Gledam na vijesti kako dolazi vozilo(Kao Mercedes za smećaru) samo bez zadnjeg dijela utovara zapaljenog megana na Ct.
Ovaj ga podize i kad treba da ga spusti pada mu vozilo sa kamiona.
![]()
Tako to rade nasi profesionalci.![]()
Imas kompilaciju dje masu kamiona kida tovarni prostor,jer je ovaj ovaj most malo nizi nego sto treba
Gledam na vijesti kako dolazi vozilo(Kao Mercedes za smećaru) samo bez zadnjeg dijela utovara zapaljenog megana na Ct.
Ovaj ga podize i kad treba da ga spusti pada mu vozilo sa kamiona.
![]()
Tako to rade nasi profesionalci.![]()
Nisam gledao to, ali ako im je pao zato sto nije bio dobro vezan to je njihova krivica. Nego imas dizalice na kamionima npr Palfinger koje kad su preopterecene otvore ventil i spuste teret da se nebi cio kamion prevrnuo, a to je opet njihova krivica jer ne rukuju dizalicom prema njenim mogucnostima jer svaka ima tabelu sa tezina x visina x daljina.
Ovo je bio obicni kamion podigao ga je i kad ga je spustao samo je vozilo udarilo u donji dio kamiona i palo sa strane.
Što uradi to crni Srećko.
https://www.instagram.com/p/BLZTUnvAtxq/
Jesi to pogledao ovaj snimak blebetalo? Nestaje mu čekić nedje, na pocetku snimka...
poslato s Jadrana
Ide neka budala preko ulice ne konstatuje autobus ovaj sa autobusom bjezi ovaj udara glavom u zadnji dio autobusa i nista on ne konstatuje - ide dalje nalijece na auto ovaj ga jedva izbjegao.
Zamislio sam da je na mene krenuo a auto mi cisto i gume namazane.![]()
Nacrtaj bespashke, ne mogu skontat ja.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Kod siciliE na Zabjelo.
-crno su kola iz suprotnog smjera
-plavo gore je A4 koji je išao /puni gas a nema dje da se ubaci.
-crveno je djevojka u seaD novi bijeli
-sivo sam ja.
Krećem ja da se ukljucim nekako u ovu novu ulicu ovaj gore sa a4 nece da pusti nego puni ide a nema dje da se ubaci.
Ja dadoh gas upadoh nekako izmedju ne znam kako me ovaj nije udario dok je ova djevojka lijevo pocela da vice usi mi je probila u sekund.
A sto je najjace kad sam krecao proklizam jer je kamencica bilo ocekovao sam da me ovaj sa a4 barem u zadnja vrata mlati.
E kakav je narod ne bi te ko pustio svi se guze u gepek da nisam zurio pitao bi ga dje se zaletio.
Pogrijesih u skici.
a4 je isao iz prve trake dok mu je druga njegova puna bila.
Što 'e ovo da te ne kunem?
Ovo malo crno, dim?
Tu je ova djevojka pogrijesila, previse se izbacila naprijed, mislila je pustice je taj s a4, a okle...a ovo su kamencici valjda.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Jeste procitali ispod skice da ima apdejt.![]()
Idu li ovi kamencici suprotnim smjerom, tj kao u VB ili ne kontam ja skicu?!
kakav je ovo stil?
Ti siciliju useli u inpek, ne valja ovo
Sent from my D5803 using Cafe Del Montenegro mobile app
nothing comes from violence and nothing ever could
Moram vam se zaliti sad pusti skicu.
Bio sam sa jednom malom na pice - na stari pa posle setali i na kraju me zagrli i poljubi i kaze cujemo se e posle toga od luk i oila do venoma sve puni upadam u makazice pored hiltona 120 nisam mogao sebe da prepoznam.
Kako da se smirim posle takvih situacija - da mi je neko ukocio ili se prestrojio ponijeh ja citavu kolonu.![]()
Automobilizam se na forumu svodi na to kad je ovo deriste upalo u makazice i ostalim izmisljenim situacijama pravo iz maloga mozga.
A vi samo nastavite da ga palinjate, bravo vam ga.
Pet strana nijedna korisna informacija no samo mlatinjanje i spam, onaj najgori moguci.
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ni po jada da je mastovit, nego sve vrti istu plocu, 2-3 price u krug.
E taj auto je prepun tehnologije. Jedino je ovaj hromirani ring mogao da bude bolje upasovan.
TAKUMI
A novi bmw 5??? Niko ne spominje
1400W B&W mjuza. Moze da prodje.
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks