izivljava na djecu. Nebitno sto ste radili, ko nije?
Pitam ovo, jer ako nije kazna doma bila, onda je khm ideja bit djecu, to me jedan gdin kog sam vidio min u zivotu, s po rechenice nauchi. Lik kom su djeca isto skidala kapice..
Nekako po inerciji i po "klasichnom" vaspitanju, chovjek krene (bi krenuo) da pjeni i da se razrachunava/bije djecu.. Sto je prilichno bzv, a i nije dobra ideja praktichno gledano, jer ces jedno jutro krenut na posa, a gume iskaishane, a u sred shoferke cigla..
Ovaj lik sto ga pomenuh, kako nailazimo, pita nas, -Momci da nijeste vidjeli neke klince da se motaju ovuda oko auta, skidaju mi kapice s ventila, nace me chudo, bas neko jutro kad mi se bude zurilo.. (meni odma prvo na pamet, oce da ih djelje), kad on, -Da im dam 5 eura, da podju na sladoled ili sto vec vole..
><
Ukrase mi i dvije preostale kapice.
Akcija: zaustaviti svaki Lex i uraditi visual check.
TAKUMI
vidim last comment Fabia, u ovoj temi....i odma mi ide kroz glavu, bice su mu opet kapice ukrali![]()
Jesu mamu im blesavu.
TAKUMI
ja vozim mjesec dana bez antene...i to antene koja ne znam sto ce kome, jer nije klasicna ovalna, vec je cetvrtata, i napravljena tako da ide iz antene od GPS-a... dje god bi je stavio tacno bi se vidjelo da nije od toga auta![]()
Meni su sa kante maznuli antenu za satelitski radio. Kladim se da je jedini sat radio u CG. Sto ce to kome?
TAKUMI
da napise na diler da ima navi
P9lite
meni ukradose bocu za vodu sa bicikla... Nikad je iskoristio nisam za 7-8 godina, ne treba mi nista, nego sad rupa u drzacu za boce... Kosta tipa 2e, usrecio se lopov, crkodabogdaped*r
(nečitko)
Dje zavrsavaju u Podgorici ukradene ratkapne? Posla bih da trazim moje dje mi recete.
na autodiler potrazi...
Cepove mi pokrali sa auta. Oni sto idu na felne, Jeep... Ima li vajde sto prijavljivat?
Sent from my HUAWEI NXT-L09 using Tapatalk
Hellblazer...
Znam ja sve to...ali 7puta sam pokraden za 2 godine. Reci mi sto da radim?
Sent from my HUAWEI NXT-L09 using Tapatalk
Hellblazer...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks