evo ti 10k, al ne možeš da ih trošiš. e čuješ ovo...
evo ti 10k, al ne možeš da ih trošiš. e čuješ ovo...
zna li neko koji je `pin kod` za ovaj `novi` resiver !? htio sam da vrnem na `fabricka podesavanja` i eo trazi kod, probao sve nule, sve jedinice nece nista ... probao i nista da ne kucam opet nece ... O_o
evo probah 1 2 3 4 ... taj je ....
Evo ja imam optiku ali SJECKA!!!
Na televizorima na kojima bi trebao da imam osnovnu ponudu ne može da se gleda
Sent from my iPhone
Ako moze neko da razjasni ovo oko risivera vs kartice jer je meni momak koji je dosao da ugradi risiver rekao da ne mogu da nastavim da gledam preko kartice, da MORA risiver... Imao sam prosireni digitalni paket...
Jos nesto, da li vam se desava da vam po prvom paljenju nakom dva minuta, zamrzne na 3-4 sekunde cio sistem i oda odblokira... U tih 3-4 sekunde ne reaguje ni na sto...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Opali jedan reset pa ako i dalje sjecka, vrati na fabricko pa ako nije ni to, provjeri kablove i dobro ih ugurajako nije ni to... ne znam sta da ti kazem
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne stize mi racun za prethodni mjesec. Ne znam sto im bi...valjda sto sam najavio da ih napustam :-)
Sent from my SM-G930F
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
"Opali reset", "sačekaj da nalegnu kanali", "provuci ga kroz lozu kod nekog skidača mađija" , "stavi mu bijeli luk okolo preko noći radi uroka", "sveži jedan crveni konac oko njega"
Tresla se gora rodio se miš...
ja odradih fabricko i sad mi vise ne sjecka sad uopste nema signala ..... HIT
Zaboravio sam. Da mu mi slijemo onu stravu kod nekog u PG ko radi to?
Jel ovo Zolda sa Vrela?
....... iskopcah novi resiver, vratih onaj `stari` sto smo koristili i radi perfektno ..... nema sjeckanja nema nista .... ovaj novi cu odma da lansiram pod krevet ....
![]()
Last edited by Tri_Srca; 18-10-16 at 11:01.
To ću i ja da uradim danas. Hvala trojko na savjetu.
meni su uzeli stari o.O
nisu smjeli da ti ga uzmu... to je tvoj resiver ....
Director pa to je za sad najbolje resenje, ne znam ni sto smo im dopustili da nam mijenjaju resiver, ovaj stari radi puno brze, bolje, a sto se tice onog sto nas najvise unisti kod ovog `novog resivera` sjeckanje, njega nema uopste na stari...
Last edited by Tri_Srca; 18-10-16 at 11:17.
kako moj?
Pa valjda si ga otplatio, ili su ga dijelili dzabe tad kad si ti uzeo m:kabl paket... meni ga nisu ni trazili nazad, isto tako ni komsijama....
goozice meni nisu uzimali stari risiver... Tri srca ali globo risiver nema opciju za premotavanje?
Meni je tad bio kombo 2 i samo ruter besplatno.
Pojma nemam
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
iskreno nisam ni znao da ima ovaj novi, to mi niko od ovih `momaka` sto ulete u stan i zamijene resivere nije rekao .... mada svakako meni onoliko sjeckanje zivce iskida tako da mi to premotavanje trenutno nista ne znaci dok ne srede pomenute probleme ....
Pa pričali smo o tome. Toliko su to uradili nevaspitano i neposlovno da smo se smijali. Niti su imali bilo kakvu najavu, samo pozovu "eto nas ispred ulaza" .. mislim ali stvarno wtf?
@straus uzimaju ili ne uzimaju?
Juče u Mkablu mi rekoše da za sada neće ići dalje na mijenjanje opreme već će samo mijenjati TV risivere i puštati brzine...
Pitam a ugovor kad ću novi potpisati (jer sam potpisao namjeru da prelazim na duo gold extra pooodavno) a ona mi kaže neće se potpisivati novi ugvoori već sam i dalje (do daljnjeg) korisnik mkabla :roll![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks