Modus skratio krivinu,nista novo
Modus skratio krivinu,nista novo
Ovaj dzip kao da ga je ocesao kamion.
Dje je nasla ova zena u krivinu da pretice.
Ne vjerujem da je preticala,nego kao i vecini nasih vozaca uska im je jedna traka u krivinu...
Piramida
Sent from my Motorola 8400
Je li vam zao?
TAKUMI
Velikan u modusa sjece krivinu... Kakvi su to eksperti. I to onakvu krivinu... Kasnije kaze policija ne radi svoj posao, evo ja imah udes ni kriva ni duzna.
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Jesi ti vozio kad Modusa...ne moze brate, to povuce zadnji kraj, prednji tocak, razumijes, snaga velika, obrtni momenat a malo auto, moras preshec...da si vozio zna bi...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Kakva stoka od naroda. Nikad dosta.
TAKUMI
Def treba slat narod ponovo na polaganja
Raduje me trend nagrdjivanja kola (naravno bez posljedica zivota), znajuci da para nemauu, mozda se konacno okrenu biciklima
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Pravo polaganje,6 mj i bez veze.Pa bi vidio
Takve kazne i nasi policajci - ne idu zajedno. Da bi ti napisao kao drot ovakvu kaznu moras biti vrlo odgovoran i konkretan sa dokazima i cinjenicnim stanjem prilikom ispisivanja naloga. A vidjevsi nase kulturne saobracajce, ne bi me cudilo da nekome napisu kaznu za stolom tokom cuvene pauze zato sto je doveo ljepsu i mladju djevojku za rucak (npr.) no sto im zena doma sprema rucak (a naravno, i obavezno kvota da se ispuni) - pa da se ovaj o jadu zabavi da dokaze da nije nidje prekrsio to sto ga terete.
Ovdje je bitan sistem eliminacije nekvalitetnog vozaca prije no sto dofati volan + eliminacija neispravnog vozila prije nego li se pokrene u saobracaj + drasticno kvalitetno ispravljanje i uvodjenje putne infrastrukture.
Ne mozes vise praviti puteve ko prije 40 godina, kada se tehnologija izrade puta drasticno promjenila, kad se tehnologija u vozilima i oko vozaca drasticno promjenila. Nije sve u izmisljanju ogranicenja brzine, nego kvalitet asfalta, prosirenje bankina (na dobrom djelu puteva sto vozim, bankina skoro i nema) da ne bi svaki kontakt van puta bio pogibija, itd itd....
Nego izbori su sad bitnije desavanje no nasa saobracajna infrastruktura.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Dokazati? Kamera, masivni HDD...
TAKUMI
Samo po dzepu, ali drakonski.
Sigurno ce kvalitet asfalta pomoci kad blago retardirani ljudi pretichu u krivinama ili ih krate, ili kad opale kolonu na punoj...
sent using tapatalk
#fakenews
A đe vas na polaganja ili instruktažu uče vožnju po otvorenom putu, eventualno po kiši, đe ih uče da ocijene da je bezbjedno za preticanje, kako reagovat kad počne da bježi prednji ili zadnji dio vozila???
To nema niđe, uče samo pravila i vožnju po gradu đe 40 ne prelaziš.
A udesi se dešavaju 80% na otvorenim putevima.
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ja kad sam bio na obuku izlazili smo na otvoreni put i to znad Slanog, dok nije bilo novog puta za Risan... Objashnjenja kako upravljati pri vecim brzinama (kochenje, u koju brzinu ubacati na usponima i padovima), kako pravilno uci u krivinu (kad se smije, a kad ne zakochiti, kad dati gas da se auto izvuche ako ima potrebe, kojoj liniji se primaci), kako zaobilaziti bicikliste, stoku itd... Na pravinama je chak i on dodavao gas preko ogranichenja da se ide i priblizhavao se autima ispod minimalno dozvoljenog rastojanja, chisto da dobijem o$ecaj... Nije stvarno bilo kishe, ali to se prodje teorijski kroz gradsku vozhnju, princip je potpuno isti... Znam i par drugova koji su u isto vrijeme polagali da su u toku obuke izlazili na otvoreni put, kasnije se nijesam ni interesovao jesu li mijenjali shta i rade li tako u svakoj auto shkoli...
sent using tapatalk
#fakenews
Ja kad sam polagao, instruktor mi je bio komšija, znao je da odavno vozim uveliko, tako da smo samo uvatili jedan krug po gradu...pola sata vožnje možda.
Položeno iz prve, dobih neku posebnu rutu, oni iz komisije me pohvališe i ćaoo.
ti si imao ozbiljnog instruktora mene je obučavao jedan što se nije trijeznio i kad je vidio da umijem bar toliko da se nećemo suturat neđe izašli smo put bioča gore na otvoreni ja ga pitam kako da vozim ono dal da poštujem ograničenje ili ne veli on kako oćeš savio je glavu i zaspa![]()
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks