Dajte go da vidimo
Dajte go da vidimo
Jesi li ovo mislio i poslije zrijeba, a pogotvo posle proslih kvalifikacija? Ne zezaj, mi smo pred pocetak bili u podredjenom polozaju, Poljaci ucesnici EP, Rumuni hajde i nisu nesto, Danci favoriti bili svakako.
Naravno da treba uzeti sto se nudi, ali ne treba praviti tragediju ni ako odemo u baraz.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Jebeni Poljaci. Ne smije se kiksat u Novembar protiv Jermenije. Pretpostavljam bice los teren i losi vremenski uslovi ali je pravo vrijeme da dobijemo i potvrdimo brejk napravljen protiv Danaca !
Da je Poljska remizirala ja bih ocekivao 1. mjesto.
Kako nije, sad je i baraz ok, ali i za prvo se nadati.
Rumuni su bili tropa vazda, nisam znao da su Danci ovoliko sa po dvije lijeve noge, Poljake sam gledao, i djeluju mocno, ali i neozbiljno. Bas nedisciplinovano po svim linijama.
Jermeni prakticno prodadose dva meca, samo da nama ne zapnu, jer su realno dobar tim.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ali ruski komentator kad je Beciraj dao gol:
I Moskovski Dinamo edan nul
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Jermenija je imala stravicnu sansu u zadnjim minutama sa Danskom, sa Poljskom zadnji mnut teze bilo promasiti nego dati gol a skoro cijelu utakmicu igrali sa 10 igraca. Najteze je dobiti već dobijenu utakmicu ali bice tu Mirko, Basa ... pa da se ovjeri prvo mjesto
Ja tu sad nista ne bih dir'o. Simic se uklopio sa Savicem, a i Mirko moze, ali na iskustvo zadnjih pola sata.
Nego, u tom novembarskom terminu igraju i Danska - Kazahstan, Rumunija - Poljska. Uz nasu pobjedu u Jerevanu, legao bi nam x Rumuna i Poljaka. Idealna kombinacija..
Kako preživjesmo ovo drugo poluvrijeme mi neće nikad bit jasno...
Strecam na svaki šut.
I da smo izgubili ne bi bilo nezasluženo.
Sent from my GT-I9300 using Cafe Del Montenegro mobile app
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Udjite mirku na instragram ahhahajaja
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ma nikakav plafon,ionako je bio zreo za renoviranje.![]()
![]()
![]()
Glavno je sad samo da se ne poleti,pa da bude lako cemo sa Jermenijom. Da ne pocnu bombasticne izjave i od strane medija i od igraca. Nego stalozeno,kao protiv Kazakstana.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Danska vs Crna Gora - sport klub
prvo poluvrijeme: https://mega.nz/#!rpYlTRpL
decryption key: !FaGY2o5iSlJ1k48N6SrA-_DtFn07IzdwcDV9sxuLqfYdrugo poluvrijeme: https://mega.nz/#!KkIxFTxL
decryption key: !I_TvdiBBylcNprmBSDBwAqq61zfbqbPTMmkK84ATcYI
Dobra atmosfera je kljuc svega, a oni je sa onim pripravnikom nisu mogli imati.
Onaj remi sa Rumunijom i petica su idmah podigli samopouzdanje, sto se vidjelo danas.
Sad samo kuci dobro igrati i imamo neke sanse za nešto
Sjajna atmosfera, fenomenalna pobjeda, kako izvukosmo ovo svaka im cast. Dokaz da srecu treba i zasluziti, sto nikako nije bio slucaj sa onim nesrecnikom iz prethodnih kvalifikacija. Odlican potez Tumbe na startu kad je Tomasevic dva puta ispao, kako je poslao odmah Vesovica na tu stranu da mu pomaze i to je urodilo plodom, vidio im se onaj desni bek vise nije. Svoje sanse smo iskoristili, tacnije sansu i zbog toga je pobjeda jos i sladja.
Zakljucak koji bi izveo je da ovo mnogo obecava, posebno zato sto se Dejo mnogo ne pominje, Tumba slaze kockice kako on oce i za sada ih slaze extra. Svi igraci su na svojim pozicijama, a eo ni Mugosa nije minuta dobio ove dvije zadnje utakmice (sve je funkcionisalo dobro, nije bilo potrebe da se ista mijenja) tako da mozemo batalit svi kolektivno tu pricu kako se Mugosa forsira, jer moramo se sloziti da to nije slucaj.
Koliko me digla pobjeda, toliko me spuštio poraz Jermena, pih.
Joveta konačno radi svoj posao.
Odlično za sad ... mora se priznat da smo imali sreće a opet smo mogli baksuzno da primimo gol ... Bećo posle toliko zicera koje je pucao po zemlji konačno pokušava lob i daje gol ... Jovetić i Savić jesu zvijezde ali prosto nisu nametljivi toliko da im saigrači budu u podredjenom položaju a to daje dobru hemiju u timu ... Baša fali u nekim situacijama kad je pritisak protivnika velik ali to bi po meni bila jedina izmjena što se tiče prvog tima i Vučinić kao dzoker ili da se zadrži lopta ... mada ... vjerujem da ovaj trener zna kako i što treba uradit ... sve čestitke![]()
deuscroix
Ono u opste nije bila lagana pozicija Beciraja, odlicno ga je dao
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks