Punih 5 dana mi stoji isti status na Deustche post. Pošiljka pristigla u logistički centar u Frankfurt(ebem li ti majnu) i tu je Bog pomilovao... ja sam mislio da ovi njemci su malo brži od kosookih.
Evo na sportd direct sniženja na Helly Hansen. Ko ima malo parica pri sebi, odlične i kvalitetne stvari
Sent from my D5803 using Tapatalk
Punih 5 dana mi stoji isti status na Deustche post. Pošiljka pristigla u logistički centar u Frankfurt(ebem li ti majnu) i tu je Bog pomilovao... ja sam mislio da ovi njemci su malo brži od kosookih.
Ne znam zasto posiljke danima stoje u PG izmedju postanskog centra 81003 i ostalih domacih/stranih posta. Da li oni imaju toliko pisama/paketa ili sta je muka
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
koliko je prosjek otrpilike za stizanje robe sa aliexpresa u zadnje vrijeme?posto nisam narucivao ima po' godine?
stric je narucivao neke stvarcice sad skoro,rece mi da su mu stigle za 11 dana
ja sam narucio 5-6 stvarcica,sve od razlicitih prodavaca prije 20 dana, jos im nema traga u nasu postu...Ili je moguce da se uopste ne opterecuju sa tim malim paketima vrijednosti po 2-3 eura, sto se bukvalno salju u malo vece koverte
Tjah, uglavnom jedini koliko toliko pouzdan kriterijum je posta kojom je poslato... A velicina mislim da nije bitna (u ovom slucaju)... Meni su neke prdnjave (maske, stakla i sl) za telefone stizale jednako brzo kao i krupnije i vrijednije posiljke...
Mada, opet nema pravila. Ja dam u razmaku od par sati narucio neka dva punjaca u istoj prodavnici, oba poslata singapurskom postom. Jedan je stigao na nekih 20-ak dana, sa urednim pracenjem, drugome strva nema, niti se pratiti moze...
Strpljen, spashen...
Last edited by Ben Dover; 11-10-16 at 18:44.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Dje pratiti posiljku iz italije?
POSTE ITALIANE
Aftership mi ne radi
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Na njihovom sajtu
Sent from my D5803 using Tapatalk
Imam jednog pacijenta ma ebay.com.
Plaćeno 25.09.
Poslao mi je DHL tracking number 30.09
Svaki dan mu pišem da taj tracking number ne valja i on smišlja raznorazne odgovore.
Danas mi šalje da je poslato Holandskom poštom i daje mi drugo tracking number.
Novi tracking number takođe ne radi...
Znam da imam ebay zaštitu i da je mogu aktivirati krajem oktobra ali može li mi neko reći o čemu se ovdje radi...
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 7 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Slicno je i kod mene...
Prvo mi kaze da je vracen paket jer nesto nije dobro ispunio, pa cekam tracking br 5.dana a on ne valja... italija....
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Mislim ne finansira mi se kinez sa 400e mjesec dana. Ovo im dođe kao kredit beskamatni ☺️
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Jel radi naša ekspres pošta? Izgleda ne znaju što ih je snašlo![]()
Radice poslije izbora...mozda...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
ne znam da li je ko spomenuo, prosle nedjelje u Kini je bio Dan drzavnosti koji se praznuje cijele nedjelje. Zbog toga ocekujte kasnjenja sa Alija
To ti je netačan podatak. Nemaju oni praznovanje cijele nedjelje bez za kinesku novu godinu. Nije to balkan.
Ovo su meni prije 3 dana na mail poslali...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Subota,nedelja i ponedeljak,1-2-3 oktobar nisu radili...
Chinese National Day is celebrated on October 1st every year to commemorate the founding of People’s Republic of China. On that day, lots of large-scaled activities are held nationwide. Besides, the 7-day holiday from Oct. 1st to 7th is called "Golden Week”, during which more and more Chinese people go traveling around the country
Izvinjavam se. Viđi ti ove kosooke foliranteČu 7 dana praznik.
Ni Kina vise nije sto je nekad bila... ;-)
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Još japanci da počnu kasnit i spremajmo se za neki spektakl zvani armagedon![]()
A imaju i Kinezi dusu, ne mogu biti stalno online![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks