Vala ako vas iz df moze prepanut jedna patrola sa sirenom onda... mislio sam da ste veca m...
Objasnili su ti ljudi deset puta nego ti ignorises. Prvo, pricom o terorizmu i slanjem policijskih konvoja da uz sirene patroliraju po gradu prepadas birace. Time smanjujes izlaznost, sto uvijek odgovara DPSu. Drugo, DPS svoje lojalne sljedbenike izvodi da glasaju prijepodne. Praveci paniku popodne uglavnom zastrasujes na opozicione birace. Trece, saljes manjinama poruku da cetnici tek sto nisu navalili preko granice da ih pokolju a samo DPS je tu da ih brani.
Vala ako vas iz df moze prepanut jedna patrola sa sirenom onda... mislio sam da ste veca m...
f6
nisu sendviči ljubav je u pitanju![]()
She is only here to annoy herself!
Praveci paniku poslepodne zastrasujes opozicione glasace. Ti si bog. Ti si milos obilic
f6
Zato sto nema smisla. Znaci smanjuje se izlaznost. Posto je prica bila i da se povecava izlaznost manjina. Pa sta je od ta dva? I zasto izlaznost nije znatno manja ili znatno veca od predvidjene? DPS uvijek svoje glasace izvodi prije podne. To nije novitet. DPS je kupio i izmislio manjinske glasove, tako da im tako rizican simulirani napad nije bio potreban. I znaci li ovo da DPS tacno zna da ce bas glasaci opozicije kuci da ostanu jer ce ih ta vijest uplasiti da ne izadju i isto tako zna da ce ista vijest da ima suprotan efekat na manjine? Zao mi je sto moram da te razocaram ali strah se kod ljudi ispoljava na isti nacin. Ako ljudi pomisle da im je zivot ugrozen nece rizikovati iz kuce da izadju. Uostalom, 16-og je javljeno da su svi osim jednog (organizatora) uhvaceni tako da nema razloga za strah ako je prijetnja otklonjena. Ja ne odbacujem teorijsku mogucnost da je ovo DPS-ovo maslo. Ali odbacujem da je zbog navedenih razloga. Pronadjite bolje objasnjenje jer ovo ne pije vodu.
Last edited by VanjaTheMan; 19-10-16 at 21:15.
E da su i sendviči, nego ni to, zaljubljenost u gospodara
Da li neko u zadnjih par dana ima problema sa komentarima na Vijesti aplikaciju? Miješaju se komentari medju tekstovima. Jedan tekst, a komentari sa drugog teksta.
Službenici podgoričkog Centra bezbjednosti preksinoć su zaustavili tehničkog sekretaraPokreta za promjene Željka Šćepanovića, kod kojega su u vozilu „audi A6“ (NK CC555) pronašli 30.000 američkih dolara i 17.700 eura, pišu Dnevne novine.
Policijska ekipa zaustavila je Šćepanovića, koji je, kako navode DN, u vozilu imao dva saputnika, u ponedjeljak, oko 21 čas, u blizini Streljačkog centra Ljubović.
Novac je otkriven tokom policijske rutinske kontrole, a prema saznanjima DN, kod jednog saputnika Šćepanovića Gorana Konatara pronađeno je još 2.500 eura u kešu.
Šćepanović je izjavio da je novac dobio od Dejana Vujisića, direktora Pokreta za promjene, kako bi zamijenio dolare u eure, da bi isplatili posmatrače koje je angažovao PzP za nadgledanje parlamentarnih izbora.
I saputnik Šćepanovića, Konatar potvrdio je da je on trebalo da zamijeni 30.000 dolara u eure na zahtjev Šćepanovića.
Na osnovu informacije do koje su došle DN, Vujisić je negirao da je novac namijenjen posmatračima i da ima veze sa PzP. Kazao je da se radi o lično njegovim sredstvima, a da je Šćepanovića molio da konvertuje dolare za eure kako bi vratio dug osobi iz Tivta Miomiru Nikoliću, koji mu je navodno pozajmio pare za izgradnju kuće u Donjoj Gorici u Podgorici.
Nezvanično, policija je oduzela nađeni novac, kako bi se ispitalo njegovo porijeklo i namjena. Inače, ova aktivnost podgrijala je ranije sumnje zvaničnika da Demokratski front raspolaže velikom količinom keša, nepoznatog porijekla, što nije u skladu sa Zakonom o finansiranju političkih partija, čiju primjenu nadgleda Specijalno tužilaštvo i Agencija za sprečavanje korupcije.
Podsjetimo, kod SDT se već nalazi dio dokumentacije o finansijama političkih subjekata koji čine DF, obzirom da postoje sumnje u izvore finansiranja Nove srpske demokratije, Pokreta za promjene i Demokratske narodne partije.
Šćepanović je izjavio da je novac dobio od Dejana Vujisića, direktora PZP, kako bi zamijenio dolare u eure, da bi isplatili posmatrače angažovane za nadgledanje izbora, sto je Vujisić, po saznanju DN, negirao
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Smije li ko zaustaviuti Aca Djukanovića da ga pita okle mu pare, da mu prebroji keš koji nosi?
TAko je! Sto ne zaustave aca, mila, brana nego aktiviste nesretne pzp sa 50.000e u kesu... gadovi
f6
Diktator je izgleda poceo da ludi. Svaki diktator kad osheti strah od kraja pocinje da radi stvari koje su normalnom narodu jezive. Zamisli ovo, slucajno zaustavljaju auto i slucajno pretresaju i nalaze pare. Ako ja sad krenem s nekih 5, 6 hiljada eura da kupim auto ko mi garantuje da mi ih nece policija prilikom "rutinske" kontrole oduzet i da ce mi ih vratit.
Ove pare, cije godj da su, vjerovatno ce se utrosit na acs-a i ostale pred/postizborne aktivnosti. Sto se mene tice, boli me dupe ko koga finansira, ko je izmislio ovaj terorizam i ostale gluposti. Micite ovoga groba politickog s vlasti, micite ga pa neka vlada cia, vatikan, kosovari, cethnici, rusi, kinezi...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Zaustavise nesretnog aktivistu sa 50.000 odakle im pravo!
f6
Sto vam kazem, neki brane i bez sendvica, iz ciste ljubavi
Sent from my HTC 10 using Cafe Del Montenegro mobile app
Vidimo za cistu ljubav su i ove 50 bile namijenjene...
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Vidim pojedini bez ikakvih opomena spamuju odredjene teme a pritom nista pametno ne pisu.
http://www.vijesti.me/tv/danilovic-s...podvala-908184
Last edited by GRUNA'STAR; 19-10-16 at 23:07.
Kao prvo ovim potezom niko nije zastrasen. Izlaznost je najbolji pokazatelj toga. A kao drugo ne mozes da rizikujes tako drastican potez jer ako se radi o neredima zbog eventualne pobjede DPS-a onda sve sto treba da uradis da do nereda ne dodje je da glasas za bilo koga osim DPS i manjinskih partija. Ta situacija odgovara opoziciji. Ovo ne moze jednostavnije da bude.
Last edited by VanjaTheMan; 19-10-16 at 23:57.
Kakve se konstrukcije prave neću se začudit ako se već sjutra izađe sa hipotezom da iza svega stoji SDP i Ranja! Bratislav je iz Niša, a Radža tamo ima neke veze, bio im je "obezbijeđen" ulaz u skupštinu. Radža i tamo ima neke svoje ljude...
Šalu na stranu, sve više mi djeluje da su se neki djelovi naših bezbjednosnih službi malo zaigrali, ne planirajući izlaznu strategiju.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks