3god na fax PG - Bar i nazad / kroz sutomore su mi uvijek bile 2trake iz kojeg god pravca dolazio.
Pa mi je to ostalo u naviku.
Pricao sam da sam bio u Bar sa djevojkama (kupio Tomove komsinice) pa sam bio srecan i malo ga stisnuo.![]()
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Sto mislite koliko trosi Polo, 1.4; benzinac? I cijena me interesuje, ispod 150.000 km je presao, 2008. godiste? Kaze mi lik da ce mi ga dat jeftinije nego sto bih ga dognao iz Njemacke, pa bih volio da znam koliko se krece.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Sve zavisi kako ga voziš, normalne vožnje 9-10l kroz grad na otvoreno oko 6l
Trosi dosta to
Послато са G7-L01 уз помоћ Тапатока
Nista onda, da ga ne uzimam. Hvala!
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
G6 mora trecom uzbrdo i to max 50km/h nije mi jasno kako su prodavali takav auto
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Ja mislim da taj Polo nije imao 1.4 sa 80 KS. Samo 75 i 100 KS.
Ovaj od 75 trosi kao od 100, ali oba imaju problema sa gumicama ventila i potrosnjom ulja.
TAKUMI
1,4 u Golf 6 je koma. Gori motor nije pravljen. Jednom prilikom sam za NS isao s njim, malo je reći mučenje (ne daj bože klima kad se upali izgubi i ono malo snage što ima). Rizik je kretati u preticanje ako nije baš baš dobra pravina i nema niko u suprotnu traku.
Posebno ako ovaj kojeg pretičeš doda gas onda možeš samo da se vratiš iza i da se moliš da brže vozi jer ga ne možeš preteć ma koliko ga natezao.
A potrosnja kao GTI da vozis.
O tome ja pricam. Ne valja uzet slab motor. To cak nije ni za babe.
Jedina prednost malog motora sa malo konja je rega. Nista drugo.
Jedva sam ubijedio zeta da uzme onaj bijeli RX350 sa autodilera.
Veli to trosi ubija...a ono upaljac.
Last edited by Fabia_Elegance!; 12-10-16 at 22:35.
TAKUMI
Ne mislim apsolutno nista.
TAKUMI
Znaci dobri su.
Kakvo šaltanje...polo, bmw 5 i merc b klasa...na kraju kupi reno scenic.
Što je zglavom?
Hoću da trošim tvoje pare po Bahamima.
Po tebi ispade da ta auta kostaju milijardu. Ako neko pita za Pola 2008. godiste, ne smije pomislit da kupi neku drugu marku ako skapira da mu mala kubikaza kurca ne valja. Za pare nisam nidje pomenuo koliki mi je budzet, ili si mozda mislio da ako se interesujem za Pola 2008. god., to po difoltu znaci da se nema za nesto bolje? Da ne ulazim u dalji off topic ali to samo dokazuje kolika si neznalica i nemam namjeru da vise trosim tastaturu na mediokritete.
Kako je vrisnuo batica...ka' kapice od ventila.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks