hahahha! Sto je ovo, niko Sabriju zalosnog ne voli?!
Ali najaci su mi bili kad su reklamirali neku njegovu emisiju na ATV i prikazuju njega i zumiraju mu glavu, a on nabacio neki ki$eli osmijeh sa onim zutocrnim zubima... Pih, svaki put sam kanal mjenjao kad sam na to naisao....
Nasmijah se fino veceras komentarima odje... Ja mislim da nema voditelja koji nije ojadjen!:lolblue:
Last edited by shrek; 05-09-06 at 05:21.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Speaking of Sabrija!
Emisija o autorskim pravima. Gosca pravnica - pokusava da docara situaciju time sto govori o tome da je npr. autor emisije raspolaze vise moralnim pravom, ali da imovinskim pravima raspolaze Televizija.
Odjednom, on je prekida u pola recenice i da se napravi pametan postavlja pitanje ( sav odusevljen svojom idejom) : " Pa recite vi meni,cije je vlasnistvo ova emisija, moje ili televizije "?!?! WTF?!?!
Osnovni zadatak voditelja/novinara jeste da slusa svog sagovornika. Dovoljno je rekao o svojoj profesionalnosti!
Izvinjavam se zbog duzine posta, ali morala sam!
Ne znam koliko se razumijete u kosarku, ali kod Vujisica Amerikanci zonu zaigrase.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
mislim da je bolje da je topik glasio "kojeg/ju od voditelja/ki volite" ....
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
Ne ja . Cudi me nije govorio visoki Dzejms ili tako nesto.
e da moram samo reci da mi ide na zivce onaj shukovic sto vodi onu politicku emisiju,ko li ga tamo dovede,sve prica sa nekom ironijom i posprdavanjem i nema kulture uopste...
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
Da, da VISOKI JAMES, ON JE JEDAN OD NAJBOLJIH AMERICKIH IGRACA, IZUZETNO PRECIZNOG (i jakog) SUTA SA SVIH POZICIJA...
ANTHONY SHUTIRA I KOS... ANTHONY JE JEDAN OD NAJBOLJIH AMERICKIH IGRACA, IZUZETNO PRECIZNOG (i jakog) SUTA SA SVIH POZICIJA...
To je najjaci lik. Ima on svoju shemu za komentarisanje i samo pici...![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Ima Vujisic karton ispred sebe dok komentarise. Na njemu su izlijepljeni komentari za sve slucajeve (za oba slucaja). Domacin vodi jedna prica, gost - druga prica. I tako 20 godina. Godinama se u fudbalu vodi borba na sredini terena, ekipa koja vodi igra sigurno i povezano, a ekipa koja gubi nije organizovana.
Darko Shupkovic je posebna prica. 20 minuta mu treba da postavi pitanje. Mada nije politicki orijentisan... Politicki je srastao sa ljudima na vlasti (volio bih rec bilo koje vlasti, ali do sada nije imao prilike to da isproba druge bubrege osim aktuelnih)
Svi sa Atlas tv, na celu sa Sabrijom.Naravno, i svi sportski komentatori sa RTCG osim onog momka koji prenosi formulu...
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Kako nagrdiste ove novinare sve redom, po mojim procjenama Azra Redzic je na prvom mjestuDa ne otvaram novi topic, koji su to najbolji voditelji, odnosno koji su ostali, ako ih uopste ima?:-D:-D:-D
nije jos provalio kako da prepozna vozace ali je zlatan kakvi su ostali sportski komentatori![]()
Dont miks grendmas end frogs.
pa da niko ne pomene MBC i one njihove retardirane emisije,voditelje koji mucaju,plavuse bez po grama mozga koje vode neshto ni same ne znaju shto,politicku emisiju koja je u obliku RINGA?? alo???
f6
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Ivana zivac mali![]()
trebali bi napravit peticiju da se Bane Z. ukloni sa medijskog prostora CG
i jos po neki..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks