kako ga je poklopio henderson 2 puta, ovaj bisping je ima srece ovaj mec da ga nije dan nokautira u prvu rundu, mada je i ostara sto jes jes...
moglo je ovo Hendersonu, i trebalo je..
Uzgred, kakvo srce Henda..5 rundi sa 46 godina protiv MW sampiona i razvalio ga je..
Jedno je sigurno, ovakvu desnu ruku kao Hendovu, necemo gledat neko vrijeme u UFC..
kako ga je poklopio henderson 2 puta, ovaj bisping je ima srece ovaj mec da ga nije dan nokautira u prvu rundu, mada je i ostara sto jes jes...
Ne vidjeh jos nekog borca da streca i da se udaljava od udarca kao sinoc Bisping protiv Hendersona..Tacno se vidi da je htio da izbjegne reprizu proslog fight-a, pa posle 1-2 direkta odma bjezi iz Hendovog dohvata..
ada pa normalno, nije lud da toliko rizikuje, svako ko nema postovanja za onakvu desnu saku hendersonovu je budala.
Jedino ga je rampage prebio u hand to hand combat.
Opa, počeli smo da se amaramo
http://www.vijesti.me/sport/pet-pobj...zabjelo-907038
Od mene čestitke momci
Brate oba nokdauna a pogotovo drugi su uslijedili zato sto se bisping puno zadrzavao u dohvatu henda posle udaraca i kombinacija, zbog toga su mu sigurno izmedju rundi iz tima rekli da radi suprotno. Hendo kad je najugrozeniji cesto plasira smrtonosnu desnicu, zbog toga se bisping pazio iako ga je u par momenata ima uzdrmanog.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Ne moze niko da me ubijedi da Bisping nije mogao finisirat Henda u vise navrata. Ako si champion-level fighter i znas da ti je jedina prijetnja H-bomb, moras znat da se prilagodis.. Slazem se sa tim da Hendo udara desnom kad je najugrozeniji ali opet je to udarac koji se moze izbjec ili cak apsorbovati ukoliko je gard na pravom mjestu..Bisping je na kraju dobio zbog znatno veceg broja "cistih" udaraca (koji ne moraju bit jaki) i zato sto je presirao tempo u oktagonu.
Poenta svega je da ako si sampion u jednoj od najtezih divizija u UFC trenutno, trebas da finisiras Henda koji je blizu pedesete i ima gasa za max 2 runde..
Ronda Rousey - Amanda Nunes na UFC 207
sto se poente tice si upravu, ali ne znam koliko si gledao ostale meceve henda, on u dosta situacija djeluje vise uzdrman nego sto stvarno jeste, na to su nasijedali mnogi njegovi protivnici.
Nije Hendo borac kojeg smijes "ici da ubijes". Mnogi su tako neslavno prosli. Covjek je bar trecinu meceva dobio iz defanzive.
Kako bih volio Ronda zavrsi uspavana opet. Nadam se da to ceka onog hipstera isto i ako bi mi bilo zao da to Nathan ne odradi.
Bgm. ja mislim ako alvarez ne bude primijenio neki gameplan koji ukljucije umaranje protivnika i bjezanje od otvorene borbe, bojim se da ce da zavrsi uspavan.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Mnogi su neslavno prosli na Henda ali 46-godisnji H mora da se finisira, ako si top level borac.. Ovo "mora" ne mislim bukvalno skroz ali Bispingu ne ide u prilog da je kao sampion jedva sa starcem izasao na kraj..Cak je i sam prognozirao da ce ga nokautirat u penziju, a na kraju on zavrsi u bolnici.
Alvarez ce ici na to da umrtvi tempo, najvjerovatnije sto vise u klincu sa Mystic Macom..
fino se biju.
ja nisam znao da se herb dean borio u kavez...
Last edited by Solid; 14-10-16 at 17:33.
Dzoshua VS Klicko -> 10. decembar zakazano. Konacno!
Tito Ortiz-Chael Sonnen
Bellator 170
najteza saka mma-a, a secam se da su kad je dosa u UFC morali da mu prave posebne rukavice za njega 4 XL (tako nesto).. a danas rijetko ko zna ko je shane carwin. A ovaj kralj protiv njega na ovom gifu se opkladio sa njim da moze da ga pobijedi ako mu je desna ruka zalijepljena uz tijelo, a shane iako ima 41 godinu saka mu je i dalje cudovisna.
![]()
Last edited by Solid; 20-10-16 at 00:30.
Shane Carwin protiv Mira,a onda se Lesnarom za HW titulu.. to je bila era HW divizije tacno prije nego sto je isplivao Cain..
Shane je ubio Brocka bio, i onda ga ovaj dobi na kardio nekako, sa pola face.
Inace, Shane je neki inzinjer superstrasni, mma mu je bio hobi.
Verdum - Velaskez 2 ..30. decembra zakazano.
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks