Uzmi nekog Jarisa i miran si. Poyyy
TAKUMI
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ne dizela, 1.33 motor sa 6 gange.
TAKUMI
Na mercedes w211 danas se pojaviše na instrument tablu neke linije i ne vidi se skito ništa, ja ugasih i ponovo upalih... mrtva totalno, nema ništa na njoj, samo obrtomjer ostao zaglavljan na 800-900 obrtaja i ne mrda ni kad se ugasi. Tražio sam da nem osugirača đe za nju ali na kutije od osigurača nema nikakvih oznaka.
Neka ga ne mari....
Nema ga u Crnu Goru. Da uvozim iz Germanije...nesto me ne mami. Mada, vele da se polovno auto ne trazi nego ceka, pa se kupuje kad naleti. Meni je frka jer mi treba auto u narednih par nedjelja...![]()
Aurisa iz germanije.
5000, 5 i po za neko bas ocuvano.
Novace, ne bih uvozio iz Dojcland da mi dovedu neku ragu sto je presla pesto iljada. Jedino kad bih sam isao a nesto mi se ne isplati za ovaj budzet.
Swift mi ne uliva povjerenje, japanac je to ali ni upola kao tojota ili honda. Ko zna dje se sklapaju, Madjarska, Rumunija...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Nadji nekoga da ti ga doveze, ja sam ih gledao nedavno, nisu puno prešli aurisi po Njemačkoj. Definitivno bolja opcija nego odje da ga kupiš. Mislim da se možeš uklopiti u budžet ili maalčice preko.
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/697684
Ovo auto sam ja odrzavao od kad je god nas, mislim da je preko 3 godine.
Apoteka je. Ful oprema. Idi kesiraj coeku.
TAKUMI
Samo da nije mrtvi robot menjac,s njim trosi 100 na 100...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne ne, 6 gange manual.
TAKUMI
Necu. Za tu kilometrazu.....
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
mislim da je ovaj japaner lijep primerak,,,spolja i vnutra je ok cak i na tu kilometrazu je volan ok i koza menjaca,pored multimedije i digit. klime pa cak i tabla ne gori lampa posto radi na 900rmp...
mislim i drugo za 5000-5500e ces kupiti nekog pezola ili renola sa isto kilometara a kvalitet plastike i limova bruka a tek zabice i plasticne kopce prava koma kod francuza zvana creative tehnology....
Ja ti kazem, Aurisa ovog znam u prste i odlican je. Odrzavan maksimalno.
TAKUMI
Bolje ovoga na 230 nego nekog francuza iz uvoza na cuvenih "150"
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sta znaci ova lampica? Focus 2002
Sent from my Redmi Note 2 using Cafe Del Montenegro mobile app
Technost za stakla pri kraju...
sent using tapatalk
#fakenews
Bmw x5 04 prikazuje liquid coolant low. Dje da kupim tecnost, i treba li sipati destilovanu vodu ili samo antifriz/coolant
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks