Bih no vidis da sam sa tela
Sent from my iPhone using Cafe Del Montenegro
Nista narocito, smaraju sa pricom kako smo bili na domak kvalifikovanja sa cicom, bili na 25 tom mjestu na fifinoj rang listi.
Kako nam je propao Vucinic, podmladili tim, uvalili 5 komada ovim kazakstancima, mnogo smo naduvani ali kao danci i poljaci nisu taj rang.
Uglavnom, smaranje.
Danska se raspada i mislim da ih lako mozemo dobit.
Barem neki moji utisci koliko ispratih ove nase zadnje dvije utakmice.
Bih no vidis da sam sa tela
Danci istakli da su nasa tri najbolja igraca Joveta, Savic i Vesovic. Kako ce Marusic da ih kazni tacno vidim, naspavao se i sve. Likelihood da ih tosnemo je very good. Samo neko da nacepi Eriksena malo i da im sibamo kontre.
![]()
Last edited by gravesen90; 11-10-16 at 16:20.
Stop the world I wanna get off.
Hvala svakako
Kazakhstan stiskao Rumune.. U prvo su nesto i igrali.. U drugo nemaju pojma.Kakva ovo noc se sprema. Rumunija kiksa a mi tosnemo Dansku. Potencijalno![]()
Dobar Kazahstan!Ali teren zaledio, ovi Rumuni se smrznuše vjerujem
Last edited by chucknorris; 11-10-16 at 18:34.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
0-0..
O-O Izgubise dva boda Rumuni, rekoh ja bice u ovoj grupi da svako svakom otkida bodove ne bi me cudilo da razlika medju prve 4 ekipe bude 2-3 boda na kraju
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Na prvenstvo ide onaj koji donese 6 bodova iz Astane i Jerevana..
Sva je prilika..![]()
Bozovic, Marusic, Savic, Simic, Tomasevic, Vukcevic, Scekic, Kojasevic, Vesovic, Jovetic i Beciraj.
Evo kazu nasi komentatori da je teren unisten kad je bio koncert Dzastin Biberai u tome sansu vide
![]()
nista, ako pobijedimo danas da saljemo Bibera na evroviziju![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
I protiv Kazahstana sam na himne zaglavio u WC i propustio par uvodnih minuta, nek bude i tok meča noćas kao protiv Borata onda
Sent from my Samsung S7
I u Rumuniji je neki koncert bio krivc za teren... Da nije Sofro na nekoj pogresnoj terapiji? :-)
Ocekujem ubrzo gif sa onim likom te ga prikzase dok je nasa himna isla, dize tri psta, pa brze bolje spushti srednji...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nije ga spustao koliko sam ja vidio nego je sva 3 drzao.Je li moguce ono, hahahah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ajmo sad go
Marušić odličan
Sent from my Samsung S7
buuucaj
FATOS BREEEE, KOPAJ PERIFIRERIJU CG LOMI GA MALIIIII
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Bećogol![]()
Shit has hit the fan !
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks