Najbolje peći na pelet koje imaju mogućnost da se razvuče centralno grijanje kroz kuću. Gdje?
Ps: bio u Bralex, Tehnomax, Centrometal ali nemaju nista zanimljivo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 12-10-16 at 13:58.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
[email protected]
Slobode 34, Podgorica
+382/20/231-911
Preporuka za kotlove i peći na pelet hrvatskog proizvođača Centrometal:
http://www.centrometal.hr/c/kotlovi-na-pelet/
U CG ih, između ostalih, prodaje i ugrađuje firma Ening, takođe preporuka:
http://www.ening.co.me/trgovina/
Imas Venta(ili tako nesto) u zgradi na kruznom toku na Starom Aerodromu. Gleda na LukOilovu pumpu. Samo se bave prodajom peci na pelet i peleta.
Kako da se spasim onog na fb ''Do you know...pa ime''? Pocele su neke notifikacije da mi iskacu u zadnje vrijeme. Obavjestavaju me kad neko izbaci sliku za koga me realno bole testisi.. Moze li se to regulisati?
Blokiraj tu stranicu
Nije to stranica, nego me svako malo pita da li znam neke ljude.. Snasao sam se, blokirao sam se na mob da to ne dolazi. Na fb i onako udjem jednom na dan..
Da, a valjda imaju prodavnicu i u Donjoj Gorici. Ova na zabjelo nije imala nista na pelet..
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Da neznate nekoga ko prodaje bukova drva? Ode sve za albaniju, ne moze se metar dva nidje kupit
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Iskustva sa stanovima Fidije? Kvalitet gradnje i sl?
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Ako kome bude trebalo, Agencija za nadzor osiguranja - www.ano.me
Nije ti vise nadlezna agencija nego mozes pokrenuti sudski spor tuzbom
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ubih se trazeci onaj crtani sa psima đe ona doga svira na klavir i kaze "sada cu vam svirati mesecevu svetlost u engleskom prevodu meseceva svetlost" :congratulatory:
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
LOL. lud je taj crtani skroz.
Poslato sa Huawei P8 lite
kad je rijec o klaviru,moze li preko bebe guskica i scene "vatrogasac na klaviru"...
može slavko kalezić
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks